SMO (Sta mislite o...)

Bambina

Buduća legenda
Poruka
25.036
Kada imate slican "problem" kao ja, tj. nedoumicu, uz pomoc misljenja drugih ovde mozete doneti "tesku odluku" :lol:
Na primer, mozete ovde unapred pitati za robu neke marke, recimo sugastije, kritike i savete o novoj maskari koja se reklamira, pa vas privlaci inovativna formula i varijacije na temu.
Nadam se da ce vam se tema dopasti i da ce biti od koristi, verujem da sam, iako neslavno jasno, koliko-toliko dobro iznela idejni koncept :lol:

Ja se dvoumim izmedju ove dve Accessorize torbe i zanima me misljenje :)

98964235_L.jpg

98981401_L.jpg

Meni je bolja druga, zato sto ima onaj paspul od koze da drzi oblik torbi. Ona je skroz strikana, pa da ne ispadne ko dzak kad je napunis. Mada to je samo slika, nemam pojma kakve su uzivo. Obe su slatke.

jao meni su prelepe obe, moj fazon su :D al mi je za srce prirasla druga
glasam za drugu jer razbija malo zimsku monotoniju, ne znam sta imas od stvari ali zimi se najvise vide kaput koje je uglavnom tamane mrtve boje i cizme takodje slicnih boja pa bi ova druga torbica bas lepo razbila :D
ako ipak i zimi furas neke svetle boje pa ti je kaput bebi roze a cizme ljubicaste (lupam primer) onda ipak prvu

oni imaju uvek prelepe torbe ali su im cene uzas
e sad imali su za letnju koleckiju rasprodaju ovog leta pa su skidali po pola cene za neke i vise, e tad vredi uloviti neku torbicu
ne znam za zimsku kolekciju imaju li takve rasprodaje? ajde neka neko kaze da ima i kad je otprilike :flert: pllliiiiizzzz

Cena im je oko 63 evra kod nas (mislim da je tacno 6350), a na njihovom zvanicnom sajtu je 45 evrica :neutral:

Kod njih je snizen deo jesenje kolekcije, neke torbe su trenutno cak za 2000 din. jeftinije, ali to je samo jedan deo kolekcije koji ukljucuje nakit, torbe i odredjen ves, ostatku se snizenje ocekuje tek za Novu godinu.

Problem je sto sam ja takva da se bas zaljubim u stvar i obicno ono sto se meni dopadne ne doceka rasprodaju, potrose se sve magacinske zalihe. Dovoljno sam luda da ustedim na par strana za nju, jer sam otkavila kad sam je videla. A imam dobro iskustvo sa njihovim stvarima, ves je sjajan, imam tri njihove torbe i sve odolevaju svim vremenskim prilikama i vremenu :)

Letos sam kod njih kupila haljinicu za kojom sam izgubila glavu i nisam se pokajala kad je doslo snizenje, haljine nije bilo :)

Sve sto kupim stvarno rado kombinujem i nosim, nista mi ne stoji u zaboravu, tako da mi nije zao jer sam head over heels zaludjena za ove torbice.

A kupila sam skoro kod njih jednu koju bukvalno svaki dan vucem sa sobom jer mi se savrseno slaze uz cizme. Svima se mnogo dopada, na ulici i po trznim centrima me pitaju gde sam je kupila :D A uzela sam je na tom sezonskom snizenju dela jesenje kolekcije ;) Nisam nasla njenu sliku na sajtu, ne znam sto je nema, mozda sam je i previdela, a procesljala sam 28 strana.

Back