Smisao Braka?

Sami su svoji graditelji srece.
Pa... ne bi trebalo da deca uvek i svuda kreću od nule, da se sama uče životu i svemu što život nosi. Roditelji su temelj, treba u deci da ostave neki pečat, svoje postojanje i delovanje, mada ako to nije dobro-bolje da im ništa ne ostave. Kad imaš dobre i jake uzore i porodicu za primer, ti već pola puta imaš pređeno u rezonovanju mnogih stvari.
 
Pričica kratka. Na sastanku roditelja, kraj šk godine i to, i sad ima jedan par, roditelji nekog klinca, stalno ih viđam zajendo. I sad, zanimljiv par. Pitam ja tako njih onako izokola šta je tajna dobrog braka. I ona se smeje i kaže kog braka? haha, pa ja nemam muža ! u to oni počnu da se zaebavaju nešto i shvatih da se nikada nisu venčali. Imaju dvoje, žive zajendo, porodica su, ali im eto nije palo na pamet da se venčaju. Ona se smeje i kaže pa ne može on tek tako lako da me dobije, u tom fazonu. A eto njih sam bila izdvojila. Znači jedno je porodica, a drugo brak. Porodicu ne drže papiri.
Slikaj mi drvo iz tvog kraja?

Da vidim ima li ista normalno u tvojoj blizini oko tebe!
Sto me priča ne čudi pitam se...
 
Niži stalež rađa decu, viši bira šta želi, tako je bilo. Danas u vreme mašina kada mogu da kuckam ovde i puštaju mi se računi paralelno, u vreme automatizacije, može se sve postići. Danas je vreme izbora za mnoge stvari.

Da ne bude zabune, podržavam funkcionalne porodice. To je lepo videti, a i biti deo.
 
OK nije glupost.

To ne dopustite ni njenim ni tvojim roditeljima. Vas dvoje budete ko JEDNO po tom pitanju, pa onda roditelji splasnu.

Po meni su to najvece gluposti kojih na zalost u nasem narodu puno ima.
Ja svoje rešio lako. Dođite, bićete ugošćeni, poigrajte se sa unucima i kući svojoj. Sa suprugom nije išlo tako. Vremenom to počne da smeta, itd, itd.
 
Nisu svi svingeri u braku.

I to nije u srbiji zastupljeno ni blizu kolko na zapasu opicenom... Tako da drzimo se price o braku u srbiji a ne tu neke svingere sa zapada
 
Poslednja izmena:
Kada ćete početi sex da gledate kao na intimnu stvar svakog para. Njihovo je kako će se dogovoriti da im se odvija sexualni život. To druge ljude ne treba da zanima. Spolja, oni su porodica i imaju decu. A šta rade u svoja ili tuđa 4 zida, to nikoga ne ugrožava.
Ne bih rekao da svestenik prilikom vencanja pominje druge parove koji zacinjavaju pozitivno brak
 
Kada ćete početi sex da gledate kao na intimnu stvar svakog para. Njihovo je kako će se dogovoriti da im se odvija sexualni život. To druge ljude ne treba da zanima. Spolja, oni su porodica i imaju decu. A šta rade u svoja ili tuđa 4 zida, to nikoga ne ugrožava.
Gledaj ko ti brani. Ali da nam solis pamet tim svingerima sa zapada neka fala.
Ovo je tema o braku. A vi razvedeni i samci ste pravi primer - ono kako ne treba da razmisljas ako ces da sacuvas svoj brak i ljubav...

I umesto ozenjwni dugo u braku ds o tom lazu nesto dosla ti solis pamet....

I to k a k o???

Postujuci gomilu razvrata na gomili njih, vise od onih koji su opstali skupa verni jedno drugom???
 

Slične teme


Back
Top