Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 236.231
A ne zene biraju,to jedno a ovo ostalo se samo babi sniloA sad su zene koje si birao krive sto si sam, nikad zenjen i bez dece. Pa haos
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne zene biraju,to jedno a ovo ostalo se samo babi sniloA sad su zene koje si birao krive sto si sam, nikad zenjen i bez dece. Pa haos
A ne zene biraju,to jedno a ovo ostalo se samo babi snilo
Zar je moguce da si toliki smrad kad znas da su mnoge al ipak seres da si nahranis egoZar je moguće da te nijedna nije odabrala ?
treba da dodaš i nešto što ne povređujeZar je moguće da te nijedna nije odabrala ?
Zar je moguce da si toliki smrad kad znas da su mnoge al ipak seres da si nahranis ego
Aha a mislis da sam nervozan jer me spodobe poput tebe ne birajuNišta ja ne znam ali primjetjujem da si nervozan
I nemam namjeru da ss upuštam u to odvratno ponašanje
Ajd pa tjao
treba da dodaš i nešto što ne povređuje![]()
zanimljivo,neko gubi vremeNišta ja ne znam ali primjetjujem da si nervozan
I nemam namjeru da ss upuštam u to odvratno ponašanje
Ajd pa tjao
shvatio sam,to ti je najjači adutaha evo sad tju nemam drugog posla
shvatio sam,to ti je najjači adut
hihihi...jel znaš da i bjorkica ima ribicu![]()
da ali čovek misli da si stalno u wc-uNista ja ne znam i to ke skroz super
Sutra ćemo se svađati draga.Brak je pravno i društveno priznata institucija koja formalizira zajednički život i odnose između dva partnera. Osnovni elementi braka obično uključuju zajedničko življenje, međusobnu podršku i najčešće roditeljstvo.
Osim ovoga, brak takođe ima duboke emotivne i socijalne dimenzije. Partneri se obično venčavaju iz ljubavi, privrženosti i želje za izgradnjom zajedničkog života. Brak može pružiti emocionalnu podršku, sigurnost i osjećaj pripadnosti. Osim toga, brak često igra ključnu ulogu u društvenim strukturama i normama, oblikujući obaveze, odgovornosti i očekivanja prema partnerima.
Šta je po vama smisao braka?
Šta su plusevi, a šta minusi?
Kakva su vaša iskustva?
Tazbina su njeni roditelji. I tvom ocu su roditelji tvoje mame (koju najviše voliš) Tazbina pa?
Ne volis babu i dedu?
To sto si napisao je po meni glupost. I jedni i drugi roditelji se postuju kod normalno ljudi