Šminkanje

kakve je ovo nakaza na prvoj slici, ish
@tema
to sto pricate za sminku i muskarce, vole ili ne vole...
vecina devojaka umesto da sminkom istakne lepo, a sakrije nedostatke, pravi od sebe hodajuci zlocin, nocnu sminku danju, neodgovarajuce nijanse, neprirodne, i uglavnom to izgleda toliko aljkavo da ce se stopiti s nje u momentu

Ja vise volim bez sminke. Zgade mi se kada ih vidim sa puderom... Mada malo sminke nije na odmet...

A evo i zasto sam zamrzeo sminku. Kao dete od 6-7-8 godina gledao sam cuvare plaze i zaljubio se u jednu prelepu plavusu, a onda sam video ovo.

http://2.***************/_8BzxXSocQZU/RcNPr5HFPfI/AAAAAAAAAKM/uZIUIqUJZdI/s400/Pamela-Anderson.jpg

E zato mrzim sminku. Za mene ona predstavlja masku iza koje se krije prava osoba, onakva kava jeste. Ponovo napominjem, malo sminke nije problem ;)

Ja vise volim bez sminke. Zgade mi se kada ih vidim sa puderom... Mada malo sminke nije na odmet...

A evo i zasto sam zamrzeo sminku. Kao dete od 6-7-8 godina gledao sam cuvare plaze i zaljubio se u jednu prelepu plavusu, a onda sam video ovo.

http://2.***************/_8BzxXSocQZU/RcNPr5HFPfI/AAAAAAAAAKM/uZIUIqUJZdI/s400/Pamela-Anderson.jpg

E zato mrzim sminku. Za mene ona predstavlja masku iza koje se krije prava osoba, onakva kava jeste. Ponovo napominjem, malo sminke nije problem ;)

To je glupost...da li bi vise voleo da si gledao tog levog akrepa umesto tu desnu, zgodnu i nasminkanu plavusu? Ja biram zgodnu i nasminkanu...inace, na toj levoj slici je starija dobrih 10 god. barem...

Inace, kao sto je Nsdd rekla, neke devojke ne znaju da se sminkaju, a kad muskarac upozna one sto znaju da se sminkaju onda ni ne provali sminku...ajde, recite mi svi razloge zasto mrzite sminku (Thalion botina se ne racuna zato sto se.re da mrzi sminku, a lozi se na boticarke koje kozu ni nemaju)...ja imam samo jedan razlog zasto ne volim PRETERANO nasminkanu devojku, to je zato sto mi se ne svidja kad je pljubim u obraz pa mi ostane puder na usnama, doduse ne volim ni labelo kad stave jer mi se usta zalepe ili sta vec...kako god okrenes nesto ne valja, sa sminkom su lepse, bez sminke ruznije, ali cistije (uglavnom)...

Ne kapiram, svi muškarci vole devojke bez šminke, a sve devojke se gotovo uvek šminkaju.. verovatno i kad odu po hleb u prodavnicu :rotf:
koji trip.
A jesmo mi retardirana rasa, bar mi se tako čini kad pogledam ljude.

zato što ne znaju kolko treba da se namaskira
svi ustvari vole nakićenu mladu
i zbog estetike i što im impnuje kako se ona šatro za njega sprema

Ma to je ke.njanje da muskarci ne vole nasminkane zene...fora je u tome da mi ne volimo preterano nasminkane zene, a malo sminke nikad nije smetalo niti ce. Kraj.

maskiranje jakom šminkom
je milenijumska tradicija
samo sad se zapad fura na naturel luk
a ove nasminkane nas industrijski mozak povezuje sa kurrvama

Mozda je i vise od deset godina, ti nisi svestan sta godine cine, koja je razlika izmedju 30 i 40 npr.. a jos ako kazemo da je 15 godina, e onda je to normalno. Sminka pomaze to jeste tacno, ali i razlika u godinama je ocigledna. Ja volim najvise devojku bez sminke, jer znam koliko sminka pomaze, mada znam i primere gde devojke koriste losu sminku koja im samo umasti kozu i nista dobro ne uradi..

Pitanje je uopste da li je starija na ovoj slici. Ja sam ovu sliku video u novinama jos odavno..... Nije bila uporedjena sa ovom drugom slikom, ali opet je bilo zasu.... Tako da... Svejedno je dobro poznato da su glumci bez sminke aaaaaahhh...

mrzi me da se šminkam kad sam prva smena
i kad sam na seminarima
onda treba da ocepim od dva sata sna dvadeset minuta da bih se našminkala. da, dvadeset minuta, jer 15 od toga ide na stavljanje ajlajnera, pošto sam kilava i koodinacija pokreta mi je u negativu

ali šminkam se inače: škola, kafić, uveče za izlaz
puder, rumenilo, maskara i eyeliner

hahah da, ovo sto je snikers valjda spomenuo za ljubljenje, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zato ja nikog ne ljubim i ne dam drugaricama da mi ostavljaju lepak po licu od sjajeva niti da ljubim napuderisane face, jos je najbolje sto se napuderisu i onda im samo jedna po jedna ljubljenjem skida puder s lica pa izgledaju kao flekave, to redovno vidjam
prva puder izbegavam zbog koze, rumenilo i korektor mogu da poprave lice skroz, a vecina devojaka nema puder nego CEMENT na licu
drugarica iz razreda ponese 3 pudera u skolu, sve istrese na papirnu maramicu i onda jedan po jedan maze, 3 sloja izgleda kao da joj je neko prosuo kesu brasna na glavu, fuj
i ono sto isto neuke devojke rade je da po svaku cenu lice jedna na drugu ( taman puder, crni krejon, sto vise maskare i KREC nude usne) a nijednoj ne stoji, pojede im lice totalno

hahah da, ovo sto je snikers valjda spomenuo za ljubljenje, piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
zato ja nikog ne ljubim i ne dam drugaricama da mi ostavljaju lepak po licu od sjajeva niti da ljubim napuderisane face, jos je najbolje sto se napuderisu i onda im samo jedna po jedna ljubljenjem skida puder s lica pa izgledaju kao flekave, to redovno vidjam
prva puder izbegavam zbog koze, rumenilo i korektor mogu da poprave lice skroz, a vecina devojaka nema puder nego CEMENT na licu
drugarica iz razreda ponese 3 pudera u skolu, sve istrese na papirnu maramicu i onda jedan po jedan maze, 3 sloja izgleda kao da joj je neko prosuo kesu brasna na glavu, fuj
i ono sto isto neuke devojke rade je da po svaku cenu lice jedna na drugu ( taman puder, crni krejon, sto vise maskare i KREC nude usne) a nijednoj ne stoji, pojede im lice totalno
Unutrašnji glas.... Šta reći?z:D

Evo ovako...Nisam se sminkala jer sam imala problema sa aknama pa da mi ne bude jos gore...a sad nemam toliko bubuljica ali su ostale crvene fleke koje jako sporo spadaju i pocele su me nervirati opasno...i sad stavljam korektor i malo pudera, ali kamenog...tecni, kreon i senku samo uvece, preko dana samo prekrijem to i maskara ponekad, to je to...i tecni puder mrzim, osecam se kao foliju da sam stavila na lice...ne znam kako neko moze po ceo dan da roka to sranje...jos kad vidim one narandzaste primese bude mi muka...pa majku mu poljubim, valjda mozes da odredis nijansu naspram tena...

Evo ovako...Nisam se sminkala jer sam imala problema sa aknama pa da mi ne bude jos gore...a sad nemam toliko bubuljica ali su ostale crvene fleke koje jako sporo spadaju i pocele su me nervirati opasno...i sad stavljam korektor i malo pudera, ali kamenog...tecni, kreon i senku samo uvece, preko dana samo prekrijem to i maskara ponekad, to je to...i tecni puder mrzim, osecam se kao foliju da sam stavila na lice...ne znam kako neko moze po ceo dan da roka to sranje...jos kad vidim one narandzaste primese bude mi muka...pa majku mu poljubim, valjda mozes da odredis nijansu naspram tena...

preporucujem fadeout kremu.

lb_acbd8f73b07d4a102895bd56909cd931.jpg

meni je ovo ok
samo drugačije nanosim eyeliner
ovako idem u grad, škola je isto minus ruž

i ne nosim lažne trepavice

Back