Šminka, prevara ili ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pitanje je to da je muškarcima JAKO bitan izgled ženskih očiju i nije isto ako su iste lepe ili ružne sakrivene ispod crne šminke. Ne želim da provaljujem da li je devojka stvarno lepa ili nije. Volim PRIRODNO lepa ženska lica i oči naravno, a ne crnu maskaru ili kako se već to zove.

pa onda se ogranici na ribe koje se ne sminkaju i resen problem...
ona vanredna prica o zeni kojoj muz brani (!) da se sminka (!?)...mi je nepojmljiva...ne znam sta bih rekla...

@ skagerak

pisati velikim slovima znaci da se dernjas na nekoga, za to se zavrsava ovako ->
kickedoutsmile.gif

u prevodu ne pisi velikim slovima ceo tekst
mozes da naglasis neku rec u tekstu tako ali ceo ne

Poslednja izmena:
Uvek mi se cinilo , da u ritualu sminkanja kod zena ima neceg drugog . Ne samo sama potreba da se dopadnu . Nekako mi izgleda , kao da tako , na elegantan nacin prave neki poseban svoj integritet i ... zapravo distancu , koja garantuje minimum dostojanstva , u svakoj situaciji .
Meni licno , to pokazuje jednu posebnu vrstu zenstvene ranjivosti , koja mi je neodoljiva .

Šminkanje je umetnost, crtanje po svom licu, gde ćeš lepše:D

vidim li jos jedan post de se nekome deli dijagnoza, odredjuje IQ ili izkazuje zelje ka nasilju upucena sirokim narodnim masama ode tema u vecna lovista

pa vi stvarno nemate meru

Prestani da vičeš! Smanji slova! Smanji doživljaj! Ako ne želiš da ti se odgovori istom merom nemoj ni da provociraš!
U suprotnom, zakatančiću temu.....:)

Baš sada gledam koliko si it ustvari neinteligentna, mora da ti je IQ ispod 65. Pa sestro NE PERE SE BOJLEROM, VEĆ VODOM SA ČESME.

zasto mislis da smo se salile

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back