Smeta mu Srbija, ali ne i turska škola

:ok::ok:
jasno ko dan. a nikada radikalniji nisu bili toliko u vecini nego sto su danas tako da i ova tzv "gradjanska" opcija bez razmisljanja pljuje majku srbima i dodiku ili "napredna" omladina koja ce u proteste za unitarnu bih izaci u 99,9% odzivu bez da se zapitaju sta njihovi vrsnjaci iz rs misle o tome

Upravo tako:ok:
A, koliko vidim, onaj Krst, što spomenuh koju stranu pre, izazva različite crevne reakcije kod NVO sarajevskog Srbina.
Ko da je vampir, Bože mi oprosti!
:eek:
:zcepanje:

Slušaj dečko...

Veliki je zaostatak za srpski narod što ti misliš da za taj narod radiš bilo šta dobro tako što ćeš vrijeđati nekoga drugog. Tvoje neznanje o najosnovnijim stvarima o kojima pričaš je, blago rečeno, alarmantno. Vjeruj, ovim što pišem te stvarno niti želim uvrijediti i ne daj Bože da misliš da te mrzim.

Vaše stalno vrijeđanje, stalna priča o nekakvim vehabijama, talibanima je objekat ismijavanja kod svakog pojedinca koji se makar malo razumije u nešto što se zove hrišćansko, islamsko, srpsko, bošnjačko, hrvatsko, bosansko...! Pogotovo je objekat ismijavanja kod onih prema kojima ti lično stalno pišeš sa mržnjom zasnovanom ni na čemu. Da zaista bilo koga argumentovano možeš da kažeš da mrziš, treba da ga u dušu poznaješ. Međutim, ti to ne radiš...
I vjeruj, bar ja kao Srbin (možeš da vjeruješ ili ne, ne zanima me) savršeno znam kakav je stav Bošnjaka/muslimana prema tebi i tebi sličnim i ako želiš da ne budete objekat ismijavanja pokušaj se makar malo obrazovati. Dok to ne uradiš, tebe niko neće cijeniti, a da će se bojati, to je već smiješno!

Opet, najveću štetu zbog tebe i tebi sličnim snosit će srpski narod, narod koji je doveden u ovako tešku situaciju upravo zbog maloumnika. Žalosno je da su nam takvi maloumnici uzori...

Slušaj ti mene dečko, Srbi su dobili svoju Republiku Srpsku, a ti i tebi slični zajedno sa Silajdžićem možete na trepavicama da dubite ali to izmeniti nećete dok i jedan Srbin diše.E tako.

A Osnovna škola "Republika Hrvatska"?
Da ne spomenem i nešto radikalnije...

Ти си "Бх Србин" као што сам ја Еским.
Харис Силајџић је психопата, чији живот, сва живот, је испуњен мржњом према Србима и сном да Срба нема у "бааазнији".
Зато су ,практично очистили Федерацију од Срба,остатке и данас убијају, а од Републике Српске желе направити Југославију, да би у следећој фази елиминисали Србе и тако добили целу "БиХ" за муслиманску државу.
Неће моћи, неће проћи.

Back