Slušaj dečko...
Veliki je zaostatak za srpski narod što ti misliš da za taj narod radiš bilo šta dobro tako što ćeš vrijeđati nekoga drugog. Tvoje neznanje o najosnovnijim stvarima o kojima pričaš je, blago rečeno, alarmantno. Vjeruj, ovim što pišem te stvarno niti želim uvrijediti i ne daj Bože da misliš da te mrzim.
Vaše stalno vrijeđanje, stalna priča o nekakvim vehabijama, talibanima je objekat ismijavanja kod svakog pojedinca koji se makar malo razumije u nešto što se zove hrišćansko, islamsko, srpsko, bošnjačko, hrvatsko, bosansko...! Pogotovo je objekat ismijavanja kod onih prema kojima ti lično stalno pišeš sa mržnjom zasnovanom ni na čemu. Da zaista bilo koga argumentovano možeš da kažeš da mrziš, treba da ga u dušu poznaješ. Međutim, ti to ne radiš...
I vjeruj, bar ja kao Srbin (možeš da vjeruješ ili ne, ne zanima me) savršeno znam kakav je stav Bošnjaka/muslimana prema tebi i tebi sličnim i ako želiš da ne budete objekat ismijavanja pokušaj se makar malo obrazovati. Dok to ne uradiš, tebe niko neće cijeniti, a da će se bojati, to je već smiješno!
Opet, najveću štetu zbog tebe i tebi sličnim snosit će srpski narod, narod koji je doveden u ovako tešku situaciju upravo zbog maloumnika. Žalosno je da su nam takvi maloumnici uzori...