Smesni youtube klipovi

Ahm jel mogu ja nesto reci?.. Ja bi pozdravio nasee predstavnistvo ovo.. Mi nismoo.. Ako tee. . A a nemojte zaboravit.Nismo miii trla baba lan pa da joj codje da.. Da. Jel ova vura ide dobro? Iii hteo bi sve pozdravitii gradjane, vangradjane. Mii smoo..decki ja sam malo danas iii konja jahal niz planinu i to. Pozdravljam sve koji nas dobro gledaju, a slusaoci jos. Nemrem ja popiti jedan skropec il mhma. Mi imamo svojeee..z.. imamo da...uloske, bijole mhe. I rekoo sam u vamaa kaooo e... Da se mi moramo boriti protiv uae. To je revansizam. I tii jedan uu dodje jedan mhm da. I sta je to? Koje to stoljece, jel jee mha. Uu maaa..mhm.. To jee.. Kolko se..nene.. Kolko, kolko ste zasluzili sto stee.mh... Veternarska stanica, klanica i da.mh..Hihi.. A nee sat je doso..m.. Ee too.. too ti jee..nemajuu, nemajuu koji sluzi il...To je nepravda ako ti on.. nepravda..kako..da. Ma nepravda. Pa sta bi ja jedan kamerman ili..mh?.. Mh.. I to jee, to jee, ma nijee.. Vi nama ocete revansizam il kaj? Ma de.. Jeste bili kat je.. Bhm dobro.. Necemoo govoritii.. opcenito ne? Mi smo Krizmanic..lako teska per.. Dajte malo, promislite malo. Ne samo trla baba lan da nam prodje dan...a..e.. Znas too crkva jee jedno.. Ucili su toga.. Ucili su Vuka Karadzica.. Vukli... A dada.. Nas general mhda. Je, to si moral prije naucit neg da si isal da see..mh.. To je bilo zabranjeno. Ako si nesto reko, nisi bio political bil sii.. Da.. Onda dobil sii.. ajde. Dvanestii sedes..dve tisuce i seste je na...mhda. I ja sam.. Je.. Da.. Nasem ovom pokojnom... Tudjmanu.

Back