SMEDEREVCI

Despotija_sd:
vi koji serete da je sd propalo ,definitivno niste bili skoro tamo.sve je krenulo na bolje,vracamo se staroj slavi!!

SINOVI GRADA - ULTRA SEMENDRIA 98 sez.Vienna

Hmmm...na koju slavu mislis?:D

Neki su razocarani,a neki odusevljeni Smederevom.Bas me zanima kakvo je to Smederevo uzivo.Dolazim ja sigurno ovog leta.Nothing will stop me!:D

e djava je propala nachisto...levo od glavnog ylaza trava je mislim do mog lakta...ono je bash tyzno gledati...
jbm ti predsenika opshitne koji zna samo pred izbore da obetjava(dobro ovo je vetj postalo ovom lydom narody normalno)...kad bih samo mogla da my se obratim na 5 min ;p grrrrrr
jedino sy te zyrke y djavi neshto dobro...ovo ostalo shajze na kvadrat ;p

dajte ljudi nismo mi toliki klosari ajde sta vam je, meni je u sd-u extra sve sami ludaci :D a vi iz ultra semendrie cutite da ne dobijete batine :lol: ako oce neko da vidi sta je smederevo nek mi se javi pa kad se budem vratio sa letovanja tamo 15 jula ima da vidite sta je provod ;)

pozz za sve smederevce

Sanja92:
Cula sam za DESPOTE I ULTRA SEMENDRIU,ali i za MEAT BOYS-e,jer cuo neko za njih???Smederevo je za mene posle mog Beograda,grad koji obozavam!!!
Bez obzira sto nikad ne bih volela da zivim u Bgdu...on ce mi ostati duboko urezan u srcu zbog jednog ...... , njegovih ociju i duge kose... :-(

Despotija_sd:
vi koji serete da je sd propalo ,definitivno niste bili skoro tamo.sve je krenulo na bolje,vracamo se staroj slavi!!

SINOVI GRADA - ULTRA SEMENDRIA 98 sez.Vienna

A dobro da cujemo tebe,sta ti se toliko svidja u Smederevu? Ja sam rodjeni Smederevac,a gledaj da ne spominjes odmah dobre ribe,vec se malo bolje zamisli i reci da li ti je bas sve potaman... Ja vidim da propada... Zato me zanima da odgovoris na pitanje...

Back