maniaccc
Ističe se
- Poruka
- 2.380
Welcome to Smallville

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta mislite o ovoj seriji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tinar:OBOZAVAM JE!!!!!Subotom se budim samo da bi je gledala, umesto da lencharim do kasno... Stvarno je potpuno priroda serija, a i mala Lana je mnogo slatka. A tek Klark...
ops: Nego, poshto nisam gledala od prve, jel on u seriji stvarno doshao sa Kriptona? Mislim, videla sam da ima svoj brod i sve, ali ne shvatam. Jel doshao kao beba ili kao momak? :?
Ha, ha... isti smo!Tinar:Subotom se budim samo da bi je gledala, umesto da lencharim do kasno...
Tinar:Ko je beshe Vitni? :? Ne secam se svih imena. Meni je Kloi odvratna, ne zbog toga shto joj se svidja Klark, vec zato shto mi je sva nekako umishljena, uobrazena... A ova mala crna (joj, zaboravih ponovo ime) mi je prelepa. Volim tu egzotichnu lepotu. Daje se neka serija na Kanalu D, valjda :? , gde ona glumi. Videla sam samo jednom... Jedva chekam da subota dodje, tanana ninana, da subota dodje...
![]()
![]()