Smallville

Gledam i ja :bye:
Svidja mi se serija, i neka snimaju jos mnogo sezona, mada valjda ce se zavrsiti ovom sezonom :sad2:

Mislim da ce na kraju obuci Supermenov kostim.

Ne svidja mi se sto nema Leksa, ali on i Lana valjda ce se pojaviti u samo nekoliko epizoda i to pred kraj. Sto se Lane tice, ona me je bas nervirala i bas mi je drago sto je nema.

Gledam i ja :bye:
Svidja mi se serija, i neka snimaju jos mnogo sezona, mada valjda ce se zavrsiti ovom sezonom :sad2:

Mislim da ce na kraju obuci Supermenov kostim.

Ne svidja mi se sto nema Leksa, ali on i Lana valjda ce se pojaviti u samo nekoliko epizoda i to pred kraj. Sto se Lane tice, ona me je bas nervirala i bas mi je drago sto je nema.

Serija je extra! Ma to su rekli i sa sedmom sezonom, pa evo nam i osme:lol:.
Sto se tice Leksa, i meni je zao sto nije stalni clan ekipe, ali se nadam da ce se pojaviti bar u nekoliko epizoda, a za Lanu nisi jedini koga je nervirala...Moj drug je prestao da gleda seriju zbog nje, zato sto je stalno menjala raspolozenje, a i strane. Sto se mene tice, meni ona uopste nije smetala. U svako slucaju sa nestrpljenjem cekam petak, da gledam drugu epizodu.:mrgreen:

super serija,po meni najbolja ja sam gledala na Kablovskoj TV3 neznam koja sezona.......Juce je prokazivana ona epizoda kada Leks odnese onu kuglu u kristalnu tvrdjavu da ubije Klarka i zavrslila se tako da su njih dvojica ostali u tvrdjavi koja se rusi.....Ali danas nije bila epizoda,mislim da je vise nece prikazivati....moze neko da mi kaze sta je bilo posle ili gde mogu gldeati tu epizodu...hvala

super serija,po meni najbolja ja sam gledala na Kablovskoj TV3 neznam koja sezona.......Juce je prokazivana ona epizoda kada Leks odnese onu kuglu u kristalnu tvrdjavu da ubije Klarka i zavrslila se tako da su njih dvojica ostali u tvrdjavi koja se rusi.....Ali danas nije bila epizoda,mislim da je vise nece prikazivati....moze neko da mi kaze sta je bilo posle ili gde mogu gldeati tu epizodu...hvala

Pa to je zadnja epizoda 7. sezone... Nece ni pustiti dalje, zato sto se u Americi tek prikazuje 8. sezona, tacnije prikazali su tek 1. epizodu prosli petak, a sad u petak ce 2. epizodu... Jedino da skines sa neta... ;)

Sezona 8 - novosti:
Tema ove sezone je DUPLI IDENTITET
1. Green arrow bice regulani clan ove sezone, Lex nestaje, Kloi je regularan clan, Kara ce se mozda pojaviti u par epizoda, Lana ce se pojaviti u 6 ili 7 epizoda
2. Klark se zaposljava u Dialy Planet za sto omah preko puta Lois i cela sezona se vrti oko kompeticije izmedju njega i Lois
3. Uvode se 2 nova lika: Tess (Cassidy Freeman) i Davis Bloome iliti Doomsday (Sam Witwer)
:lol:

citiram samu sebe od 17.07.2008., 21:10
Eh, sto imam dobre izvore.... :D
Sve je istina... :mrgreen:

Upravo sam odgledala i drugu epizodu 8. sezone... Uzasno me nervira sto nema Lexa... Jedino mi se svidja sto nema Lane, u prvim sezonama mi je bila bas gotivna, ali posle me je nervirala kad god je vidim... Inace, ovo je jedina serija u kojoj su uspeli da mi se vise svidja "nova devojka" od stare, iliti Lois Lane od Lane Lang... Bas je simpaticna, a Lana je bila sva kao neko nevinasce...
Inace, u ovoj epizodi se po prvi put pojavljuje Doomsday:
In season eight, Clark will face his ultimate challenge with the appearance of the legendary, unstoppable destroyer Doomsday, who appears on "Smallville" for the first time. As comic book fans know, Doomsday is notorious for being the only character in the DC Comics universe to have killed Superman.
Ali ne svidja mi se izbor glumca, iako je glumio epizodno u serijama ER, Dark angel, Angel, JAG, Battlestar Galactica, Bones, Dexter, CSI... Svuda po malo, pa zavrsio ovde... Bas je bezveze...Nije neki glumac... Pogotovu za ovako znacajnu ulogu...
Sam Witwer
jt02vt.jpg

E baš mi je drago što neće biti Lane više.
*smiley87* - slažem se sa tobom što se tiče Lane.
Njena finoća,dobrota i to je toliko počelo da smara da je to strašno...
Sada me totalno iritira......:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
Ali zato mi je Lexa baš žao.....:sad2:

Ljudi bre ovo nije smolvil koji smo gledali u prve 4 sezone ovo je totalno bezveze....

Odgledao sam ovu epizodu danas i prvi put od kada gledam smolvil osetio sam da me neka epizoda smara. Ovo je totalni haos. Vama svaka cast imate prvao na svoj izbor ali ovo se meni nikako ne svidja. Ovo je moralo biti zavrseno posle 5 sezone.

Meni se sve svidjaju, i to ne samo sezone nego epizode. Ne mogu da kazem ni za jednu da me nervira, ili da jedva cekam da se zavrsi (npr. Dosije X mi je jedna od omiljenih serija ali ima neke epizode jedva sam cekao da se zavrse)... Negde sam reko da mnogo volim stripove, a Smallville i Heroes tako dozivljavam i super su mi. Sad mi se ne svidja sto vise nema Lexa i Kare, ali Smallville mi je i dalje 10/10.

I meni je smolvil i dalje najomiljenija i najbolja serija. Volim smolvil ali me nervira sada u osmoj sezoni i smara me. Jel znas kako je zavrsena sedma sezona a pocetak osme sezone nema veze sa krajem sedme. Totalno mi je bezveze. Smolivil bez lexa i lane nije smolvil to sam vec rekao a i epizode smaraju tako je sve predvidljivo ta je to skroz ali skroz bezveze.

Pa ima veze sa krajem sedme sezone. Kao sto znas tvrdjavase urusila a Klark i Lix su bili u njoj, e sad Klark je izgubio moci i nije mogao brzinom munje da se vrati, i jos je dobio kratku amneziju, pa se ne seca sta se tacno deslio, ali se ipak izvukao odatle i setao po severnom polu gde su ga nasli ruski ribolovci i odveli u Rusiju, gde ga je posle Oliver nasao, e sad Lex je tu (kao) nestao i dosla je ona riba da ga zameni dok se on ne vrati, tj. dok ga ne nadju, a ona je na celu potrage, tako da je sve povezano, samo treba malo bolje da se isprati epizoda;)

Back