Smallville

Ej ljudi gledate li ovu seriju bre.
Pre neki dan sam gledao na pinku neku epizodu iz 5 sezone pa sam se nalozio i poceo iz pocetka da gledam po ko zna koji put i uvek mi je extra serija i nikad me nesmara.Gledate li vi??

Ej ljudi gledate li ovu seriju bre.
Pre neki dan sam gledao na pinku neku epizodu iz 5 sezone pa sam se nalozio i poceo iz pocetka da gledam po ko zna koji put i uvek mi je extra serija i nikad me nesmara.Gledate li vi??

Naravno da gledamo....Kako da ne gledam kad je extra....
Nijedna epizoda me do sada nije smorila....:D

Ljudi verujete li mi za 10 dana sam odgledao 7 sezona serie.I otliko sam odusevljen kao da nikad nisam gledao seriju.Samo mi je zao lane i starijeg Luthora.Verovatno i Chloi nece biti u 8 sezoni.
A samo me zanima da li ce se kara vratiti u 8 sezone?

Sezona 8 - novosti:
Tema ove sezone je DUPLI IDENTITET
1. Green arrow bice regulani clan ove sezone, Lex nestaje, Kloi je regularan clan, Kara ce se mozda pojaviti u par epizoda, Lana ce se pojaviti u 6 ili 7 epizoda
2. Klark se zaposljava u Dialy Planet za sto omah preko puta Lois i cela sezona se vrti oko kompeticije izmedju njega i Lois
3. Uvode se 2 nova lika: Tess (Cassidy Freeman) i Davis Bloome iliti Doomsday (Sam Witwer)
:lol:

To sto Lex ide iz serije je totalni debilitet posle zavrsetka 7. sezone koji je totalno.......glup.....najgluplji od krajeva svih ostalih sezona, mada me i kraj 4. isto tako iznervirao a i zaintrigirao da sam jedva cekao da pocnem 5. sezonu.

Izgleda da će biti zanimljivo ubuduće...Pojaviće se neka Klarkova sestra Zor-El,tako nešto,i Leksa će zaposesti neki demon,jedan od onih koji pokušavaju da ubiju Klarka.......Biće zanimljivo...
E da,Kloi će umreti.....Tako sam pročitala....
I Klark će "zaglaviti" u ludnicu,na nekom ispitivanju...

Back