Smallville

Btw nashla sam neki sajt na kom valjda ima da se gleda i ta i neke druge serije...ali nikako da provalim program shto se vremena tiche :?
s obzirom na vremenske zone,to dodje nekih 3h ujutru ovde...

Otprilike, malo kasnije.
Ja sam prvih 4 sezona skinuo preko tvtorrents.com
Tada nije moralo da se seeduje koliko i skines, pa si mogao neograniceno da skidas, na odlicnim brzinama.
Sada moras da odrzavas ratio,a to je u Srbiji skoro nemoguce.

Ja jedva cekam na epizodu 16 seste sezone! U toj epizodi se Lex i Lana vencaju! JEJ! Mada ne verujem da ce da se stvarno vencaju. A i klark ce lani da kaze tajnu, mislim to pise. Ali mozda nece stvarno! Sve us vemu jedva cekam na tu epizodu!

Iginxyz:
Nije mi jasno samo zasto prave ovoliki razmak izmedju emitovanja epizoda (izmedju 15. i 16. tacno mesec dana)

----------
Iginxyz

Razmak prave zato sto su i oni imali pauzu u snimanju koju imaju svake godine u ovo vreme (nesto kao mali godisnji odmor), nisu radili nekih dve nedelje ili tako nesto. Od pretprosle nedelje su ponovo krenuli sa snimanjem po jedne epizode nedeljno.

Inace, ne znam da li ste videli, ali Pink je krenuo od sinoc sa cetvrtom sezonom. Davace se cetvrtkom u 23.30 (naravno, sinoc je pocelo posle ponoci, pa to je Pink, zna se da tamo sve kasni). Kad je vec jednom nedeljno, mogli su bar tog jednog dana da odvoje neki aktuelniji termin. Meni nije mnogo bitno, ja skidam epizode sa neta, ali to je ipak suvise kasno uvece.

Ozbiljno nameravam da prestanem sa gledanjem serije posle 6 otpracenih sezona.
1.Previše smaraju, komotno bi mogli da je preimenuju iz smallville u "Avanture Klarka Kenta" jer svaka epizoda klark se bori protiv nekog čudovišta.
2.Ne mogu da napišu scenario kako valja, pa ajde namestićemo najveću glupost i idemo dalje.Lana napiše oproštajno pismo lexu, i ona glupača nije mogla da skloni to na vreme, ma daj, koja glupost.
3.Lex je ćelav.
pozdrav

AKO NEKOGA ZANIMA IMAM SVE EPIZODE SMALLVILLE.ZAKLJUCNO SA SESTIM SERIJALOM(1-16).TOLIKO SE EMITOVALO KOD NJIH.SVE EPIZODE POSEDUJU PREVOD!!!!!!!PORUDZBINE SAMO NA TERITORIJI BEOGRADA.OSTAVITE SPISAK I KONTAKT TELEFON.DONOSIM LICNO.PRIVATNA KOLEKCIJA.SVE FILMOVE O SUPERMENU I SUPERGIRL.NARAVNO SA PREVODOM.VEOMA POVOLJNO.SNIMCI FENOMENALNI.SAMO ZA EKSTRA LJUBITELJE SMALLVILLE MELODIJE ZA MOBILNI TELEFON U MP3 FORMATU.ZALIHE OGRANICENE.CEKAM!!!

Corey:
Ozbiljno nameravam da prestanem sa gledanjem serije posle 6 otpracenih sezona.
1.Previše smaraju, komotno bi mogli da je preimenuju iz smallville u "Avanture Klarka Kenta" jer svaka epizoda klark se bori protiv nekog čudovišta.
2.Ne mogu da napišu scenario kako valja, pa ajde namestićemo najveću glupost i idemo dalje.Lana napiše oproštajno pismo lexu, i ona glupača nije mogla da skloni to na vreme, ma daj, koja glupost.
3.Lex je ćelav.
pozdrav

HAHAHA...rekao bih ti sada nesto ,ali necu...Jeste li gledali SEASON FINALE...BRILIANTNO!!!

Back