Smallville

Лоис Лејн би овако некако требало да изгледа!

Ерика Дуранс

lois2.jpg

Pa fora je sto nije samo on supermen ima ih jos samo sto ti drugi ne umeju na pravi nacin da koriste svoje moci... a on je u toj celoj prici jedan napaljeni tinejdzer! :roll: Ovoj seriji fale dobri reziseri i bolji scenaristi :idea:

Jos cujem nesto lose o Smallvill-u,''SVE CU DA VAS POBIJEM''!!!!!!!!Odgledala sam sve epizode od 1. sezone do kraja 5.,ni za jednu nisam rekala da sam se smorila!!!!Kristin je lepa,ali nije ni do kolena Erici!!!!!To sam shvatila u petoj sezoni kada Clark raskida s Lanom ''FOREVER'',a ona nalazi utehu u _ _ _ _ _!!!!!!!Naravno Clark nije raskino sto je ne voli vec zbog moci!!!Naravno ja sam strejt!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Supergirl ma ok je serija,nista lose nemam reci,samo su ga malo udavili i zakomplikovali u jednom trenutku,kao da je snimanje serije zastalo jer su imali manjak ideja i onda su krenuli da lupaju gluposti sa nekim desavanjima koja su van svacega zanimljivog,kao onda kad Clark prsne pa se odseli od kuce Lana ga vidi na svakom cosku bla bla...

Kiselina:
Pa fora je sto nije samo on supermen ima ih jos samo sto ti drugi ne umeju na pravi nacin da koriste svoje moci... a on je u toj celoj prici jedan napaljeni tinejdzer! :roll: Ovoj seriji fale dobri reziseri i bolji scenaristi :idea:
:-| ...A jes` ti bas toliko sigurna u to??? ...Kol`ko znas o pojmu "Supermen" kroz pricu,strip i film?
Znas li kako i koliko je evoluirao?Znas li koliko ima igranih verzija,sto filmskih,sto televizijskih?
...Dobri reziseri i scenaristi :confused: o cemu pricas...rezija je zanatski perfektna a scenaristi su definitivno rasturili sve klisee o super - coveku...Od price o formiranju njega kao coveka tj. onoga sto ce biti pa sve do genijalne ideje o predistoriji prijateljstva dva buduca arhi-neprijatelja....Lex je btw ubedljivo najbolji karakter koji je americki tv scenario izbacio u zadnjih ko zna koliko sezona...
...Kad hoces da pljunes nesto,prvo osmisli zasto i kako a ne samo..."meni se ne svidja."
...Eto- meni se svidja.
Sorry zbog grubljeg tona ali eto,padnem maltene u afekat kad neko pocne s` povrsnim ocenama neceg sto mi je drago...

Samo za Fanove serije Smallville:
- Kompletna serija Smallvil (prve cetiri sezone dvd-ripovi, peta Hdtv)
- Komplet serija Louis & Clarck (dvd-ripovi)
- Komplet filmovi o Supermenu
- Kompletni stripovi o Supermenu
- Strip Smallville

Ko hoce nesto od ovoga neka mi se javi

-Kompletni stripovi ? :D ...To znaci da imas i sva francuska i spanska izdanja,onu epizodu sto su odradili zajedno Miler i Korben,sve graficke novele(Murove pre svega),epizode iz 36te pa naovamo?
- O filmovima necu ni da te pitam :D

Kaa:
:-| ...A jes` ti bas toliko sigurna u to??? ...Kol`ko znas o pojmu "Supermen" kroz pricu,strip i film?
Znas li kako i koliko je evoluirao?Znas li koliko ima igranih verzija,sto filmskih,sto televizijskih?
...Dobri reziseri i scenaristi :confused: o cemu pricas...rezija je zanatski perfektna a scenaristi su definitivno rasturili sve klisee o super - coveku...Od price o formiranju njega kao coveka tj. onoga sto ce biti pa sve do genijalne ideje o predistoriji prijateljstva dva buduca arhi-neprijatelja....Lex je btw ubedljivo najbolji karakter koji je americki tv scenario izbacio u zadnjih ko zna koliko sezona...
...Kad hoces da pljunes nesto,prvo osmisli zasto i kako a ne samo..."meni se ne svidja."
...Eto- meni se svidja.
Sorry zbog grubljeg tona ali eto,padnem maltene u afekat kad neko pocne s` povrsnim ocenama neceg sto mi je drago...

Cini mi se da je Kaa jedan od pametnijih!!!Nemojte me shvatti pogresno vi ostali,i vi ste pametni!!Ne ukljucujuci Kiselinu!!!!!!!!!!!!!!!! :-x :-x :-x

Da li je neko gledao poslednji serijal (5)-??? Ako jeste neka mi molim vas kaze sta se desilo u poslednjoj epizodi, jer mi se, jel te,ta epizoda nije skinula do kraja, a kad god pokusam ponovo da je skinem pukne mi link sa sajtom-!!!

Hvala-!!! Nego da nemas mozda, a sve mi se cini da imas, ceo cetvrti serijal na dvd-!!! Ili na divx-!!! Nisam gledao ceo, vec samo desetak epizoda-!!! Ako imas molim te mi odgovori da se nekako nadje mo da mi to prosledis-!!!

Back