Лоис Лејн би овако некако требало да изгледа!
Ерика Дуранс
Ерика Дуранс

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bullitt13:С чежњом ишчекујем да се појави Лоис Лејн!
Ти си луд човек! Како за овако нешто можеш да кажеш да је ружно! Божанствена је!
![]()
stvarno ne mogu da verujem da postoje ljudi kojima se ova serija toliko dopadaKaa:Coool,vi gledate seriju k`o da su "Cuvari plaze" u pitanju...![]()
:-| ...A jes` ti bas toliko sigurna u to??? ...Kol`ko znas o pojmu "Supermen" kroz pricu,strip i film?Kiselina:Pa fora je sto nije samo on supermen ima ih jos samo sto ti drugi ne umeju na pravi nacin da koriste svoje moci... a on je u toj celoj prici jedan napaljeni tinejdzer!Ovoj seriji fale dobri reziseri i bolji scenaristi
![]()
Kaa::-| ...A jes` ti bas toliko sigurna u to??? ...Kol`ko znas o pojmu "Supermen" kroz pricu,strip i film?
Znas li kako i koliko je evoluirao?Znas li koliko ima igranih verzija,sto filmskih,sto televizijskih?
...Dobri reziseri i scenaristio cemu pricas...rezija je zanatski perfektna a scenaristi su definitivno rasturili sve klisee o super - coveku...Od price o formiranju njega kao coveka tj. onoga sto ce biti pa sve do genijalne ideje o predistoriji prijateljstva dva buduca arhi-neprijatelja....Lex je btw ubedljivo najbolji karakter koji je americki tv scenario izbacio u zadnjih ko zna koliko sezona...
...Kad hoces da pljunes nesto,prvo osmisli zasto i kako a ne samo..."meni se ne svidja."
...Eto- meni se svidja.
Sorry zbog grubljeg tona ali eto,padnem maltene u afekat kad neko pocne s` povrsnim ocenama neceg sto mi je drago...