Smallville

Priznajem da ga ni ja bas nisam tako zamisljao...al eto...
Zamisljao sam nekog kosijanera, tipa The Foreigner il tako nekako...
ae.remy.picB.jpg
ovde smem da se zakunem da peva Sale Djorjdevic...

Samurai Jack:
Mozda se topic umrtvi na neko vreme...ali mi ispred sebe imamo jos barem 2 sezone! Ima mi jos dosta da gulimo tastaturu...

u najgorem slucaju, mozemo da razdelimo medju sobom cetvrtu sezonu (ja imam 8 epizoda) i za sad sve iz pete sezone pa da gledamo ko ljudi...ko je ono bese jos rekao da ima cetvrtu...absonic?

Ja imam celu cetvrtu, i sve iz pete do sada :)
Strpljivo cekam cetvrtak na petak da skinem novu seriju :)

Ja predlazem da skupimo nekako celu cetvrtu sezonu (ja imam 8 epizoda)! Da mi koji imamo adsl/cable skinemo jos tih nekoliko epizoda ili ako ih neko ima - jos bolje. nadjemo se negde u gradu i lepo razdelimo to medju sobom i gledamo ko ljudi (al samo vikendom)...nabicemo 5000 postova ko nista...

Corey:
U vezi sa ćelavim bio je u epizodi sa tornadom kada peva u sali.
Nego kakav net imate vi kad ne možete da skinete četvrtu sezonu?

80% nas moze da skine to. neki i vec jesu ali kakav je to princip Pinka? evo vam 3 od pet sezona i dosta vam je!? ne znam koja psovka bi najbolje pristajala uz ovo... :evil:

maniaccc...
bas me Sasha85 podsetila ce em da otezu sa prikazivanjem a em ce da repriziraju ceo smallville pa tek onda da puste cetvrtu sezonu (tako je bilo sa Charmed i sa Dosijeom X)
ne kapiram im logiku...al stvarno ne kapiram :roll:

Ima? Hmmm...ja imam prvu sezonu celu, doduse epizode su u nekoj jacoj kompresiji (120-140 MB) po epizodi tako da slika nije bog zna sta...epizoda je obicno 350 pa do 700 MB koliko je poslednja epizoda cetvrte sezone...doduse, i traje duze...

Samurai Jack:
maniaccc...
bas me Sasha85 podsetila ce em da otezu sa prikazivanjem a em ce da repriziraju ceo smallville pa tek onda da puste cetvrtu sezonu (tako je bilo sa Charmed i sa Dosijeom X)
ne kapiram im logiku...al stvarno ne kapiram :roll:

6 sezona Charmed su reprezirali pre nego sto su pustili novu 7. sezonu... Zasto to ne bi uradili i sa Smallvillom, koji ima "samo" 3 sezone...

Back