Smallville

normal_Memoria_(374).jpg

Ova epizoda je stvarno imala dobre scene..

Sto se mene tice odgovarala mi je ona jedna epizoda Losta jer nisam mogla sinoc da gledam.... Mada je nisam gledala od pocetka, nisam mogla da se probudim... Ali mi isto tako nije odgovarala ta izmena jer sam htela da gledam onu jucerasnju epizodu da uhvatim pesmu...

Imaju sve bolji instrumetal u seriji...

Kako je meni bilo zao Lexa kada je sedeo sam za svoj rodjedan, za stolom i plakao... Kada niko nije hteo da dodje... :(

Sasha85:
Kako je meni bilo zao Lexa kada je sedeo sam za svoj rodjedan, za stolom i plakao... Kada niko nije hteo da dodje... :(
E i meni!!! :( Ja josh gledala sa drugaricom, i nas dve ubedachile se tada... :(
Znahci, sinoc sam zaspala u pet, mrtva umorna, i probudila se u 11. Taman odgledala i Lost, i Smallvile. Ali zato sada sam komirana, a moram da uchim... :roll:
Ova epizoda je bila superishka. Ja sam mislila da je Alexandar ubio brata i bilo me bljaks, ali ono na kraju me bash iznenadilo. Lajonel je majmun... :roll: Jedino shto mi se nije svidelo jeste ona scena kada stavljaju Clarka u brod. :roll: Jako loshe uradjeno...

Ja sam ono gore mislio u pozitivnom smislu. Negativac je, ali vrhunski negativac. Nije jedan od onih stereotipnih bad guys-a, a uz to su mu glumacke sposobnosti neverovatne...njegov potencijal vidimo u punom sjaju i u cetvrtoj a bogami dobro je krenulo i u petoj sezoni....

Konacno pronadjoh.. :) :)

Verovatno ne postoji slika na web-u na kojoj se Tom vise smeje nego na ono
sto je izvalio Chris na kraju snimanja njegove reklame ( kraj Legacy epizode)..

Wikipedia - Internet Encyclopedia - Superman

- http://en.wikipedia.org/wiki/Superman

hehe.. nisam ni znao da imaju ''istu'' sliku..

Dobar clanak/esej sa sajta:
Alan Kistler's Profile On: Superman – A three-part retrospective by comic book historian Alan Kistler on the entire history of Superman in the comics
takodje sadrzi detaljne informacije o katastrofalnoj produkcionoj zbrci koja je prethodila snimanju poslednjeg/buduceg Superman filma..

(Smallville tv series - http://en.wikipedia.org/wiki/Smallville_%28TV_series%29)

Back