Smallville

Ahile,
skinuo sam 4 epizode do sad! Ni jedna nije valjala....jedna je 35 minuta crnog ekrana bez tona, druga nece ni da se pokrene, treca....ma, ne pitaj me....
Evo sad sam krenuo s torrentom da skidam...vuce se ko mrtva kamila...ajd da vidimo da li ce tu biti nesto...
@vladimirnb
nemam satelit....FoS, Braniac....ma, ne moze da ne valja!
Sto je sranje?
ps. spoilere pisi belom bojom...

''Hereafter'', epizoda danas emitovana na pinku, je jedna od moji omiljenih.. (prilozi sa slikama slede, danas sam malo zauzet ;) :)
jos niko ne spomenu ''the cape'' scenu.
Kao i ''Perry'', i nju je napisao Mark Werheiden, autor koji je ''tezgom'' u Smallville-u i zaradio radno mesto/contract u \S/ DCcomics-u..
8)

Samurai Jack:
Ahile,
skinuo sam 4 epizode do sad! Ni jedna nije valjala....jedna je 35 minuta crnog ekrana bez tona, druga nece ni da se pokrene, treca....ma, ne pitaj me....
Evo sad sam krenuo s torrentom da skidam...vuce se ko mrtva kamila...ajd da vidimo da li ce tu biti nesto...
@vladimirnb
nemam satelit....FoS, Braniac....ma, ne moze da ne valja!
Sto je sranje?
ps. spoilere pisi belom bojom...

Meni je ostalo jos samo 16h i 24 min do kraja prve epizode.Snimak je dobar koliko vidim.Skidam sa BearShare-om.
Mozda ces imati srece sa ostalima.

zhix:
jos niko ne spomenu ''the cape'' scenu.

8)

Jao, tu scenu sam propustila...zazvonio mi telefon :( Ali mi je brat preneo sta se desilo tj. sta je ovaj video za Clarka (leeetiiiii kroz oblake)
Sutra moram da je odgledam...
A dobra mi je fora i za Lanu (umire kao starica, doslo joj vreme i sl.), sta mislite ko je onaj chova sto je bio tad nad njenim krevetom,a,a? ;)

Jovcica:
Jao, tu scenu sam propustila...zazvonio mi telefon :( Ali mi je brat preneo sta se desilo tj. sta je ovaj video za Clarka (leeetiiiii kroz oblake)
Sutra moram da je odgledam...
A dobra mi je fora i za Lanu (umire kao starica, doslo joj vreme i sl.), sta mislite ko je onaj chova sto je bio tad nad njenim krevetom,a,a? ;)

Clark ;-)
Ko bi stajao drugi uz Lanin krevet? :-)
Absonic...sada je 3h 49min do kraja. :-)

OK, dakle, svi navijamo da Clark bude taj koji stoji nad Laninim krevetom 8) We'll see...

maniaccc:
Nije bila losa ova epizoda, ali mi nije jasno zasto je Klark onako iskulirao Pita na kraju?!

Brat i ja smo se isto zapitali, a onda smo zakljucili da mu se verovatno islo u WC (pa i superheroji imaju odredjene "potrebe") :lol: :lol:

Nadam se da je Clark pored kreveta,mada nikako nemogu da se setim da nije mozda Clark u filmovima izlazio (kao Supermen) na sudare sa Lanom ili sa Louis...Cak je jednom zbog nje postao covek....

Usput...skinuo sam seriju ali je poslednja.Necu je gledati,jos bolje,cekacu da je vi gledate.
:-).Ovaj net je zaista cudan?Napisali su naziv prve a ispade poslednja!!!!

Ako cemo da izvedemo zakljucke iz trenutnog stanja u zvanicnom ''kanonu''...Pit Ros bi mozda trebao da bude pored nje...da, da, Pit..mada su se razveli u stripu...Klark je sa Lois trenutno u braku...e sad, ako se i on razvede onda bi tu moglo nesto da se izmuva...ovako samo producenti znaju ko je bio cika pored Lane...

U filmovima je izlazio sa Lois...Lana je imala epizodnu ulogu u Supermanu III

Ovaj drugi pasus te nista nisam razumeo...
Skinuo si seriju? Mislis epizodu? Kako to mislis poslednja? Cekaces da je svi mi odgledamo? Znaci da ces cekati 5. sezonu da krene na Pinku? Ala ces se ti nacekati.....
Net je cudan? Pa sad.....
''Napisali su naziv prve a ispade poslednja....''
Nemam ni ideju sta bi moglo ovo da znaci...

e pa ljudi, stvarno mi ponekad niste jasni..
posle svega sto je Pete napravio (uvalio i sebe i svoju porodicu u nevidjeno s....), naterao Clarka da laze, krade, i uzrokuje smrt), vi jos pitate sto ga je iskuliro..
a da ne pominjemo da je Martha na pocetku epizode za dlaku izbegla da je Pete posalje u vecna lovista..:shock:
nije lako biti Superman..

Lana je na toj slici zaista bolesno mrsava...ja licno,volim malo punije...Kao Louis ;-)
To sam jednom i rekao...ali,ukusi su razliciti...
E,pa sad,nisam uspeo da pronadjem prvu epizodu petog serijala,skinuo sam nesto,zasta se ispostavilo da je poslednja epizoda serijala...verujte mi,i ja sam zbunjen...

Ako se nevaram,prva epizoda se zove "Arrival"...zar ne...:-(
Do kraja skidanja njega mi je ostalo samo 14h i 6min.

Znam...znam...ili vas iznerviram sa prepricavanjem unapred ili vas zbunim sve zajedno.Pa jel ja govorim grcki? :-)

Sorry. :-)

Achileyes:
E,pa sad,nisam uspeo da pronadjem prvu epizodu petog serijala,skinuo sam nesto,zasta se ispostavilo da je poslednja epizoda serijala...verujte mi,i ja sam zbunjen...
Ajd pa stavi neko ime (fajl, epi, bilo sta na osnovu cega si zakljucio da je ''poslednja'') od tog sto si skino, pa da te od-zbunimo..

zhix:
e pa ljudi, stvarno mi ponekad niste jasni..
posle svega sto je Pete napravio (uvalio i sebe i svoju porodicu u nevidjeno s....), naterao Clarka da laze, krade, i uzrokuje smrt), vi jos pitate sto ga je iskuliro..
a da ne pominjemo da je Martha na pocetku epizode za dlaku izbegla da je Pete posalje u vecna lovista..:shock:
nije lako biti Superman..

Hm, zaista...mozda mu se ipak nije islo u WC... :? :lol: :lol:

Achileyes:
Lana je na toj slici zaista bolesno mrsava...ja licno,volim malo punije...Kao Louis ;-)
To sam jednom i rekao...ali,ukusi su razliciti...

Ako se nevaram,prva epizoda se zove "Arrival"...zar ne...:-(
Do kraja skidanja njega mi je ostalo samo 14h i 6min.

Znam...znam...ili vas iznerviram sa prepricavanjem unapred ili vas zbunim sve zajedno.Pa jel ja govorim grcki? :-)

Sorry. :-)

Skinuo si epizodu za koju se ispostavilo da nije Arrival? Hehe...welcome to the club... ;)
Ja sam ih skinuo 4 i nijedna nije bila dobra...

Back