Smallville

Fanatic_Kv:
Jeste li provalili da nasa verna Lexova zena doduse EX ...
http://www.kristin.online.fr/wallpaper.htm

Mlogo je verna, nema zbora, samo dvaput je sirotica pokusala da ga smakne..

Verovatno daleko ispod proseka za latinske sapunice..

Lex Luthor, (planina), je to..

:)

;)

Sashaa, za te mlogo brezobrazne :shock: :shock: slike ne znam bas da li da te hvalimo ili da te uhmm, strogo ukorimo.. :confused:

Smislicemo nesto..
U medjuvremenu samo nastavi..
:D

@ zhix

koliko je verna tu nema zbora bitno je da je zgodna!

@ maniaccc

sajt je fenomaenalan! THANKS

@ Sasha85

niko te ne osudjuje za onakve slike...samo tako nastavi...

@ Samurai Jack

Ja sam vec dosta duuuugo zaljubljen u jednu "virtuelnu tetu"....priznajem nije kristin ali je zato ANGELINA JOLIE!!!! nema tu niceg lose veruj mi!

Pa...nije bas zgodna situacija...malo je nezgodno. 20 strabna je super, evo zasto. Glupo bi bilo da sad udarimo u raspravu da li ce se Lana i Klark smuvati u sledecoj epizodi kad znamo sta ce se desiti u sledecih 30 epizoda preko spoilera, episode synopsis-a i sl.....a ako krenemo u diskusiju npr. ''Sta je Jor-el naucio Klarka u Fortress of Solitude kako bi se suprotstavio Braniac-u''....to su aktuelne stvari u svetu, predvidjanja sta ce se desiti u petoj sezoni. ne mozemo ni tako jer treba da se emituje sezona i po da bi bili u toku. Previse stvari izmedju treba da se desi. Ljudi koji nisu upoznati sa trecom i cetvrtom sezonom ce reci: ''Jor-El? Pa...on je zao...; Fortress of Solitude!? wtf. is Fotress of Solitude? Braniac? Kakvo je to ime Braniac...ko je to uopste?'' Tako da mislim da je skroz ok da diskutujemo o epizodama koje smo gledali za vikend...poneka slicica, zanimljivost iz serije...glavna stvar je da objasnimo ljudima da je Smallvile super serija...posto izgleda da sam u mom RL drustvu jedini koji je gleda....zato mi je bilo izuzetno drago kada sam saznao da Smallville gleda jos neko...

Samurai Jack:
glavna stvar je da objasnimo ljudima da je Smallvile super serija...

posto izgleda da sam u mom RL drustvu jedini koji je gleda....zato mi je bilo izuzetno drago kada sam saznao da Smallville gleda jos neko...

Tako je!
I ja sam jedina u svom drustvu koja gleda Smallville, doduse, kod kuce mi se redovno pridruzi brat, a ponekad i tata pa onako zajedno pratimo seriju ;)
Mada moram da priznam da ni ja sama dugo nisam htela da gledam Smallville... u fazonu-jos jedna glupa americka serija sa svemocnim glavnim junakom... :roll:
Pa dobro, i nisam je toliko lose procenila (samo izbacis ovo "glupa" i ispred "svemocnim" dodas npr: donekle) :-D :-D

Samurai Jack:
Pa...nije bas zgodna situacija...malo je nezgodno. 20 strabna je super, evo zasto. Glupo bi bilo da sad udarimo u raspravu da li ce se Lana i Klark smuvati u sledecoj epizodi kad znamo sta ce se desiti u sledecih 30 epizoda preko spoilera, episode synopsis-a i sl....

Ma ne, niko nije predlozio ovde da povecamo broj strana - postova, time sto cemo masovno "spojlerisati" o buducim desavanjima..

Taman posla.. Ima sasvim dovoljno "gradje" u dosadasnjim epizodama da diskusija bude jaca, veca, i mnogoljudnija..

(moje "opravdanje" za skromnih 25 postova je sto "hiper-aktivno" :roll: ucestvujem bar na jos 4 - 5 "sveckih a nasih" smallville foruma ;) )

Happy posting away !
:)

Za obozavaoce Emmanuelle Vaugier aka Dr Helen Brajs, ako imate kablovsku (hrt2) palite TV, u onoj seriji sa Chad Michael Murray-om bas danas gostuje kao izvesna Nicki...

Znam sta svi mozemo da radimo! Na sajtu TV Pinka nalazi se nedeljni program te televizije. Pored svake emisije ima opcija za glasanje u obliku tri zvezdice. Najveca i najsjajnija oznacava najvecu ocenu! Predlazem da svi odemo na sajt, nadjemo TV program za subotu i nedelju i isklikamoooooooooo se po Smallvill-u! Svaki dan jedan klik! Dalji tok: mi glasamo...neko pogleda rejting...vidi da je smolvil popularan....kupi 4. sezonu!!! Jupiiii!!!

link:
http://www.rtvpink.co.yu/pink/tv_program/index.php?dan=050917&tv=pink&zona=0

mislim, kad Pokemoni mogu da imaju 600 glasova imacemo i mi! Juriiiiiiis!!!

a proradio im je i forum tako da mozemo da pitamo jel planiraju 4. sezonu da otkupe...
mada nesto ne verujem da ce da nam kazu...

Ja isto iz mog drustva sam samcijat gledam, ima jos dvoje troje, ali oni retko kad prate i onda nemam s kim da pricam o seriji..ali zato imam vas, zaludjenike..
Bas mi je drago sto smo stigli do 20. stranice..
Sad idem na Pinkov sajt da dodam koju zvezdicu..

maniaccc:
Bas mi je drago sto smo stigli do 20. stranice..
Sad idem na Pinkov sajt da dodam koju zvezdicu..

Pa posto si ti "thread/starter", utemeljitelj, osnivac, zacetnik, i iznad svega posvecenik, ondak je red - cestitke i vecna slava najpre tjebi, pa tek ondak svima nama..

358..
:p

Back