Smallville

Sasha85:
Zavrsio se Smallville... :( Ima samo 5 sezona... Ali dobro, bas sam se pitala dokle ce da snimaju... Ipak prikazuju samo njegovu mladost...

STA????
Bas bezveze......nadam se da ce nasa omiljena televizija da nam priusti da odgledamo bar jednu seriju do kraja, a da nije spanska..

Sasha85:
Zavrsio se Smallville... :( Ima samo 5 sezona... Ali dobro, bas sam se pitala dokle ce da snimaju... Ipak prikazuju samo njegovu mladost...

Odakle ti ta informacija!? Producenti Smallvilla bi zeleli, bar po onom sto pise www.kryptonsite.com, da izguraju sest, cak sedam sezona! Naravno, odlucujucu rec o tome ima WB kanal, jer od gledanosti Smallvill-a zavisi koliko ce se emitovati. Peta sezna, bar po slikama i spoilerima, ce biti mozda i najzanimljivija do sad! Nigde jos nisam procitao konacnu odluku producenata i WB kanala da kazu: ''Sezona 5 i kraj!''

Sasha85:
imdb dezinformacija.. Imas dosta Smallville sajtova koji to, (sa imdb sajta), demantuju..

Svi imaju ugovor za 7 sezona, uz naravno uslov da gledanost (u usa) ne padne drasticno, da se ne zamere nekom od "top wb execs", i par drugih manje bitnih..

imdb je inace u zadnje vreme, (od kad sami korisnici postuju info), postao prilicno "greskovit"..
:)

Da, da, jadan farmerski decko koji ima jednu crvenu jaknu i plavu majicu...spava na jastuku s plavom jastucnicom i pokriven je crvenim cebetom...ambar zove Fortress of solitude a na casu tehnickog je napravio jedno vrlo interesantno slovo S od metala....

Naravno da je za nas Cris Reeve jedan jedini i neprevazidjeni. Ali to je za nasu generaciju koja je odrasla uz te filmove....Ako pitas starije, reci ce ti da je George Reeves najbolji Supermen...isto tako ako popricas sa klincima sledece godine reci ce ti da je Brandon Routh pravi Supermen i da su svi ostali bez veze, nece ni znati ko je Cristopher Reeve...oko toga ne vredi raspravljati...mada, mislim da Cristopher Reeve ima posebno mesto u srcima svih nas posto je, kroz borbu sa paralizom, dokazao da ne moras da imas kostim da bi bio Supermen!

ajoj sto se tice Lane ne secam se kada sam zadnji put hteo da poljubim monitor....

zhix:
imdb dezinformacija.. Imas dosta Smallville sajtova koji to, (sa imdb sajta), demantuju..

Svi imaju ugovor za 7 sezona, uz naravno uslov da gledanost (u usa) ne padne drasticno, da se ne zamere nekom od "top wb execs", i par drugih manje bitnih..

imdb je inace u zadnje vreme, (od kad sami korisnici postuju info), postao prilicno "greskovit"..
:)

Bas to, videla sam na IMDB-u... ;)

Ali dobro, drago mi je da je greska... :)

koliko sam ja cuo svi demantuju da je 5. sezona zavrsna.... proverio sam par sajtova na kojim reditelji serije BUKVALNO ubedjuju i pisu nesto u stilu "5 sezona nije poslednja niti mi to planiramo, uskoro pocinje snimanje 6. bla bla bla".... samo zelim da zahvalim Sashi85 za fenomenalne slicice.... lani fenomenalno stoje one cizmice......Ufffffff.....

Ne verujem ni da ces naci. Kristin Kreuk bije glas da je izuzetno fina i ''down to earth'' devojka. Srpski receno ''svaka majka za snajku bi je pozelela''...znaci nije neko ko bi radio takve slike....cak i onu cuvenu scenu kod bazena (prva sezona, epizoda ''Nicodemus'' cini mi se...) je odradila njen body double....
Cak i dok je bila foto model nije radila nista ekstremno provokativno....
Ja kazem, ako je ikad vidim odmah cu je zaprositi....

Fanatic_Kv:
koliko sam ja cuo svi demantuju da je 5. sezona zavrsna.... proverio sam par sajtova na kojim reditelji serije BUKVALNO ubedjuju i pisu nesto u stilu "5 sezona nije poslednja niti mi to planiramo, uskoro pocinje snimanje 6. bla bla bla".... samo zelim da zahvalim Sashi85 za fenomenalne slicice.... lani fenomenalno stoje one cizmice......Ufffffff.....

Nema na cemu... ;)

Samurai Jack:
Ne verujem ni da ces naci. Kristin Kreuk bije glas da je izuzetno fina i ''down to earth'' devojka. Srpski receno ''svaka majka za snajku bi je pozelela''...znaci nije neko ko bi radio takve slike....cak i onu cuvenu scenu kod bazena (prva sezona, epizoda ''Nicodemus'' cini mi se...) je odradila njen body double....
Cak i dok je bila foto model nije radila nista ekstremno provokativno....
Ja kazem, ako je ikad vidim odmah cu je zaprositi....

Tacno tako... Retke su njene slike u kojima joj se makar noge vide... I bas zbog toga mi se svidja ona kao glumica... ;) U danasnje vreme je retko naci neku koju se nije skinula... Ali i Clark je kao ona, ni on nema golisavih slika...

Nasla sam vam neke slike, ali je fotomotnaza... Daj sta das... :lol:

http://img.photobucket.com/albums/v155/Sashaaa/Ostalo/kristinkreuknude.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v155/Sashaaa/Ostalo/kristinkreuknude12.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v155/Sashaaa/Ostalo/kristinkreuknudepinkteddy.jpg

To je to... Ako hocete sacuvajte ove slicice na hardu, ostavicu ih neko vreme u albumu, posle ih brisem.. ;)

Evo vam jedna golisava iz epizode... ;)

http://img.photobucket.com/albums/v155/Sashaaa/Ostalo/kristinkreukunderwear.jpg

I jedna normalna, ali bas lepa...

http://img.photobucket.com/albums/v155/Sashaaa/Ostalo/kristinkreuknearlynude.jpg

Back