Smallville

I meni se bash dosta svidela epizoda, najvishe zbog vracanja u proshlost. Nego, Tom mi je nekako previshe nabildovan... :? Ne znam, mozda je samo krupan. A kad videh gradonachelnika, pomislih kako cu ga uvek zamishljati kao Pushacha... :lol: Ko shto reche Samuraj. I meni je Lana lepsha kao Lana, a ne kao njena tetka.

U bre Tina, sta lupetas... Tom je bas kako treba... :-P Kad bi ga zgrabila, ne bi ti nista smetalo,zar ne? :P

Salim se... Tom mora da bude krupan zbog uloge... Supermen je prirodno nabildovan... :lol: I da, Tom je bas visok...

Ali dzaba... Gradonalcenik je pusac... :lol: Mislim da nikada nece skinuti taj nadimak... :lol:

Samurai Jack:
Ako sam dobro konvertovao feet-e u metre, Tom je oko metar 95 visok...ima ga, mashala...

Aha... *uzdah*
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif
icon_redface.gif

definitino joj lepse stoji duga kosa... aki znate koji je najzgodniji lik po meni u seriji (posle gdjice Lane, naravno): Lex-ova "bivsa" supruga...E ono je HOT!Sta se desilo sa njom???nisam gledao one epizode kad se lex vratio sa onog ostrva???

o da, Lex's ex je bila bas bas...ona je nestala nakon sto je pokusala da ubije Lexa ponovo. u seriji su rekli da je daleko daleko...i spoiler!!! *nece se vise pojavljivati...tj. bar nece do kraja cetvrte sezone...

O, pa Helen i Lana su mi poprilicno slicne ;) Ocigledno biraju lepe glumce i glumice za Smallville...
I jes' Lana zaista izgleda super sa jacom sminkom i kracom kosom...

Inace, slazem se, epizoda sa vracanjem u proslost i Jor El-om je bila ludilo! Iver ne pada daleko od klade...
Bas im je super ovaj fazon iz 50-ih :)

relic-11-squeekimberly.jpg

relic-11.jpg

A ni ova druga epizoda nije bila losa...Eto u kojim situacijama fizika zivot znaci, da, da...
Nije lako biti magnet... ;)

Samurai Jack:
Alison Mek jeste lepa na svoj nacin...slatka je definitivno...
Ali, mislim, da se razumemo...

ovo stvarno nema smisla...uh, jadna moja srcka...

Slazem se da je slatka, jos u onoj epizodi kad nju i Pita ugroze nesto u onoj pecini pa odlepe...tu je bila bas slatka, ali Lana jednostavno............

Back