Smallville

Sasha85:
Zasto? :D Sigurna sam da bi mu bilo lepo i da se ni malo ne bi bunio... 8-)

Hehe...ne znam da li bi preziveo vas nekoliko...znas sta bude sa osiguracem kada primi previse struje...
tease.gif

Ovako, molila bih vas da vishe ne postujete one sexy slike jer moje srce, bez obzira na mladost, moze da popusti... :shock:
Ona slika, 3 na 1, je mnogo mocna, i naravno Lana dominira u lepoti!!! Jer ono pored Lois? Onaj profa je bljakkkkkk... Don't like it. Pridruzujem se klubu naskakivanja, skidanja, jedenja Clarka Kenta... :mrgreen:

Tinar:
Ovako, molila bih vas da vishe ne postujete one sexy slike jer moje srce, bez obzira na mladost, moze da popusti... :shock:
Ona slika, 3 na 1, je mnogo mocna, i naravno Lana dominira u lepoti!!! Jer ono pored Lois? Onaj profa je bljakkkkkk... Don't like it. Pridruzujem se klubu naskakivanja, skidanja, jedenja Clarka Kenta... :mrgreen:

Hehe..mislio sam zanimljiv u smislu lika kojeg igra...dosad smo imali samo super junake, sad imamo i jednog super neprijatelja...
Mada primecujem da isekose vene za njim po forumima...doduse ne na ulogu Brainiaca (slika koju sam ostavio, tj. zhix me ispravio) vec zato sto je to Spike iz Buffy! Ja tu seriju nikad nisam gledao al jedna moja drugarica hoce da pocne da gleda Smallville samo zato sto se u petoj sezoni pojavljuje on...i tako jos par miliona ljudi sirom sveta... :roll: :???:

Back