Fanatic_Kv
Primećen član
- Poruka
- 860
Auuuu o cemu se ovde diskutuje......
Sram vas bilo...

Sram vas bilo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma mnogo ste iskrene.. teleportujete se svako vece do izvesne osobe na prilozenim slikama, i ni reci o tome..Sasha85:Mi smo barem iskrene...A sta se vama mota po glavi to je cenzura... :-P
Sasha85:Zasto?Sigurna sam da bi mu bilo lepo i da se ni malo ne bi bunio... 8-)
iz sashine ''licne arhive''..Samurai Jack:Ha? Odakle je ova slika? Pariah/Unsafe, maybe?
Sasha85:Mi smo barem iskrene...A sta se vama mota po glavi to je cenzura... :-P
thank you, miss V6.Bliznakinja:@zhix
Care![]()
ma ce te lecimo, dugo i njezno..Tinar:Ovako, molila bih vas da vishe ne postujete one sexy slike jer moje srce, bez obzira na mladost, moze da popusti... :shock:
Fanatic_Kv:A moze li neko da mi kaze ko je treca.....
kako da je nazovem
ma pomeri se s mesta..maniaccc:... ako ovako nastavis pocecemo polako ali sigurno da gubimo devojke sa topica..![]()
Tinar:Ovako, molila bih vas da vishe ne postujete one sexy slike jer moje srce, bez obzira na mladost, moze da popusti... :shock:
Ona slika, 3 na 1, je mnogo mocna, i naravno Lana dominira u lepoti!!! Jer ono pored Lois? Onaj profa je bljakkkkkk... Don't like it. Pridruzujem se klubu naskakivanja, skidanja, jedenja Clarka Kenta...![]()
zhix:ma mnogo ste iskrene.. teleportujete se svako vece do izvesne osobe na prilozenim slikama, i ni reci o tome..![]()