Smallville

maniaccc

Ističe se
Poruka
2.380
Welcome to Smallville​

solidsmallville.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sta mislite o ovoj seriji?

Smallville je za moj ukus nesto najbolje ikad snimljeno ukljucujuci mozda i filmove i tv zajedno..

Potrebno je ipak da ste malo ljubitelj mita Superman-a da biste ovo mogli da pratite sa najvisim mogucim uzivanjem..

serija se daje vec 4 godine u usa..
Nema vrhunski rejting u americi, jer nije deo ponude
jednog od njihovih "glavnih/mocnih kanala" (abc,nbc,cbs), nego nesto manjeg - wb-a..

zadnja epizoda je 4-14.. emituju se u proseku 22 epizode godisnje.. ( imam sve, sto na dvd-u, sto na divx :) )

Tom Welling je neverovatnoi uverljiv kao mladi Clark Kent, zahvaljujuci sto dobroj reziji, sto njemu i producentima koji su odradili perfektan casting..

Potpuno novi zivot je udahnut karakteru Lane Lang, kojoj u dosadasnjoj "mitologiji" nije bio pridavan veci znacaj, ali zahvaljujuci Smallville-u, to se menja..

Za karakter Lex-a Luthor-a se ne moze reci da ranije nije imao zivot, ali ova serija mu je dala mnogo uverljiviji, zanimljiviji od prethodno sablonskog "criminal mastermind-a"..

Oboje - Tom/Clark, i Kristin/Lana, su do te mere prirodni i neizvestaceni da je to prosto neverovatno u tom moru izvestacenosti kakav su americki mediji,
tv i holivud..

Supermen stripovi koje izdaje DCcomics su tokom 90-ih zaista bili vise nego loseg kvaliteta, ali zahvaljujuci novoj ekipi - negde od oko 2000-te, postaju takodje prilicno ok..

:)

Lana je upala u tornado, pa je Klark izvukao, a Kloi je ostavio na balu. A Lana nije bila na balu jer je Vitni resio da ide u marince, i to bas da krene na to vece kad je bal. Lana je videla kad je Klark izvukao, a on joj je reko da je isflashirala. Klark je po prvi put poleteo. Lexu je u tornadu kuca pocela da se raspada pa je neki ogromni stub pao na njegovog oca i sjebao mu kicmu, i to bas dok su se svadjali. Kasnije Lex treba da bira operacija ili ne, i on kaze da ga operisu (mislim njegovog oca), i tu se zajebe jer ovaj oslepi. Onaj novinar je provalio za Klarka, pa pocinje da ga proganja, i digne mu traktor u vazduh, da bi snimio kako Klark izlazi ziv. Kada kaze njegovom ocu da ce to da objavi, ovaj poshizi, i kad pocne tornado nadju se zarobljeni ispod neke bivse crkve. Tu se smaraju duze vreme, i sve u svemu na kraju Lex puca u novinara i ubije ga.
Meni je najsexy lik Lex definitivno

OBOZAVAM JE!!!!! :D Subotom se budim samo da bi je gledala, umesto da lencharim do kasno... Stvarno je potpuno priroda serija, a i mala Lana je mnogo slatka. A tek Klark... :oops: Nego, poshto nisam gledala od prve, jel on u seriji stvarno doshao sa Kriptona? Mislim, videla sam da ima svoj brod i sve, ali ne shvatam. Jel doshao kao beba ili kao momak? :?

Tinar:
OBOZAVAM JE!!!!! :D Subotom se budim samo da bi je gledala, umesto da lencharim do kasno... Stvarno je potpuno priroda serija, a i mala Lana je mnogo slatka. A tek Klark... :oops: Nego, poshto nisam gledala od prve, jel on u seriji stvarno doshao sa Kriptona? Mislim, videla sam da ima svoj brod i sve, ali ne shvatam. Jel doshao kao beba ili kao momak? :?

He,he... Isto... :)

Sto se tice letilice,onaj deo sto je nasao Lex,ukrao je onaj novinar... Pronasao je skloniste u kome se nalazila letilica tako sto je prisluskivao... Onaj deo je stavio u brod i on je poleteo... Uleteo je u Tornado... Ispala je plocica od tolikog vetra i letelica je pala u sred polja...

Ova druga epizoda u subotu je bio pocetak II sezone... ;)

Jeste... Dosao je sa Kriptona... ;)
Nisam bas od pocetka gledala tu prvu epizodu,ali mislim da je bio bas mali kad je dosao...

Jer se ne cini jos nekom da je prva sezona kratko trajala? Nije da se zalim onaj Vitni mi mi je opasno isao na zivce, jos samo kad bi se ona Kloi ocistila serija bi bila mnogo lepsa (ali ona ostaje, proverila sam).
Vidite ovo
pub10.jpg

Jednostavno moras da ga volis!!!!

Ko je beshe Vitni? :? Ne secam se svih imena. Meni je Kloi odvratna, ne zbog toga shto joj se svidja Klark, vec zato shto mi je sva nekako umishljena, uobrazena... A ova mala crna (joj, zaboravih ponovo ime :roll: ) mi je prelepa. Volim tu egzotichnu lepotu. Daje se neka serija na Kanalu D, valjda :? , gde ona glumi. Videla sam samo jednom... Jedva chekam da subota dodje, tanana ninana, da subota dodje... :D :D

Tinar:
Ko je beshe Vitni? :? Ne secam se svih imena. Meni je Kloi odvratna, ne zbog toga shto joj se svidja Klark, vec zato shto mi je sva nekako umishljena, uobrazena... A ova mala crna (joj, zaboravih ponovo ime :roll: ) mi je prelepa. Volim tu egzotichnu lepotu. Daje se neka serija na Kanalu D, valjda :? , gde ona glumi. Videla sam samo jednom... Jedva chekam da subota dodje, tanana ninana, da subota dodje... :D :D

To je onaj plavi,Lanin decko koji je sad otisao u marince... ;)

Sutra,sutra... :D

Back