Smak sveta

• Začetnik teme Začetnik teme Tya
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
...sve bih vas upoznala..pa nek nosi smak.. da jedemo ushecerene jabuke i pijemo finog kvalitetnog pica.. i shashave cigaretice ko voli da izvoli..
mada priznajem da bi bilo bolje kad bi me smak posetio za koju godinicu.. sveta da vidim... :wink:

Tya:
Dobro, evo da ne opterecujemo "Ko je na liniji", nova tema:
Šta biste danas radili da je sutra smak sveta???

E jadan ja ubio bi se od tuge.Nebi imao sa kim da se zezam.Znate mi Marsovci nismo pronasli vise nigde oblik zivota i tako visoku inteligenciju.Kao ovde na forumu.naravnoTya srce malo imala je priliku da jedina bude na marsu.Ali vraticemo je nebi imALO SMISLA DA NEVIDI SMAK SVETA:To se samo jednom u zivotu dozivljava. :wink:

E ja bih... Prvo se nakljukala pilulama za smirenje. Onda bih istelefonirala sa svima i oprostila se do sledeceg vidjenja na nebu. Svima bih rekla koliko ih volim! Na kraju bih zvala jednu moju veliku ljubav i rekla bih mu... (Rekla bih njemu ali ne i vama... Hihihi...). Ali ne bih pozelela da budem sa njim tog trenutka jer bi on trebalo da bude tada sa svojom cerkicom.
Na kraju dana bih spustila roletne i zagrlila moje kuche i roditelje i sestru i nanu i tako... dok ne dodje kraj. Nikako ne bih volela dabudem sama.
Bio bi savrsen kraj kada bi svi ljudi sveta u tom trenutku mogli da se uhvate za ruke i da svi tako puni ljubavi jedni prema drugima, ispunimo nebo.
Kako grozna tema... Sva sam se najezila jer iskreno... Suvise volim ovu planetu iako je sva iskvarena da ne bih nikad pozelela smak sveta ili tako nesto.

mene bi pokupili oni sto grade autoput kroz galaksiju , ne mogu da im se setim imena, i super bi se provodila na razlicitim planetama ovog naseg svemira 8)
ko je citao knjigu razumece, ko nije sta da mu radim njegov problem :wink:

Tya:
Dobro, evo da ne opterecujemo "Ko je na liniji", nova tema:
Šta biste danas radili da je sutra smak sveta???

Prvo bih se dobro naduvao da mi sporije prolazi vreme, a onda bih obleteo zemlju nekoliko puta da vratim vreme unazad, pa onda, kad bih imao nekoliko dana, isprobao bih sve sto sam oduke zeleo, a nisam smeo ili nisam imao dovoljno para...

Pa kad bi se opet dosao zadnji dan, sve iz pocetka...

A kad bih najzad sve isprobao, jednostavno u jednom trenutku ne bih obleteo zemlju i eto kraj... :D :D :D

Back