- Poruka
- 29.141
necu da se ukopavam ni u kakva sklonista, tako mracan svet ne bih volela ni da vidim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam se spremio da budem deo horde. Sta da se radi kad zivim u zgradi. Ukopavanje u zemlju nema nikakvog efekta. Jedino ako si basnoslovno bogat pa napravis neki vault u Fallout stilu. Inace, od klope uvek imam dosta brasna, konzervi, ajvara, ljutenice, dzema, zimi kupusa i tursije. Sad pocinjem da skladistim secer i ulje, i so za sneg ako padne ikad.

U poslednje vreme sve su cesci i sve glasniji oni koji smatraju da ce se u skoroj buducnosti svetu dogoditi neka velika i globalna katastrofa....
Atomski rat, talasi sa Sunca, pandemije opasnih bolesti, katastrofalni zemljotresi glogalnog karaktera, kalendar Maja......
Ko zna....?
Uglavnom, danas i ozbiljni naucnici i ozbiljni politicari kazu da treba PRAVITI STO VISE SKLADISTA ZA PREZIVLJAVANJE....
Skladista treba da budu ukopana u zemlju i da se u njima nalazi dovoljno vode, hrane i ostalih potrebstina za najmanje 6 meseci do godinu dana zivota potpuno izolovano od spoljne sredine...
Cak preporucuju da vise porodica prave ZAJEDNICKA skladista kako bi se uspesnije branili od hordi koje ce lutati i traziti bilo sta za jelo...
Ovo nije naucna fantastika.
Ovo je OZBILJNA STVAR i ljudi bi i u Srbiji o tome trebali vise da misle, a ne da sve shvataju OLAKO.
Prezivece eventualno oni koji su mudriji i bolje pripremljeni.
...ako je to uslov da se prezivi, 99% Svetske populacije ga je ugasilo .... 
...ako je to uslov da se prezivi, 99% Svetske populacije ga je ugasilo ....
Tacno!
Ostace samo 5-10% od 7 milijardi ljudi.
Potrudite se da budete u njima.
Hajde, napisi i ti nesto o tome, sigurno se i u Kanadi i tome sve bise prica....
Ne znam sta se prica, ne pratim te kataklizmicke price, nisam u tom filmu, ako dodje do toga javljam vam se iz sume pod nickom Grizli Adams
Mislim da su to samo Teorije Zavere. Treba nakriviti kapu i spokojno uživatiOstace samo 5-10% od 7 milijardi ljudi.
Potrudite se da budete u njima.
Nemoj da se pravis lud!
To nisu nikakve PRICE, to je STVARNOST!
I ti to znas.....
U poslednje vreme sve su cesci i sve glasniji oni koji smatraju da ce se u skoroj buducnosti svetu dogoditi neka velika i globalna katastrofa....
Atomski rat, talasi sa Sunca, pandemije opasnih bolesti, katastrofalni zemljotresi glogalnog karaktera, kalendar Maja......
Ko zna....?
Uglavnom, danas i ozbiljni naucnici i ozbiljni politicari kazu da treba PRAVITI STO VISE SKLADISTA ZA PREZIVLJAVANJE....
Skladista treba da budu ukopana u zemlju i da se u njima nalazi dovoljno vode, hrane i ostalih potrebstina za najmanje 6 meseci do godinu dana zivota potpuno izolovano od spoljne sredine...
Cak preporucuju da vise porodica prave ZAJEDNICKA skladista kako bi se uspesnije branili od hordi koje ce lutati i traziti bilo sta za jelo...
Ovo je OZBILJNA STVAR i ljudi bi i u Srbiji o tome trebali vise da misle, a ne da sve shvataju OLAKO.

Danas je u Beogradu najkraći dan i najduža noć u prethodnih 365 dana, i sledećih 365.ako dodje do neke globalne katastrofe svi cemo kod blajbija na karibe...![]()
Ko zna....?
necu da se ukopavam ni u kakva sklonista, tako mracan svet ne bih volela ni da vidim.
u al će uskoro da mi ripi cena 
e znao sam da nisam džabe skrkao onolki beton u atomsko skloništeu al će uskoro da mi ripi cena
![]()
Ma kakva kontra...ja morao da pravim u kući. Eto, sad imam privatno sklonište za zezanje kad stignu ovi jahačiNe znam dal si ovim postom hteo da mi lupiš kontru. Činjenica je da u slučaju atomske katastrofe nikakva skloništa ne vrede. U svakom slučaju tako ih zovu. Zgrade naprevljene u poslednjoj dekadi XX i od početka XXI veka nemaju ni protiv-požarno stepenište a kamoli (atomsko) sklonište ukopano ispod podruma...

u skloniste smo sisli prvo vece, onda su posle svi odustali i sedeli ispred zgrada...dole je bilo kao da si prebacen u neku katakombu iz srednjeg veka, svuda je lelujao miris memleNisi znači doživela čari (pravog) atomskog skloništa u zgradi za vreme bombardovanja....
Luuudiloooo...
Jedno sklonište za 2 zgrade. Jedna 12 stratova druga 8 pa sve to x 5 stanova /sprat....
Pa još u višoj zgradi (skoro) niko nisakim ne priča a more se zajedno
Prava idila...
Mada je baš bilo dobro zezanje (sa tačke gledišta nas mlađih)