- Poruka
- 15.221
Pavilnim računanjem uopšte ne dobijamo 21.12.2012... to su budalaštine
šta radite 12.08.2012?
šta radite 12.08.2012?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam sta ljudi smaraju sa krajem sveta,mislim cak i u Bibliji lepo pise ,,Samo bog otac zna kad ce kraj biti``
Druže, pogresno si shvatio. Ono što ti citiraš govori za tačan Isusov dolazak, koji niko ne zna samo Bog otac. A pre nego što On dođe perthodiće mnoge velike nevolje koje čovek dosad nije iskusio tokom svoje istorije.
I ovako piše sam kraj i novi početak:
Mark 13,25 "I zvezde će padati sa neba i sile nebeske pokrenuti se."
Mark 13,26 "Tada će ugledati Sina čovečjeg gde ide na oblacima sa silom i slavom velikom."
Mark 13,32 "A o danu to i času niko ne zna, ni anđeli koji su na nebesima, ni Sin, do Otac."
Dok za početak velikih nevolja koje se već dešavaju isto tako vrlo precizno piše, da ih ne citiram, nadam se da ćeš tekst naći.
drugim recima...![]()
Koga zabole ona stvar za ove gluposti koje si napisao? Kakav Isus? Kakav on sa velkikim slovom O? Aha ha ha. Obrezani čovek? Bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezani čovek. Neka se bog smiluje satanisti Mojsiju, koji je na oltarima prinosio satani volove, ovnove i golubove, i sve to lepo opisao u Trećoj knjizi Mojsijevoj (I-XI poglavlje), drevnom manifestu satanizma. I neka se smiluje Isusu Hristu što je bio bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezan, ali malo više onima koji su ga bogoborno, bogohulno i protivprirodno obrezali. Onaj dripac koji odluči da svoje dete ili bilo koga bogoborno, bogohulno i protivprirodno obreže baca rukavicu u lice bogu, smatra kako je bog pogrešio anatomiju, a onda se on drznuo da je ispravlja. Bog je stvorio sve delove tela za neku funkciju a ne za seckanje. Tačka. Što se tiče smaka sveta, niko ovde nije pominjao biblijska trabunjanja, već propast moderne civilizacije ka kojoj nas namerno i svesno vode sionski mudraci, namerno se rugajući tim mizerijama koje su izmislili njihovi preci a u koje ti slepo veruješ. Sve ovo što se namerno i dirigovano dešava, vođeno od strane sionskih mudraca, a koje tvoj isprani mozak naziva "velika nevolja", je delo (nedelo) najgorih ljudskih primeraka. Promašio si pdf. Ovo nije Religija. Dođi na Religiju da te oderem argumentima. Ojha.
Neverovatno koliko đavola peče nekoliko stihova iz Biblije. Smak sveta i kraj sveta dolazi samo za tamu, zato je vika i panika u njihovim redovima. Osećaju da je ovaj kraj novi početak gde im više neće biti mesta na zemlji.
Znaci su akopaliptički.Mislim da je suludo objašnjavati čovečanstvu kako su miliunske žrtve normalni i kako niko ne treba da se brine.
Preporuka da se pogleda ovaj odličan Ruski dokumentarni film. Film je sa Srpskim titlom:
Ti hoćeš na temi u vezi apokalipse da nema dokumentaraca u vezi teme.
Da sam stavio i ovaj zadnji dokumentarac od Amerikanaca ondak bi rekao,"gle opet od Amerikanaca".
Ko će tebi da ugodi.............
Апокалипса не значи "смак свијета".
Значење овог израза је "дизање завјесе".
Отприлике.
Мада, мене од свих разоткривања интересују само она женска.
Мислим на Сурвајвере, Фарме и то...
![]()
Jeli misliš da nekog interesuje dali ti se sviđa ova tema ili ne?