Smak sveta ponovo odložen :)

Dobro je da si obavešten. Ali to što se sebi obraćaš u trećem licu može nekome da liči na fanatičko ponašanje. Mani se toga.

Na žalost, jesam. Ma zezam se, ponekad preterujem u zaje6anciji. Štaš. Nema veze. Bitno je da prenesemo istinite informacije.

E, pa da sačekamo i tu olimpijadu... da vidimo taj teroristički napad, pa da ubrzano pravimo bunkere... bar mi ovde što smo imali čast da pročitamo upozorenje. Samo, pazi GMO da te ne uhapse, ako zaista bude nekog terorističkog napada, pa da budeš primoran da objašnjavaš kako sa tim nemaš veze, kako nisi učestvovao i slično... I da ne budeš primoran da odaš svoje izvore informacija...
Nego, jel ono beše u X fajlu ubiše onog... jel se beše zvaše Duboko grlo? :think: E, pa dobio je zamenu... :super:

Će vidimo da li sam u pravu. Da, biće terorističkog napada (terorističkih napada). Ako me uhapse, sve ću da otkrijem, sve izvore, sve ljude od kojih sam saznao; ma ima da im se isprdim u nos. Šteta što nemam dve bulje, pa da im prdnem jednopotezno u obe nozdrve, nego to moram da uradim u dva poteza. Meni je najbitnije da ti koji hapse ne mogu nikako (ne smeju) da me nateraju da poštujem Codex Alimentarius i da kupim bilo kakvu hranu u kutiji sa oznakom HACCP. Niti ću ikada ući u apoteku I kupiti lekove. Baš da vidim kako će da me nateraju. Ne dam pare za otrove pa to ti je.

farting_smiley.gif

Je6eš X files. Zvao se Kurzwille. He he he. Nije bio indijanac i imao to “tvoje” felatio ime. Ubiše ga. Ko ga je6e. He he he.

Na žalost, jesam. Ma zezam se, ponekad preterujem u zaje6anciji. Štaš. Nema veze. Bitno je da prenesemo istinite informacije.

Će vidimo da li sam u pravu. Da, biće terorističkog napada (terorističkih napada). Ako me uhapse, sve ću da otkrijem, sve izvore, sve ljude od kojih sam saznao; ma ima da im se isprdim u nos. Šteta što nemam dve bulje, pa da im prdnem jednopotezno u obe nozdrve, nego to moram da uradim u dva poteza. Meni je najbitnije da ti koji hapse ne mogu nikako (ne smeju) da me nateraju da poštujem Codex Alimentarius i da kupim bilo kakvu hranu u kutiji sa oznakom HACCP. Niti ću ikada ući u apoteku I kupiti lekove. Baš da vidim kako će da me nateraju. Ne dam pare za otrove pa to ti je.

farting_smiley.gif

Je6eš X files. Zvao se Kurzwille. He he he. Nije bio indijanac i imao to “tvoje” felatio ime. Ubiše ga. Ko ga je6e. He he he.

Nemoj guja da te jede da nas lažeš. Evo ja kopam bunker i ako sam se džaba znojio, očerupaću te kao GMO pile.

A ako te pitaju kako si znao verovatno ćeš Baba Vangu da im navedeš, a?

farting_smiley.gif

Ma, ja sam sigurna da je bio i neki Molderov doušnik čije su ime tako preveli... :think: Ako grešim, grešim :)

U svakom slučaju, za GMO hranu, Kodex Alimentarius i, do neke granice, lekove se slažem.
Ovo sa solarnom olujom je ... tako senzacionalistički... Ja k'o Švaba tra-la-la stalno tu knjigu spominjem - Roberto Vaka i njegovo delo "Smrt Megalopolisa" opisuje baš takav scenario kakav i ti predvidjaš, ali uzrok nije solarna oluja i dešava se na američkom kontinentu. Dakle, nije kataklizma svetskih razmera u pitanju i uzrok nije prirodna pojava... ali je scenario post-apokaliptičnih dogadjaja baš takav...
Vidi, sve te priče potiču sa zapada... a tamo su navikli na jedan standard, imaju neke ukorenjene navike bez kojih ne umeju da funkcionišu i kod njih nema opcije "pomoću štapa i kanapa". Ej, pa nestane im struje na 2 sata, a stopa kriminaliteta im skoči za 386%. Ne sumnjam ja da bi se i kod nas nešto slično desilo, baš onako kako si opisao, ali ne baš posle tri dana... :think:

Nemoj guja da te jede da nas lažeš. Evo ja kopam bunker i ako sam se džaba znojio, očerupaću te kao GMO pile.

A ako te pitaju kako si znao verovatno ćeš Baba Vangu da im navedeš, a?

Ma da. Ne verujem da će ti bunker pomoći. Samo povlačenje u divljinu i prirodu. Zato se u nekim krugovima i govori da će najgore biti Britancima, jer je Britanija najurbanija država u Evropi, bez šuma… pa se nema gde pobeći. Zato će I biti izveden teroristički napad za vreme Olimpijade… a Big Ben će biti srušen…

Oni ne pitaju. Prvo pucaju, pa onda pitaju. Nemaš pojma o kakvim se ljudima radi. Gori su od “Men in black”.

Ma, ja sam sigurna da je bio i neki Molderov doušnik čije su ime tako preveli... :think: Ako grešim, grešim :)

U svakom slučaju, za GMO hranu, Kodex Alimentarius i, do neke granice, lekove se slažem.
Ovo sa solarnom olujom je ... tako senzacionalistički... Ja k'o Švaba tra-la-la stalno tu knjigu spominjem - Roberto Vaka i njegovo delo "Smrt Megalopolisa" opisuje baš takav scenario kakav i ti predvidjaš, ali uzrok nije solarna oluja i dešava se na američkom kontinentu. Dakle, nije kataklizma svetskih razmera u pitanju i uzrok nije prirodna pojava... ali je scenario post-apokaliptičnih dogadjaja baš takav...
Vidi, sve te priče potiču sa zapada... a tamo su navikli na jedan standard, imaju neke ukorenjene navike bez kojih ne umeju da funkcionišu i kod njih nema opcije "pomoću štapa i kanapa". Ej, pa nestane im struje na 2 sata, a stopa kriminaliteta im skoči za 386%. Ne sumnjam ja da bi se i kod nas nešto slično desilo, baš onako kako si opisao, ali ne baš posle tri dana... :think:

Ma nije, ali nema veze.

U svakom slučaju, lekovi nisu lekovi nego otrov. I ne treba da se slažeš samo donekle. Ne dam, bre, pare za otrov.

Jeste senzacionalistički, ali o tome govori i astronom Michio Kaku, a on zna šta priča. Dakle, nije kataklizma svetskih razmera, već prirodna pojava, ali zapravo biće kataklizma, jer će ta prirodna pojava uništiti elektro-energetski sistem planete. Daleke 1859. Sloarna oluja nije imala šta spržiti.

Pa da, ali proći će mnogo vise vremena od 3 dana…

mi smo za vreme bombardovanja imali struju i posle grafitnih bombi...a u francuskoj i kanadi pate po mesec dana usled pada mreze...

Imali su oni što su kupili agregate. Će vidimo, nije daleko...

Ma da. Ne verujem da će ti bunker pomoći. Samo povlačenje u divljinu i prirodu. Zato se u nekim krugovima i govori da će najgore biti Britancima, jer je Britanija najurbanija država u Evropi, bez šuma… pa se nema gde pobeći. Zato će I biti izveden teroristički napad za vreme Olimpijade… a Big Ben će biti srušen…

Oni ne pitaju. Prvo pucaju, pa onda pitaju. Nemaš pojma o kakvim se ljudima radi. Gori su od “Men in black”.

Ma nije, ali nema veze.

U svakom slučaju, lekovi nisu lekovi nego otrov. I ne treba da se slažeš samo donekle. Ne dam, bre, pare za otrov.

Jeste senzacionalistički, ali o tome govori i astronom Michio Kaku, a on zna šta priča. Dakle, nije kataklizma svetskih razmera, već prirodna pojava, ali zapravo biće kataklizma, jer će ta prirodna pojava uništiti elektro-energetski sistem planete. Daleke 1859. Sloarna oluja nije imala šta spržiti.

Pa da, ali proći će mnogo vise vremena od 3 dana…

Imali su oni što su kupili agregate. Će vidimo, nije daleko...

Hmmm :think:
Vidiš, da nije bilo lekova, antibiotika konkretno, ne bih ja sad bila u svojoj dnevnoj sobi i kuckala sa tobom na forumu. Odavno od mene ni prah ne bi ostao. Jer, sepsu u poodmakloj fazi samo agresivna antibiotska terapija može da izleči.
Zato se slažem donekle. Znam da su otrov. Izbegavam koliko god mogu. Nervira me i izludjuje što svaka poseta pedijatru, i za najobičniji virus, završi tako što iz ordinacije izadjemo sa receptom za antibiotik. Podignem u apoteci, za zlu ne trebalo, ali ga ne razmutimo i ne dajemo detetu/deci. Može se bez lekova, naravno, ali ne uvek. Nekada je zaista neophodno.
No, solarna oluja... dobro, znam za taj slučaj prekinutih telegrafskih veza u prošlosti. A ko sada može da tvrdi da će se desiti tako katastrofalna solarna oluja, i na osnovu čega to može da tvrdi? :think: Te oluje su gotovo svakodnevna stvar. Stalno ih ima na Suncu. Kako se to predvidi ta katastrofalna?
Na kraju, i ako je bude... ja tu, kao i ti, ništa ne mogu da biram. Imamo bunar u dvorištu, što je najbitnije ;) Voda verovatno nije za piće, ali znam gde nabaviti aparaturu za destilaciju, znam kako je montirati, a znam i kako izvesti sam proces, radila sam ga n puta.... a vatru nije teško zapaliti :)

A za Molderovog doušnika... izvini ako nije bio takav u seriji, nisam mislila zaista ništa loše, čisto malo da se našalim. A i dalje mislim da je bio neki.... na samom početku serije... :)

Hm. Ha. Da si praktikovala solarnu jogu ne bi imala ove tegobe. No sad šta je tu je. Nikad nije kasno da počneš. Ja sam izlečio sve svoje nekadašnje bolesti.

Tvrdi astronom Michio Kaku da će ova oluja biti katastrofalna. Ali NASA ćuti. Pa se ne shvata ozbiljno.

Sirite bespotrebnu paniku.Nemas apsolutno NIKAKAV dokaz osim tvojih reci da ce ISTA da se dogodi po pitanju katastrofe usled solarne erupcije.Lupetas. A o teroristickim udarima u Londonu o.g., ja imam saznanja da nece biti nikakvog teroristickog napada vec da ce gole Britanke da defiluju Trafalgar skverom u znak protesta zbog rasta cene dijamanata ...
Ne plasi narod..ovde ima i dece koja mogu i ozbiljno da te shvate...pa da posle lose sanjaju..:)

Izvini ali nikada nije bilo da se ratovi vode sa nuklearnim oružjem, nikada nije bilo na globalnom nivou u svetu da deca ustanu na roditelje, da se prijatelji izdaju, da je ovoliko bezumlje na ovom svetu, da ovakvo razaranje vrše na planeti od genetske manipulacije pa do razaranja ekološkok sistema zemlje za koje ljudi nisu ni svesni kakve posledice mogu imati i tu je još mnogo drugo da ne nabrajam. Takve stvari nikada nije bilo u ljudskoj istoriji, i upravo zato mora da se desi ljudskom rodu ono što se nikada nije desilo dosad. Znaci su tu. Neko ih vidi neko ne.

Bilo je
Čitaj Flavijusa

Sirite bespotrebnu paniku.Nemas apsolutno NIKAKAV dokaz osim tvojih reci da ce ISTA da se dogodi po pitanju katastrofe usled solarne erupcije.Lupetas. A o teroristickim udarima u Londonu o.g., ja imam saznanja da nece biti nikakvog teroristickog napada vec da ce gole Britanke da defiluju Trafalgar skverom u znak protesta zbog rasta cene dijamanata ...
Ne plasi narod..ovde ima i dece koja mogu i ozbiljno da te shvate...pa da posle lose sanjaju..:)

Obzirom na to kakve su britanke ribe, biće smak sveta :hahaha:

Ne širimo. Kakav ti dokaz treba kad čuješ iz usta Michio Kaku-a, najboljeg astronoma današnjice, da će se do maja-jula 2013. Godine, najkasnije, dogoditi solarna mega-oluja koja će uništiti sve uređaje na našoj planeti? Kakav dokaz ti treba za planove tajnih društava da će se dogoditi veliki teroristički napad na London za vreme Olimpijade? To ti dođe isto kao da tražiš da susdtvo i policija zabrane neklo tajno ezoterijsko društvo. Kako da ga zabrane ako je tajno?

Baš me briga ko se plaši. Olimpijada je blizu, kad bude porušen Big Ben shvatićeš da sam bio u pravu... i znao šta govorim.

Evo poceo je smak Srbije nakon izbora.Taj talas negativne energije ce se rasiriti citavom Planetom i puf,nema vise!

Dobra fora. :hahaha1:

Čekanje u čekaonici suda može se mnogo kvalitetnije iskoristiti...malo razmislite kakve gluposti valjate ovde...

Pogledajte prilog 240550

Ta slika Zevsa, čiji je lik posle dat Isusu, ne znači i ne predstavlja ništa. Neka se bog smiluje i Isusu i Muhamedu, jer nisu krivi što su bili obrezani, ali malo više onima koji su ih bogohulno, bogoborno i protivprirodno obrezali. Božji protivnik koji nekoga obrezuje, on u svom duhovnom slepilu previđa to da je bog stvorio sve delove tela za neklu funkciju a ne za seckanje, te se on onda drzne da smatra kako je bog pogrešio u anatomiji, a on je tu da tu grešku ispravi. Uostalom, ni taj lik na slici (Zevs) a ni onaj koga veruješ da vidiš (Isus) su bili plagijatori, bleda kopija starijih solarnih mesija:

Obzirom na to kakve su britanke ribe, biće smak sveta :hahaha:

Muškarače?

I naravno da ne zaboravimo ni asteroidni pojas koji može biti poprilično uzburkan usled kosmičkih događaja.
Pa će biti pitanje koliko puta će nas promašivati asteroidi koji sve češće prolaze vrlo blizu zemlje.
Samo da ne bude izneneđenje kao zemljotres u Italiji.

16.05.2012
Asteroid veličine autobusa prošao blizu Zemlje.

Asteroid 2012 JU veličine školskog autobusa u nedjelju je prošao relativno blizu Zemlje. Kamen veličine 12 metara prošao je na udaljenosti od oko 190 000 kilometara, što je oko pola od razdaljine Mjeseca od Zemlje.

Ove godine je već nekoliko asteroida prošlo na razdaljini manjoj od one na kojoj se nalazi Mjesec. I u maju će se nastaviti takav trend, jer će najmanje još dva asteroida proći blizu Zemlje.
Asteroidi će ponovo biti blizu Zemlje letjeti 19 i 30 maja.

Asteroid dužine 43 metra, 2010 KK37 će od Zemlje 19. maja proletjeti na udaljenosti od 880 kilometara, dok će 30. maja asteroid dug 170 metara, 2001 CQ36, proletjeti na udaljenosti većoj od 3,8 miliona kilometara.

Back