- Poruka
- 7.211
Dobro je da si obavešten. Ali to što se sebi obraćaš u trećem licu može nekome da liči na fanatičko ponašanje. Mani se toga.
Na žalost, jesam. Ma zezam se, ponekad preterujem u zaje6anciji. Štaš. Nema veze. Bitno je da prenesemo istinite informacije.
E, pa da sačekamo i tu olimpijadu... da vidimo taj teroristički napad, pa da ubrzano pravimo bunkere... bar mi ovde što smo imali čast da pročitamo upozorenje. Samo, pazi GMO da te ne uhapse, ako zaista bude nekog terorističkog napada, pa da budeš primoran da objašnjavaš kako sa tim nemaš veze, kako nisi učestvovao i slično... I da ne budeš primoran da odaš svoje izvore informacija...
Nego, jel ono beše u X fajlu ubiše onog... jel se beše zvaše Duboko grlo?E, pa dobio je zamenu...
![]()
Će vidimo da li sam u pravu. Da, biće terorističkog napada (terorističkih napada). Ako me uhapse, sve ću da otkrijem, sve izvore, sve ljude od kojih sam saznao; ma ima da im se isprdim u nos. Šteta što nemam dve bulje, pa da im prdnem jednopotezno u obe nozdrve, nego to moram da uradim u dva poteza. Meni je najbitnije da ti koji hapse ne mogu nikako (ne smeju) da me nateraju da poštujem Codex Alimentarius i da kupim bilo kakvu hranu u kutiji sa oznakom HACCP. Niti ću ikada ući u apoteku I kupiti lekove. Baš da vidim kako će da me nateraju. Ne dam pare za otrove pa to ti je.
Je6eš X files. Zvao se Kurzwille. He he he. Nije bio indijanac i imao to “tvoje” felatio ime. Ubiše ga. Ko ga je6e. He he he.
E, pa dobio je zamenu...