SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ја не верујем у то али постоје тврђења која говоре да ће се десити и постоје тврђења која говоре да се неће десити...а ако се деси најгоре је то што је 21.12. мој рођендан и не бих желео да га прославим на начин да сви умру! а календар Маја :rtfm: не доказује да ће 21.12.2012 бити смак света само каже је 21.12.2012 крај њиховог календара :rtfm:

Ne verujem da ce biti smak sveta 2012, ali verujem da ce ti biti zanimljivo vreme u najmanju ruku.2012 Sunceva aktivnost dostize vrhunac, a to znaci mnooogooo elektromagnetnih oluja sa zvezde, sto znaci da su ce svi uredjaji koji rade na struju biti u opasnosti da budu sprzeni.

Ne verujem da ce biti smak sveta 2012, ali verujem da ce ti biti zanimljivo vreme u najmanju ruku.2012 Sunceva aktivnost dostize vrhunac, a to znaci mnooogooo elektromagnetnih oluja sa zvezde, sto znaci da su ce svi uredjaji koji rade na struju biti u opasnosti da budu sprzeni.

pa sta ces gori smak sveta od te ako se sjebe struja na zemlji.
vise od 90% ljudi na planeti danas je toliko zavisno od struje da ce bez nje jednostavno izumreti.
pre toga ce se, naravno, pokusat istrebiti ratovima i sl.
opstat ce samo oni koji znaju kako da zive sa prirodom, a takvih je vrlo malo :think:

To se sigurno nece desiti. Barem ne u skorijoj buducnosti.

11w3iuq.jpg

ROBI VILIJAMS: ČUVAJTE SE, VANZEMALJCI DOLAZE
Pevač Robi Vilijams veruje da će Veliku Britaniju uskoro osvojiti vanzemaljci. Zgodni muzičar je ubeđen da planetu samo što nisu napali vanzemaljski osvajači i upozorava svoje obožavaoce da budu spremni za bliski susret treće vrste.

- Svake noći sanjam o neidentifikovanim letećim objektima. Ne mogu da dočekam da odem na počinak, zato što su ti snovi tako sjajni. Ozbiljno mislim da su oni na putu ka nama. Zapamtite moje reči. Od sada pa do 2012. pripazite na vašu decu - poručuje istripovani Robi, koji nije prva javna ličnost koja najavljuje skori "rat svetova".

Naime, početkom ove godine Majkl Džekson je počeo da gradi aerodrom za vanzemaljce, u pustinji američke države Nevada. On je na tu ideju došao, navodno, kada je sanjao da se sastao sa malim zelenim ljudima iz svemira.

(BANG - BETA)

:

:eek: Ne svidja mi se bas da mi potomci lice na Goluma....:zima2:

golum-2.jpg

Svi smo mi ovde jer zelimo da se pokazemo nekom ili zelimo moc nad nekim u bilo kom smislu. Moze to da izgleda toliko bezazleno i simpaticno ali je ipak OPS. 99% prijateljstava koje si uspostavila su OPS sa obe strane jer svako ocekuje povrratnu spregu, ako das ocekujes da ti se vrati... Znaci buducnost ljudske rase je da postanu sivi a podsetio bih vas da su nekad davno ljudi dosta bolje izgledali nego vi danas. Bili su atletski gradjeni, visoki 3m, svi misicavi u normalnoj meri(ne kao Swarci) i svi do jednog lepi. Reptili su nam unistavali gene vekovima ili bolje reci smao sugerisali a ljudi sami unistavali sami sebe. Napravili smo od sebe robove i svako ko ne shvati da je jedan najobicniji rob nikada nece biti oslobodjen. Jos vise i vise ce tonuti a sto je najgore svojom voljom i robovati svojim pogresnim navikama koje ce postati deo njegove licnosti. Tako ce izgubiti sve ono sta je smatrao vrednim, posivece i bice primoran da radi stvari koje su njemu radjene nekim drugim ljudima. Mislim da je upravo ovo najveca kazna jer unizen i ponizen od strane samog sebe bice sposoban samo za zlo a u nekim trenucima plakace kao sto je to cinio Golum. Pustite moc i pokazivanje nad drugima, trazite istinske vrednosti koje jos vise vrede ukoliko ostanu samo u okviru vase spoznaje.

Poslednja izmena:
Pa ok, kazem nema ih u mojoj blizini.Poslednjeg zemljotresa u Obrenovcu se i ne secam.

Znao sam da sam neki kraj preskocio.... Ispravicu tu...

"Jedan zemljotres za Obrenovac.... Stize!"

Ok...Ja sam mislio kad si rekao kod nas, mislio si na celu Srbiju, a ne konkretno na tvoj kraj...:ok:

Happy, moze i kod mene jedan od 7-8 Rihtera?ne ide mi se sutra u skolu?:whistling:

Nešto više od četiri godine ostalo je do nestanka života na Zemlji
Smak sveta 21. 12. 2012!

Apokalipsa se bliži. Do kraja sveta ostalo je još nešto više od četiri godine, ako je verovati drevnom proročanstvu. U svetu je sve više pristalica teorije da se smak sveta približava. Teorija je mnogo, a šta će se dogoditi videćemo.

Da li će zimsko pomračenje Sunca 21. 12. 2012. biti i poslednje?

Istog dana će se desiti i redak astronomski fenomen, koji se dešava jednom u 230 miliona godina. Sunčev sistem će se izjednačiti sa Mlečnim putem i još dve galaksije će biti poravnate sa našom. U teorijama geofizičara pominju se i radikalne promene elektromagnetnog polja Zemlje, pa čak i zamena polova, što bi izazvalo katastrofu kataklizmičnih razmera. Tog datuma završava i drevni kalendar Maja, pa su mnogi katastrofičari taj dan spremno prihvatili kao „kraj sveta“.
Teorija o kraju sveta ima mnogo, ali pozabavimo se činjenicama. Drevni kalendar Maja završava se upravo 21. decembra 2012. Taj kalendar je neverovatno tačan i proračuni sveštenika Maja toliko su bili precizni da je kalendar jedan deset hiljaditi deo dana precizniji nego kalendar koji mi danas koristimo. Od svih davnih kalendara, kalendar Maja i drugih kultura Srednje Amerike je najkompleksniji i najinteresantniji. On u svojoj finalnoj formi najverovatnije potiče iz prvog veka pre Hrista.
U drevnim spisima Maja se poravnanje koje će se dogoditi tog dana naziva spajanje sa utrobom Velike Majke, odnosno Zemlje. Maje su verovale da ukupan ciklus života Zemlje traje 26.000 godina. Tog dana se očekuje ulazak u šesto doba i, prema prema njihovom verovanju, šesto doba je, zapravo, prazno i zavisi isključivo od kreatora nove civilizacije.

Neki teoretičari naftne krize predviđaju kulminaciju upravo oko 2012. Bez obzira na sve te teorije, jedno je sigurno - ako se 2012. baš ništa drugo ne dogodi, leta te godine imaćemo Olimpijske igre u Londonu.

"Legenda kristalne lobanje"

Zanimljivo je i da se smakom sveta 21. decembra 2012. bavi i četvrti nastavak filma o legendarnom avanturisti Indijani Džonsu „Kraljevstvo kristalne lobanje“. U njemu Harison Ford sprečava apokalipsu i pobeđuje sile zla. Film se bavi kristalnom lobanjom, koja je poznata i kao Mičel-Hedžisova lobanja jer ju je pronašla Ana, usvojena ćerka F. A. Mičel-Hedžisa. Verna kopija ljudske lobanje napravljena je od komada kvarcnog kristala i nađena je u Britanskom Hondurasu 1924. Pretpostavlja se da je stara 12.000 godina. Po legendi, smak sveta će nastupiti kada se spoji svih 12 lobanja, upravo 21. 12. 2012.

Znam da je do sada bilo bezbroj najava smaka sveta, ali ova mi zvuči najjezovitije.

Molim vas nemojte me plasiti i onako ja neverujem:bye::dash::dontunderstand:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back