Crazy-Wolf
Ističe se
- Poruka
- 2.397
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahaha...a sa kolko zuba?![]()
Pa sad...bilo je svakakvih.Od nekih maltene krezubih, pa do pravih azdaja kod kojih ni dreamcatcher ne pomaze, vec vodoinstalater.![]()
Azdaja.....i kod mene.....pogotvo ako pojedem desetak ljutih papricica i dunem dve ljute......kasnije isterujem azdaje u bukvalnom smislu te reci.....i cuje se "muzika" celu noc.
![]()
Zbog atmosfere koja ostaje nakon "muzike" moja soba podseca na Cernobilj...
Ili je mozda i on bio vanzemaljac u skrivenoj ljudskoj formi...
i zasto svi vanzemaljci po tebi moraju da budu reptili!?!?!? w.t.f.!!!![]()
Ko je rekao da moraju?![]()
Pa ti tako kazes!!!! Odma,cim se spominju vanzemaljci,tvoj sinonim na tu rec mora da bude reptil!!! Aaarrrggghhh....
Zato sto oni rade stvari koje nisu dobre po ljude.
Pominjem ih kad prepoznam njihove planove i akcije o kojima se prica. Oni dobri nisu toliko vidljivi i retko se pojavljuju pred ljudima.
Znas sta.....nadam se da je ovo o cemu ti pricas istina i da ce se jednog dana mozda i desiti....tada ce mi biti veoma drago da ti se izvinim sto sam ti reko da si tolka budala sto verujes u ovakve stvari!!! noge cu ti ljubiti.... Pricacu svojim unucima(ako bude bilo sveta) "Eeee bese upravu onaj blesavi Nemi...steta sto ga nisam slusao."
Hahaha,slicna je atmosfera i u mojoj sobi......a tek kad se najedem pasulja....auuuuuu.
![]()
al aj da ne spamujemo vise.... xDDD
mada.....smak sveka moze biti i ovakve prirode.![]()
Kako bese ono...Kad prdnem, tri sela iza mene nestanu.tako nesto...
A šta ako pogrešno tumačiš stvari i šablon po kome prepoznaješ ljude da su reptili loš,a to shvatiš tek kada ostariš?Zato sto oni rade stvari koje nisu dobre po ljude.
Pominjem ih kad prepoznam njihove planove i akcije o kojima se prica. Oni dobri nisu toliko vidljivi i retko se pojavljuju pred ljudima.
Jedva cekam taj dan aaaaaaaaaa![]()
Bice kao i svaki drugi... Ima da idemo u skolu...I nista...
Jedva cekam taj dan aaaaaaaaaa![]()
Bice kao i svaki drugi... Ima da idemo u skolu...I nista...
Ma ne , dobicete slobodan dan zbog propasti sveta.
Odradicete ga prve sledece subote.
Ma ja verujem da ce do neceg revolucionarnog doci, ako ne do prvog snega u 2012. onda ne znam cega...![]()
NZnm....dnas temperatura skocila na +18....![]()