dumilex
Zainteresovan član
- Poruka
- 204
Pcelaru, upao si dok sam pisao.
Inace Maje su prsle pre nego sto su Spanci dosli. To je bila senka od civilizacije.
Inace Maje su prsle pre nego sto su Spanci dosli. To je bila senka od civilizacije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovaj Nikko se pravi nesto pametan....al izgleda da samo zna da vredja,posto kad treba nesto pametno da kaze on cuti....
Možda zato što nisu verovali da će se to desiti,kao što ni mi ne verujemo da će možda i naša civilizacija nestati uskoro.Dali mi nešto preduzimamo?Znali su shipak. Ako su znali, sto nisu nis preduzeli sa tim?
Baš kao što će našu civilizaciju syebati par sunčevih EM oluja.
Možda će se neke buduće generacije isto ovako smejati "glupoj i zaostaloj " civilizaciji koja je spas očekivala od nevidljivog i molitvama pokušala da se spase od zračenja.
ma jok. od solarnog vetra nas brani magnetosfera. A ako nestane magnetosfere solarni vetar ce unistiti celokupnu atmosferu, pa nece biti buducih generacija.
Mož da bude al ne mora da znači.
Šta ako samo izmeni klimu u meri da preživljavanje bude moguće malobrojnima koji su se na vreme ukopali?
Šta ako "SUNCE" umilostivimo žrtvovanjem dovoljnog broja skeptika?![]()
Mož da bude al ne mora da znači.
Šta ako samo izmeni klimu u meri da preživljavanje bude moguće malobrojnima koji su se na vreme ukopali?
Kad bi taj velelepni scenario bio moguc, gde bi ljudskoj vrsti bio kraj...
Nazalost od velike Solarne Oluje nema bezanja ni ukopavanja.
Svet nikada nije propao niti će ikada propasti niti može da propadne.Život uvek nađe svoj put da opstane i da se prilagođava.Ali civilizacije su uvek propadale i propadaće.Pirox propast sveta ili propast civilizacije? Njihove? Mozda jos ne znaju da su propali. Kao sto nisu znali u 10. veku.
Mislim da Mars ima svoju atmosferu.Pa ne bi bilo tako jakih vetrova tamo da nema atmosfere.jok. solarni vetar bi "poduvao" atmosferu sa zemlje. kao sto je uradio sa Marsovom npr.
negde u 10om veku, jel tako? I to ih je ukopalo nekoliko susnih godina. Plus su hranili sunce, zrtvujuci mu ljude, i tako svako vece. Nije ni cudo sto su propali. Tupava zaotala civilizacija. I stari egipcani su bili razvijeniji od njih.