SMAK SVETA 21.12.2012.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Deo teksta o valu Belog Carobnjaka koji mnogo toga govori:

Onaj koji je savladao vreme i prostor i koji poseduje lucidnu svest, unutrasnje znanje o tim kategorijama, taj s pažnjom upotrebljava svoje reči, reči poput oruđa koristi kako bi služio višoj svrsi i govorio univerzalne istine.

Posedovanje lucidne svesti ... stalno maštanje na javi?
Ako je tako, onda se nalazim u tome.

Reci mi šta ti je tačno rekao Spasoje Vlajić loše o astralnoj projekciji. Šta mu se desilo.

Znam i da je "istina" brat talermanov, stariji brat.

Do sada, mislim da nisam video Veru, ali sam video jednu Vesnu, ona je moderator tamo.

Šta se tiče širine poruke, pa, to ne možeš da podesiš, ali je svakako lakše da umesto quick odgovora, stisneš na dugme odgovori, pa ćeš imati dodatni izbor.

Hvala na svemu.

Kameron, vec sam rekao da je sve moguce pa i taj katastrofalni scenario. Ponovo tvrdim na osnovu mnogih svakodnevnih dogadjanja da smo vec uveliko u promenama koje nas vode ka 21.12.2012.g.

Kod kosmickih Maja o cijim znanjima je ovde rec, postoje velika verovatnoca da ce sve sto se predvidja vremeski pomerati jer Zacarani san, Telektonon i jos neki delovi majanskih znanja su lekovi koji trebaju da nam pomognu da te posledice budu sto manje a kljuc svega je u budjenju svesti covecanstva i vracanje secanja na znanja sa kojim smo nekada raspolagali a na bazi sad mojih licnih iskustava to ujedno znaci i vracanje ka bezuslovnoj i beskonacnoj bozanskoj ljubavi, ka otkrivanju bozanske iskre u nasim srcima i otkrivanju znanja koja se nalaze u svakom od nas a to je moguce kroz meditacije i cisce-nje energetskih kanala koji na taj nacin poboljsali nasu komunikaciju sa visim dihovnim energijama i visim dimenzijama. Uklanjanju ili smanjivanju uticaja EGA jer sta je BOG = covek - EGO.

Takodje treba otkloniti ili transormisati i jos bezbroj drugih ometajucuh faktora kao sto su strah, nesigurnost, nezadovolj-stvo, negativnu autosugestiju, depresiju, bes i agresiju.
Treba se truditi Kameron i odvezati od dosadasnjih iskustava, nacina razmisljanja i ponasanja naucenog od roditelja tokom detinjstva i kasnijeg odrastanja.

Za svaki od ovih iznetih problema ili zbirno moze se saciniti molitva i raditi na tome da se postojece lose stanje promeni ili transformise u pozitivno.

Treba teziti da se aura, telo, svest, podsvest i kosmicka nadsvest spoje u u jedno harmonicno bice kako bi kao kompletno bice bili u kvalitetnijoj komunikaciji i dobijali prave i kavilitetne informacije a to se postize dugogodisnjim radom na sebi.

Maje su uspele da svoju svest dignu na potrebni nivo i zato su presle iz 3D u 4D a to je ono sto bi i mi trebali da ucinimo u sto vecem broju.

Ponavljam i o tome ima puno tekstova na Objavama i na drugim podforumima

Znaci da zrtvujemo nekog? Mozda se neko dobrovoljno prijavi.. Daj ne lupetaj !!!!

Ja sam zaboravio da kažem.

U Benediktovoj knjizi sam pročitao da su Maje u svojim obredima žrtvovale ljude, device i decu.

Jeste li to zrelo? Unapređivanje svesti?

Upravo zato kažem - pojedinci, a ne celokupan narod Maja.

To zrtvovanje gospodo nisu radile kosmicke Maje vec okolna lokalna plemena koja su zauzela prostor posle njihovog odlaska.

Primera radi, mislite li da su danasnji stanovnici Egipta zidali piramide i imali znanja koja je imao Tot Atlantidjanin koji ih je zidao. Kada sami sebi date odgovor na ovo pitanje bice vam jasan odgovor da kosmicke Maje nisu radile nikakvo zrtvovanje.

Nemcoi, nemoj mesati babe i zabe pogotovu ako se ne razumes u temu koja predstavlja znanja kosmickih Maja bazirana na najvecim znanjima Atlantidjana a radi se o Nauci Zakona o vremenu. Da li smatras da su danasnja plemena na prostoru na kome su zivele Maje mogla pre vise hiljada godina da tako precizno izracunaju duzinu godine od 365 dana koja se od danasnjih racunanja razlikuje za 0,0007 dana i da im je na tom nivou znanja bilo potrebno bilo kakvo zrtvovanje bilo cega.

Da bi shvatili bar malo o kakvom se projektu radi i sta on podrazumeva evo vam jos nekoliko tekstova:

Nestali u vremenu - MAJE

Dosli su su sa zvezda!

Kada neki istrazivac, ubedjen da su ljudska bica u jednoj dalekoj epohi dosla iz drugih nebeskih svetova, zeli da potkrepi tu tezu, obicno kao dokaz nasem izvanzemaljskom poreklu navodi, Čoveka iz Palenque! Palenque je jedan od brojnih gradova Maja koji su stolecima bili pokopani u meksickoj dzungli cija su cuda tek pocetkom 19. veka otkrili dvojica strastvenih istrazivaca, americki advokat Dzon Stivens i engleski dizajner Frederik Ketervud. Oni su iz zelenih prasumskih nedara iskopali veliki dio cudesnih spomenika i rusevina. Tako je svet dosao do izuzetnih saznanja o zivotu starih stanovnika Srednje Amerike, o fantasticnim verovanjima, graditeljskim domertima i umetnosti Maja. Njihove piramide i velicanstveni hramovima, sjajne palate i misteriozne grobnice, zadivili su kulturni svet. Nebrojeni ukrasi, kamene statue i brojni reljefi, otkrili su svetu neverovatne prizore zahvaljujuci kojim su istrazivaci bar delimicno bili u stanju da rekonstruisu misterioznu proslost tog prastarog tajanstvenog naroda.

Tajna Hrama zapisa
Maje su se iznenada pojavile pre tri hiljade godina a nestale su na podjednako misteriozan nacin oko osmog-devetog veka nase ere. Ipak, Stivensonu i Ketervudu je promaklo mozda najsenzacionalnije otkrice, koje je 1952. ucinio meksicki arheolog AIberto Ruiz, kojem je poslo za rukom da po tragovima svojih predaka rekonstruira rusevine tog prastarog grada. Ruiz se nalazio u Hramu zapisa, nazvan tako zato sto je bio ispunjen kamenim plocama ispisanim posebnim pismom koje se i dan-danas jedva moze desifrirati. Tu je bilo i mnostvo obojenih bareljefa koji zivo ilustriraju scene iz svakodnevnog zivota tih ljudi. Onda je primetio da se jedna ploca, pokrivena brojnim napisima, moze podici. Podigao ju je i nasao se pred svojevrsnom misterijom. Kao u kakvom filmu o Indijana Dzonsu, Ruiz je ugledao uske uske stepenice koje su vodile u unutrasnjost piramidolikog hrama.
Na 18 metara dubine Alberto Ruz je otkrio jos jednu kamenu plocu na kojoj su lezali skeleti sestorice Maja, verovatno cuvara ove vazne podzemne grobnice.
Kada je sa svojim pomocnicima uspio da pomakne i tu drugu plocu, pred njegovim ocima se ukazao nezamisliv prizor: nevelika kripta niz cije je zidove kapala voda jos iz davnih vremena, bila je prirodno dekorisana brojnim stalaktitima i stalagmitima koje su kapi vode stoljecima strpljivo gradile. U sredini mracne i memlive prostorije lezao je kameni sarkofag zatvoren plocom od jednog komada klesanog kamena, teskog vise od pet tona.

[COLOR]Fantasticni prizor[/COLOR]
Kada je sljedecih dana, poslije mnogo poteskoca, ploca napokon podignuta, Ruiz je konacno mogao da vidi licnost za koju je sagradena ova impozantna grobnica: skelet je bio ukrasen dragocenim ogrlicama od zada i bisera.
Jedan natpis ga je identificirao - "Pravi covek"!
Dakle, Pravi covjek!
Definicija je, nesumnjivo, bila zagonetna, ali je daleko zagonetniji bio prizor precizno uklesan u kamenu plohu ploce koja je zatvarala sarkofag. Na njemu je bio prikazan covek u uistinu cudnom polozaju. Kao da su mu ruke pocivale na polugama i komandama nekog svemirskog broda. Dok sedi u tipicnom polozaju astronauta, u nosu su mu cevcice povezane sa nekim cudnim uredajima iznad glave!

Od tog trenutka pa sve do danas ovaj je prizor predmet fantasticnih pretpostavki i jedan od “dokaza” da su preci Maja na nasu planetu stigli iz zvezdanih prostranstava! No, bilo kako bilo, "Astronaut iz Palenquea", ostaje neobjasnjiva misterija i pored proucavanja mnogobrojnih gradova Maja koji su proteklih decenija iskopani iz zelenog prasumskog prekrivaca.
Kada su Spanci dosli na obale Centralne Amerike i postepeno prodirali na teritorije antickog Meksika, visoka civilizacija Maja vec je bila dio slavne proslosti jednog od najzagonetnijih naroda u povesti nase planete. Utonule pod zeleni baldahin stoletnog prasumskog rastinja, rusevine mocnih gradova i piramidolikih hramova svedocile su o fantasticnom graditeljskom znanju i rafiniranom ukusu njihovih graditelja.
Sve skupa, misterija je glavna karakteristika naroda Maja. Ali, i pored sve zamrsenosti, naucnicima i arheolozima poslo je za rukom da mnogo toga desifriraju i rekonstruisu. Ipak, ostale su brojne enigme koje prekrivaju ovu velicanstvenu civilizaciju rodjenu pre nepunih cetiri hiljade godina.

Poslednja izmena:
Ja sam zaboravio da kažem.

U Benediktovoj knjizi sam pročitao da su Maje u svojim obredima žrtvovale ljude, device i decu.

Jeste li to zrelo? Unapređivanje svesti?

Upravo zato kažem - pojedinci, a ne celokupan narod Maja.

pojedinci ce uvek biti zrtvovani
na jedan ili drugi nacin
njihov je mozda primitivniji
danasnji je beskrupulozniji
oni su ljude zrtvovali da bi umirili bozanstva
danas ljude zrtvuju zbog novca
npr who
i ovi silni gripovi

Ma, samo me malo brine ovaj kalendar Maja, koji je precizniji od našeg. Zašto se završava baš na taj dan?
Ne tvrdim da se radi o nekom proročanstvu, nego zašto su izabrali taj dan za kraj kalendara, kada će se desiti ti astrološki fenomeni.

Sama pomisao na naglu promeu polova je jezovita. Zemlja bi ličila na preoranu njivu.

oce djavola...na nekim kamenim spisima se pominje da se kalendar Maja Inka spominje u 4168. godini---

nemcoi, vidim da imas dosta znanja i posebno domaceg vaspitanja samo mozda si promasio temu. Najlakse je kritikovati.

Alex ono sto sam ti rekao o Spasojevom iskustvu je istina. Otisao je gore u astral i malo je falilo da mu dusa ostane gore.

Kada vec pominjete prinosenje zrtve i slicne stvari, ispricacu vam nesto sto me je zaprepastilo. Naime, 2004.g. sam bio u Egiptu i prilikom posete Kairu saznao da postoji Grad mrtvih (vidi se lepo i iz aviona pri sletanju). To je prakticno groblje ali su grobnice nastanili izbegli palestinci i ostala sirotinja posle rata 1967.g.

Znaci u XXI veku se dogodilo da su u taje deo Kaira zalutala dva turista Nemca. Posle izvesnog vremena pronasli samo njihove koske. Morbidno ali istinito.

Za one koji hoce da se ozbiljno bave najnovijim naucnim istrazivanjima, preporucujem da procitaju knjigu Jana Wicherinka "BUDJENJE DUSA DISTORZIJA" -Konvergencija nauke i duhovnosti i tu mozete dobiti puno dobrih informacija o mnogim oblastima nauke i duhovnosti, pa i o Atlantidi i Majama.

Za one koji hoce da se bave duhovnoscu takodje preporucujem knjigu Paxtona Robleya "Nema vremena za karmu" koja nosi dve glavne poruke:

1. Izlazak iz kruga patnje i bola i
2. Hocete li da budete u pravu ili svesni?

Ponekad je potrebno procitati celu knjigu a samo jedna recenica je ona prava koja otvara vrata prave spoznaje i pomace podizanje duhovnosti na visi nivo.

Ne treba nikako zaboraviti ni Ekharta Tolla i njegove knjige "Moc sadasnjeg trenutka" i "Moc tisine".

Poslednja izmena:
nemcoi, vidim da imas dosta znanja i posebno domaceg vaspitanja samo mozda si promasio temu. Najlakse je kritikovati.
Alex ono sto sam ti rekao o Spasojevom iskustvu je istina. Otisao je gore u astral i malo je falilo da mu dusa ostane gore.

Kada vec pominjete prinosenje zrtve i slicne stvari, ispricacu vam nesto sto me je zaprepastilo. Naime, 2004.g. sam bio u Egiptu i prilikom posete Kairu saznao da postoji Grad mrtvih (vidi se lepo i iz aviona pri sletanju). To je prakticno groblje ali su grobnice nastanili izbegli palestinci i ostala sirotinja posle rata 1967.g.

Znaci u XXI veku se dogodilo da su u taje deo Kaira zalutala dva turista Nemca. Posle izvesnog vremena pronasli samo njihove koske. Morbidno ali istinito.

Za one koji hoce da se ozbiljno bave najnovijim naucnim istrazivanjima, preporucujem da procitaju knjigu Jana Wicherinka "BUDJENJE DUSA DISTORZIJA" -Konvergencija nauke i duhovnosti i tu mozete dobiti puno dobrih informacija o mnogim oblastima nauke i duhovnosti, pa i o Atlantidi i Majama.

Za one koji hoce da se bave duhovnoscu takodje preporucujem knjigu Paxtona Robleya "Nema vremena za karmu" koja nosi dve glavne poruke:

1. Izlazak iz kruga patnje i bola i
2. Hocete li da budete u pravu ili svesni?

Ponekad je potrebno procitati celu knjigu a samo jedna recenica je ona prava koja otvara vrata prave spoznaje i pomace podizanje duhovnosti na visi nivo.

Ne treba nikako zaboraviti ni Ekharta Tolla i njegove knjige "Moc sadasnjeg trenutka" i "Moc tisine".

Gde si to video? Mislis to zi zakljucio po mojih nesto manje od 1000 postova?

Dosta sam citao i znam dosta o majama, od votanove grobnice do kalendara, rituala, zivota i cele istorije maja. Takodje sam dosta citao o denzitetima i mislim da je znanje za 4d opasno znanje. Mozda su do tog znanja dosli upravo preko tih rituala. Ako verujes u majanski kalendar onda verovatno i u dusu pa mozda je to orudje kojim su se sluzile maje tj trenutkom kada dusa napusta telo.

Pises da sve znas o Majama a nisi cuo za kosmicke Maje. Zar bi neko ko je imao u tolikoj meri savrsena znanja i za danasnja merila imao potrebu da se bavi zrtvovanjem i slicnim glupostima.

Te Maje koje su imale ta kosmicka znanja i znanja Atlantidjana i plemena koja su naselila prostor posle njihovog prelaska u 4D nisu isti kao sto je to slucaj i u Egiptu, ali ti ne citas sta sam napisao i drzis se tvoje projekcije znanja koja je u suprotnosti sa stvarnim dogadjanjima.

Evo ovo po drugi put pisem pa se nadam da necu morati i treci put. Dao sam i dosta sajtova na kojima se moze dosta procitati 21.12.2012.g.. Majama i njihovom svetom kalendaru Tzolkinu.

Ako bi neko hteo da se ozbiljno bavi Majama i njihovim znanjima potrebno je da radi sledece stvari svakodnevno:

DNEVNA MEDITACIJA ČAROBNJAKA NA ZEMLJI

1. CIKLIČNI RED: pronači dan i lunu u Sinhronaru 13 luna, razmestiti «igrače» Telektonona, iščitati karte i proročanstvo u knjižici Telektonona prema kinu dana.

2. PROČITATI RINRI POSTULAT: ako smo u kocki ratnika.

3. SINHRONIJSKI RED: ton i pečat, pročitati odgovarajući kin u «Knjizi kina», proročanstvo i meditaciju za vinal.

4. PRONAĆI PEČAT NA HOLONU LJUDSKOG BIĆA, PLANETE i NA ČAKRI. Vizualizovati boju ovog pečata i aktivirati pulsar sa tonom na holonu planete (npr. pečat solarnog vetra povežeš sa vibriranjem tona 9 u Maleziji).

5. INTONIRANA HROMATIKA: 1.dan: povezati svoju čakru korena sa južnim polom jednom niti (tračicom) u boji hromatike; 2.dan: povezati svoju temenu čakru sa severnim polom, vizualizovati dugu od juga ka severu i od korene čakre do temene čakre; 3. dan: povezati grlenu čakru sa severnim umerenim pojasom;4. dan: povezati srčanu čakru sa ekvatorom; 5.dan: povezati solarni pleksus sa južnom hemisferom i poslati energiju ove čakre preko Kuxam Suuma u Galaksiju.

6. AKTIVIRANJE PSI BANKE: osvetliti jedinicu psi banke za odgovarajuči dan na obe ploče Colkina simultano kako bi se spojile informacije severne i južne hemisfere; može se vizualizovati proročanstvo jedinice psi banke. Ko ima mapu psi banke može i da oboji ove dve jedinice.

7. PRIMANJE ILI SLANJE MAGNETA: iz čakre dana poslati ili primiti magnet boje odgovarajuče ploče Colkina u Psi banci (ove godine Colkin za prvu polovinu godine je crvene boje, a za drugu polovinu godine je plave boje), kroz centar Zemlje, zamišljajuči kako se otvara cvet lotosa sa četiri latice na odgovarajučoj čakri. Magnet u boji ulazi ili izlazi direktno iz latice odgovarajuče boje, ako je familija praga - iz korena; ako je polarne familije iz temena ;ako je glavna familija iz grla; ako je centralna familija - iz srca; ako je familije znaka- iz solarnog pleksusa.

8. KOCKA KODONA: vizualizovati liniju heksagrama na odgovarajuči zid kocke: dole, crvena linija; s desne strane narandžasta linija; levo žuta linija; pozadi zelena linija; napred plava linija i na kraju gore, linija violet boje. Sedmog dana nedelje se vizalizuje Runa Ur za odgovarajuči četvrtinu godine u centru, u vidu lasera, kako zrači i osvetljava ceo kodon kao i sva biča koja imaju ovu vezu preko kodona.

9. KOCKA RADIONA: (ova kocka kao rukavica ide preko one prve). Vizualizovati odgovarajuču plazmu na svojoj čakri i na odgovarajučoj stranici kocke: Dali (na temenu, na kocki gore), Seli (na korenu, dole), Gama (na trečem oku, ispred) Kali (ispod pupka, pozadi), Alfa (na grlu, sa desne strane), Limi (na solarnom pleksusu, sa leve strane), Silio(na srcu, u centru kocke). Pročitati afirmaciju za taj dan. Neka zrači plazma iz odgovarajuče čakre i potencializuj je sa tonom začaranog vala tog dana (bomba pulsara začaranog vala).

10. KOCKA FUTARK: vizualizovati treću kocku sa runom Futark za taj dan, pročitati afirmaciju vezanu za odgovarajuču runu. Raspored runa u kocki je isti kao i raspored plazmi u prethodnoj kocki. Primi ili pošalji runu prema odgovarajučem rasporedu.

11. KOCKA NE EGA: vizualizovati četvrtu kocku ne ega koja obuhvata sve ostale tri kocke. Ova kocka je prazna, prozračna, puna svetla i ljubavi, sija u svoj lepoti.

12. Na 28. dan lune, posle završene meditacije, otiči u centar Zemlje, u kristalni oktaedar, vizualizovati stranice oktaedra u 4 boje, atome vremena kako se okreču i počni da misliš na sve osobe koje poznaješ i odvedi ih u kristal. Kada ti se stvori jasna slika posmatraj kako se širi čista bela svetlost iz centra kirstala i kako u eksploziji izlazi iz južnog i severnog pola pretvarajuči se u most duge izmedju polova. Uči u oktaedar u centru
Zemlje.

13. PONUDI ovu meditaciju svima uz bezuslovnu ljubav, završavajuči sa pozdravima raznih kultura: Neka mir bude sa tobom (hrišćanska) Sarvam Magalam (da svi ljudi budu srečni i dobro, budistička); As Salaam Alaikum (neka mir bude sa svima nama, islam), O'mtakujasin (za sve moje relacije, Lakota); Om, Tat Sat (jedno, posvecujem se, Vede)...

Radi se o Zakonu o vremenu i postoje sledeci:

NIVOI NAUKE O VREMENU

1. SINHRONAR 13 LUNA 28 DANA (pravilni sinhronar ( kalendar) koji prati cikluse u prirodi, vra}a nas prirodi, majci Zemlji i nama samima, veza izme|u Zemlje, Meseca i Sunca...)

2. ZACARANI SAN '91 ( nauka o vremenu, matematika 4 dimenzije, primena magije uma, ciklicni red, sinhronijske i noosferske mere...)

3. TELEKTONON '93 ( mapa uma, nivoi svesti, interplanetarne mape, sinhronizator ciklicnog i sinhronijskog reda, antena receptora i davaoca, akupunktura cetvrorodimenzionalnog holona, glas Zemlje, ciscenje istorije Zemlje, zenski i muski princip kao cuvari vremena i sinhronijskog reda...)

4. RINRI ( eticko prosvetljenje, primena Kocke Zakona, aktivacija Psi banke, nesvesno dovesti u kolektivno svesno, razvoj mreze planetarna umetnosti, stvaranje noosfere- novog `ivog omotaca oko Zemlje u kome dominira kontinuirana i kolektivna svesnost, prelazak iz tehnosefre u nooseru, Rinri meditacija...)

5. 20 TABLI VREMENA (organski red - genetski kod telepatije, siri razvoj telepatije, korigovanje genetske strukture DNK, operativni kodovi ponasanja i navigovanja vremena, pojava ukockavanja sa kodonom koja obnavlja genetki i planetarni red, veza Ji-Djinga i Tzolkina)

6. 7:7::7:7 ( pojacavanje Telektonona, fraktalno shvatanje vremena, kosmogonija atoma vremena, razumevanje radion-kubicnog partona i Heptagona uma, perceptualni red, kockanje sa plazmama i Futark runama)

7. UR - 19 : 260 ( magija Zemlje, Put carobnjaka, odnos kodova Tzolkina sa Kuranom, kosmogonija 7. dimenzije koja upucuje na izrastanje u hrononauta, moc brojeva, perceptualni red koji proistce iz PSI Perceptualnih tehnika, tokovi plazmi koji usmeravaju energetske tokove prenosenja signala koji kodiraju Inteligenciju Zvezda sa njihovim planetama i formom zivota, fraktali radiona...)

Iskreno govoreci, ja licno ovo ne radim i to ni deseti deo ali znam da ono koji to rade izuzetno se brzo duhovno razvijaju jer ponavljam uspevaju da sagledaju koja ih energija vodi odredjenog dana i onda uspevaju da svoje aktivnosti usklade sa tim energijama a to je veoma dobra mogucnost jer daje izvanredne mogucnosti komunikacije sa visim duhovnim dimenzijama.

4 nedelje u luni (mesecu) od 28 dana imaju svaka svoju boju.

I crvena nedelja predstavlja znanje koje inicira viziju
II bela nedelja predstavlja skromnost koja prociscava meditaciju
III plava nedelja predstavlja strpljenje koje transformise ponasanje a
IV zuta nedelja predstavlja moc koja sazreva plodove.

Takva ista podela po bojama i prep[oznavanje energija postoji i u toku svakog dana i menja se na svakih 6 sati.

Prica je po deseti put pisem neverovatno interesantna i velika a granice su samo moci uma i sposobnost kreativnosti da se dodje do bezbroj informacija i kombinacija a sve se zasniva na brojevima.

In lake'sh a la kin

Poslednja izmena:
ee ovako sry za smaranje ovo ono slucajno sam sasvim video ovo i klinac sam imam 13 god ;)ali stvari su tako jednostavne sry ako gresim recite..svako ima svoje misljenje da iznese pazite momci..ko je potvrdio te kalendare bez uvrede ste ga videli svojim ocima to moze svako da lupi kako ne kontante to amerikanci rade plase narod dok oni lepo rade sta oce..malo da se prisetimo pokusali su sa cipovima..niko nece plase narod sa tim gripom svinjskim verujtemi to nije nista strasno moj ga je ortak imao eo iskreno nije nikakav lek pio resio ga se zdravom hranom i malo rakije <3 :D neg da nastavim ameri plase narod,takodje sta mislite o ovome kad je bio pticiji grip nije bilo vakcinacija ?? ne..kaman price za malu decu msm stv ;) ... kako god ono sto ocu da kazem ... ameri pokusavaju da zavlade svetom..cipovi :O pa preko tog malog moze da ti kontrolise mozak ... razmislite malo ;)

pazite klinac sam i slucajno nisam dobro napisao nekom sam odg hahahaha nego sto ocu da kazem ovako.. cuknite malo glavom... batalite sta pricaju ispraznite mozak i sagledajte cinjenice sami a ne oni sto govore svinjski grip nije nista bre .. jedno pitanje zasto nije bilo vakcinacija kad je bio pticiji kaman ljudi sad se razbolim kazem dobio sam kravlji grip kako god da nastavim ameri plase narod kako to da su oni pronasli taj kalendar....i da.. da je to tako ozb..oni to nebi sirili ;) ... price za malu decu ;) ameri oce da zauzmu svet kakvi cipovi bre kad su probali da nam uguraju cipove niko nije hteo i sad preko vakcina mi gurnu nesto eo im .i. :$ :D neg da skratim moa poenta je bice smak sveta ali nece doci apokalipsa vec je poceo smak sveta razmislite atomske bombe droga ratovi i bog nas nece spasiti .. bog je stvorio coveka kao savrseno bice ali dao mu je mozak da izabere da raszmisli da li ce uzeti drogu ili ne nebitno da je hteo da sve bude savrseno kontroliso bi nas ali ovako nam je pruzio sansu da sami stvorimo nesto dao nam je mozak da razmisljamo

pazite klinac sam i slucajno nisam dobro napisao nekom sam odg hahahaha nego sto ocu da kazem ovako.. cuknite malo glavom... batalite sta pricaju ispraznite mozak i sagledajte cinjenice sami a ne oni sto govore svinjski grip nije nista bre .. jedno pitanje zasto nije bilo vakcinacija kad je bio pticiji kaman ljudi sad se razbolim kazem dobio sam kravlji grip kako god da nastavim ameri plase narod kako to da su oni pronasli taj kalendar....i da.. da je to tako ozb..oni to nebi sirili ;) ... price za malu decu ;) ameri oce da zauzmu svet kakvi cipovi bre kad su probali da nam uguraju cipove niko nije hteo i sad preko vakcina mi gurnu nesto eo im .i. :$ :D neg da skratim moa poenta je bice smak sveta ali nece doci apokalipsa vec je poceo smak sveta razmislite atomske bombe droga ratovi i bog nas nece spasiti .. bog je stvorio coveka kao savrseno bice ali dao mu je mozak da izabere da raszmisli da li ce uzeti drogu ili ne nebitno da je hteo da sve bude savrseno kontroliso bi nas ali ovako nam je pruzio sansu da sami stvorimo nesto dao nam je mozak da razmisljamo

nick ti sasvim odgovara
kada se budes skinuo sa majcine sise kazi nekome da misli malo
mi to sve nismo znali
sto se tice kalendara-on je poznat dosta vremena,bespotrebnu frku su digli tek kada su provalili nacin na koji "funkcionise"
i majku ju,citucnite malo o kalendaru,pa onda solite drugima pamet
i jos nesto,reci mi razliku izmedju smaka sveta i apokalipse?
hahahahahahahahahah
a bas ce svet zbog droge da propadne
right

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back