Ce vidis tek 2012-te...
pola ce pocrkati od straha,a druga polovina na putu za ludnicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ce vidis tek 2012-te...
pola ce pocrkati od straha,a druga polovina na putu za ludnicu
I ti ne mozes da znas sta se desava posle zavrsenog ciklusa... Tebi je logicno da ce da se desi nesto mnogo zahebano, a nekima je logicno da krene sve od pocetka.... Kao sto kada zemlja obrne jedan krug oko sunca... nastavi da se obrce, pa tako pravi krugove i krugove...
Sve ovo vreme bi se ti polovi pomerali... sigurno nece tek odjednom preko noci da zamene mesta... a njihovo pomeranje je trajalo 26 000 godina...
i masovan napad NLO u obliku piramidaI svecani trijumf reptila...
i masovan napad NLO u obliku piramida
samo se ti smej ,pre neki dan bio jedan veliki nlo iznad moskve u obliku piramideI ode sve u picku materinu...![]()
samo se ti smej ,pre neki dan bio jedan veliki nlo iznad moskve u obliku piramide
Znam, video sam...Ma to im norvezani vracaju zbog ona svetla...
ma ona svetla su od balisticke rakete ,omaklo im se
koliko ja znam, potpuna promna sledi tek za 2000 godina,a prosla je bila pre oko 780000 godinaPa da...a ujedno i "godisnjicu" zbog 21.12.2012.
Sta vi mislite, zasto je bas taj datum u pitanju...jel iko od vas ista razmislja ili istrazuje?
Zato sto je upravo ovaj datum najkriticniji u godini zbog zaokreta koji Zemlja pravi, i zato sto ce najverovatnije oko tog datuma i da se desi fizicka zamena polova na Zemlji..
Moze da bude, ali ne mora da znaci, s obzirom da su raznorazne sile ukljucene u ceo poduhvat oko Zemlje i tog prelaska...a zavisi naravno i od svesti ljudi.
Jos kad bi ti malo vise znao o fizici, mehanici i astronomiji, ne bi morali ni da pisemo ovde, a i drugi bi bili postedjeni ovakvih idiotskih paralela, koju si napravio.
To "kretanje otpocetka" ne moze a da ne bude "zajebano".
ma ona svetla su od balisticke rakete ,omaklo im se
pa je tako,recimo,cunami izbio kada je zemlja bila u ravni sa suncem i jupiterom,tacnije izmedju njih
i ta promena magn polja se manifestuje i kroz zamenu magnetnih polova zemlje,i oni predju i po nekoliko kilometara godisnje,tacne cifre ne mogu da se setim
i pod ruku sa tim,dolazi i do slabljenja jacine i brzine magnetnog polja,za koje naucnici kazu da ce za 2000 godina,kada smatraju da ce se promena obaviti u potpunosti,ova svojstva biti gotovo na nuli,znaci magnetnog polja gotovo da nece ni biti
Taj cunami nije imao nikakve veze ni sa cim prirodnim, to je bilo vestacki izazvano.
Da, samo sto ce to da se desi mnogo ranije...izlazili su skoro naucnici i upozoravali, i to u dva navrata, ali su normalno odmah bili ucutkani, i nije prodrlo u javnost. Kakvih crnih 2000 godina, magnetno polje Zemlje ce nestati u sledecih nekoliko godina.
Evo, ja htedoh da dodelim reputaciju hator, kad - ne može!
Kaže - morate da dodelite reputaciju nekom drugom korisniku, pre nego što je opet dodelite korisniku hator!
Evo, ja htedoh da dodelim reputaciju hator, kad - ne može!
Kaže - morate da dodelite reputaciju nekom drugom korisniku, pre nego što je opet dodelite korisniku hator!
A ja davala i drugima, ali izgleda da nije dovoljno...
No dobro, evo ovako javno ću reći - hator tako treba diskutovati i argumentovati.
A što se tiče ovoga što Nikko kaže, do sada se Zemlja okretala ka Suncu, a od 2012 će od Sunca... ma kako to može da se desi preko noći? Nešto slično sam pisala i na temi o ledenom dobu. U prirodi se dešavaju ciklusi, procesi, a ne trenutne pojave. Ništa ne može preko noći, osim da padne kiša, ali i ti kišni oblaci su, prilikom svog nastanka, sledili neki proces.
Proces, trajanje, ciklus - to se u prirodi dogadja, a nikako "fik i gotovo".
:
@astronaut-hvala i tebi![]()
Nema na čemu. Slažem se sa tobom osim u dijelu oko cunamija ali to je manje bitno.![]()
i ti mislis da je vestacki izazvan?