taj kalendar nije glupost
ali propaganda jeste
ali propaganda jeste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znas-nemoj ti meni o kritickom misljenju
na osnovu jednog mog posta,ti meni tu drzis predavanja,koja su krajnje nepotrebna
kazi mi,na prvom mestu,kako izglada kalendar,materijal i to?
ovde mesta za kritiku nema-maje su napravile izuzetno precizan astronomski kalendar,ciji je kraj tad i tad
kraj-kraj sveta kakav je do sada bio
kraj jednog doba
a to sto mnogi nemaju pametnija posla nego da dizu opstu paniku,i predvidjaju raznovrsne smakove sveta,to je druga stvar
maje sigurno nisu mislile-hej,ajde da uzmemo taj i taj datum,zato sto ce lepo izgledati u naslovu holivudskog filma
Na ovoj temi verbalna klanica na sabajle.
Alo,Volite se ljudi. Pa zaboga,blizu je datum; 21.12.2012.
Planirajte cime da ispunimo nas zivot do nastupajuceg nam smaka sveta.
Znas a sto nemoj ti meni o kritickom misljenju????E bas hocu koliko hocu KRITICKO MISLJENJE KRITICKO MISLJENJE.....Imam pravo da iznosim svoje miljenje pazi jel si socijalno-rasno diskriminativno - ugrozena grupa pa moram da pisem kako tebi odgovara i da pazim da budem korektan prema tebi ko da si ugrozena vrsta.....
Dal su predavanja potrebna ili ne bas me briga ja predajem a ti izadji iz moje ucionice ko te zove,ima jedno dugme mLogo lepo zove se IGNORE i kad ne zelis da citas necije postove i ne zelis da ti neko pametan "pametuje" i drzi predavanja ti kliknes na to i taj nestane.....Al tako osobe kao ti koje ne vole da citaju post osoba koje ih nerviraju nikako da ga stisnu....mislim dugme IGNORE....(da ne izvuce neki iz kontexta)
Vidim ja na kom si ti nivou kad si za moje trece ili drugo obracanje tebi vec uspela da koristis re koja se zavrsava na s prekrivena zvezdicama - nisam ni ocekivao nesto vise od tebe kad sam psihoanalizirao tvoj nick i avatar......tacno si dosla sa teme sex i ljubav.......
p.s.a ti znas kako izgleda majanski kalednar mozda ti pra pra pra deda bio Maya pa ti ostavio u nasledje njihov kalendar ili ti je ispran mozak mas medijima.....Uh zaboravih ili si rodjena da sve znas,pa i kako tacno izgleda i STA TACNO predstavlja majanski kalendar?/??
Tvoj post prijavicu moderatorima da ti daju represivnu meru pa da vidimo dal ces da se prevaspitas u skladu sa pravilnikom........A ako oni ne urade svoj posao u svakom slucaju mogu da se spustim na tvoj nivo i da upotrebljavam reci koje su prekrivene zvezdicama ali ima da me pobedis na iskustvo.....
Hator....
Mrzitelj.....sta taj drugo moze i da radi.....a po analizi avatara Freud bi rekao da nisi dobila odavno dobar....odgovor na temu pa si nervozna i jeva cekas da se necega dohvatis da ispoljis tanatos usled nagomilavanja androgena
EDIT(naknadno)
p.s.
Evo sad posle pola sata od pisanja ovog posta odem na tvoj blog i evo procitam tvoje saznanje:
hm...ponekad mi se zaista cini da patim od nekog poremecaja licnosti.....no sve su to cari puberteta:/
AHAHAHAHAHA AHAHAHAHAH
A sta ja kazem a????
Uh kako sam dobar strucnjak bre lociram vas na kilometar.....freud bi na mene bio ponosan,dao bi mi licencu da nosim njegov avatar...hahahahahah
Dobro je da si rekla da si u pubertetu obicno takve osobe ne shvatam za ozbiljno i nemam komunikaciju sa njima na ozbiljnom nivou vec se bavim njima tj njihovim problemima da sto pre prebrode pubertet i da ne zalutaju u psihopatologiju,a vidim ti sama priznajes da polako koracas ka tome......
Kakav sam genije........(dobih komplex vise vrednosti)
Pridruzujem se cestitkama kome god da su upucene...
Pa od kad se to godišnjice obeležavaju unapred? Neeee, pogrešno. Prva će godišnjica biti ovog datuma, ali 2013. godine.
A znači ti u stvari čestitaš ljudima zimsku kratkodnevnicu?
Pa, tako i kaži, da ne bude zabune.
Neegoooo, kakvu onda to godišnjicu spominješ?
Jao, ljudi, pa ja sam sada skroz zbunjeTa...![]()
To bi znacilo da svake godine dodje do fizicke zamene polova...
Joj boze, kolko vi pojma nemate.... =)
S tom malom razlikom, da se 21.12.2012. zavrsava ciklus od ~ 26.000 godina, koliko je potrebno da osa Zemlje napravi ceo jedan krug.
Pa bre Nikko ti pricas kako ce sve stvari koje se vec desavaju da uticu na fizicku zamenu polova... Pa kako to bas tada? Ako se vec desavaju, sto se ne dese pre ili sto se vec nisu desile.
Molim te da mi kažeš na koji krug misliš.
Do sada si bio korektan sagovornik, Nadam se da ćeš takav i ostati.
Nista pod milim bogom ti ne shvatas.
Kako to "bas tada"...vec ti pise, ali nema kome izgleda.
Bilo koje slozenije objasnjenje tek ne bi shvatio, tako da cu da ti kazem da je to najverovatniji datum kada ce Zemlja promeniti svoju osu...umesto da se krece ka Suncu, zamenice osu, i pocece da se krece od Sunca.
xaxaxaax ,koji spin,ovo je ludilo
Nista pod milim bogom ti ne shvatas.
Kako to "bas tada"...vec ti pise, ali nema kome izgleda.
Bilo koje slozenije objasnjenje tek ne bi shvatio, tako da cu da ti kazem da je to najverovatniji datum kada ce Zemlja promeniti svoju osu...umesto da se krece ka Suncu, zamenice osu, i pocece da se krece od Sunca.