Then, wutdfak is goin' on here?
taj kalendar nije u pisanom obliku.vec vise izgleda kao dzinovski tocak,zupacanik,kako god.ukoliko se ja dobro secam................

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Then, wutdfak is goin' on here?

taj kalendar nije u pisanom obliku.vec vise izgleda kao dzinovski tocak,zupacanik,kako god.ukoliko se ja dobro secam................![]()

dobro se secas
![]()
taj kalendar nije u pisanom obliku.vec vise izgleda kao dzinovski tocak,zupacanik,kako god.ukoliko se ja dobro secam................![]()

I oni na osnovu ove kamencuge zakljucili da ce 2012 pandrknemo?Ma to je sve zapadna propaganda.![]()

ponovicu po 143589054890 put-oni nisu rekli da cemo umreti,vec da ce se svet promeniti-samo to.sad kako,to je vec pitanje.
a ja ne bih to nazivala kamencugom..............![]()

Neil deGrasse Tyson doktor astrolofizike, direktor Njujorškog Hayden planetarijuma...

Čitam nešto po forumima i netu, pa vidim da ima puno različitih interpretacija i verzija majanskog kalendara.
Nemem pojma, da li stvatno 2012. po njima staje sve ili jednostavno nisu imali više mesta na kružnom kalendaru (da okrenu novi list kao na ovom "standardnom"). Neki predviđaju kraj sveta i smak sveta 2012, neki predviđaju novi početak i prelazak na novi nivo.
Na Wikipediji sam pričitao da je to u stvari kombinacija više kalendara koji se mogu spajati u jedan i tako dati širi ciklus.
Sad još i ovaj film 2012. pa stvarno nemam više ideja šta će se desiti i kako su Maje uspele da naprave tako tačan kalendar? Nisu imali Krstaricu
Slobodno dajte vaš pogled na sve![]()
Ljudi,šta vam je? Kakav kraj sveta? Slikovito ću vam objasniti:
Neki ljudi su godinama pisali kalendar.
Dosadilo im je, stali su kod nekog datuma.
Narodu rekli za kraj sveta 2012.
Narod poverovao.
Prenosilo se sa kolena na koleno.
Neke budale uobrazile da je to istina.
Kraj.
da ja tebi slikovito obasnim-
taj kalendar nije pisan
kraj sveta nisu ni predvideli
moderna propaganda
malo stanes,udahnes par puta,pustis da informacija stigne do neurona i polako......
uvek
sto taj smajli?![]()

Kada uperiš kursor(po srpski) na njega šta piše?![]()
znam da je to pervezan smajli,mada ne vidim kako se on uklapa u sklop recenice?

znam da je to pervezan smajli,mada ne vidim kako se on uklapa u sklop recenice?

Jesu li i Maje ovako ugovarale sastanke?
Da ne bude zabune, ja NE ugovaram nič...
Više volem live u 4 oka.
Ako su dva ženska još svijetloplave boje...
I'm OK now...
![]()
Jesu li i Maje ovako ugovarale sastanke?
Da ne bude zabune, ja NE ugovaram nič...
Više volem live u 4 oka.
Ako su dva ženska još svijetloplave boje...
I'm OK now...
![]()