GalebDzonatan
Primećen član
- Poruka
- 589
Eto ga, covek je upucen u istoriju smajlija
Tebe treba postaviti na mesto ministra za kulturu i smajlije 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Snezana67:Galebe, ajd' mi napisi sve sto znas o "istoriji i razvoju" smajlija (moze i u nekoliko recenica), hitno mi treba za tkivo romana koji upravo pisem (nisam vizionar, samo su tema i postupak takvi da ne mogu bez smajlija).
GalebDzonatan:Ima i onih koji ne razumeju sta je pisac hteo da kaze, ili im treba vise vremena da shvate. A tu smajli moze mnogo da pomogneMislim da bi tekstovi bili mnogo sazetiji jer, slika zamenjuje mnostvo reci, a da ne pricamo o animaciji
Da li ce smajli uspeti da prozdere nepotrebne reci, i skrati put od srca pisaca do srca citalaca![]()
Sad ako stavim ovog smajlija 8-) , neko ce misliti da sam sujetan.
Ako stavim, mislice da sam lud.
Ako stavimmislice da sam cool.
Ako ne stavim smajlija, nece ni misliti![]()
Smajli rulz 8-)
P.S. Tema je ozbiljna![]()
chokolada:Boze kakvo pitanje, naravno da ne.Ne mogu ni da zamislim neko ozbiljnije stivo sa masu smajlija okolo.
Ko je glup pa ne shvata sta je pisac hteo da kaze neka ni ne cita.
![]()
chokolada:Boze kakvo pitanje, naravno da ne.Ne mogu ni da zamislim neko ozbiljnije stivo sa masu smajlija okolo.
Ko je glup pa ne shvata sta je pisac hteo da kaze neka ni ne cita.
![]()
Leonard Cohen:to su gluposti.ne smejem se. tuzan sam.
to su gluposti.![]()
sad placem.
to su gluposti. ha,ha,ha...
sta vas briga kako se ja osecam i sta mislim kad napisem "to su gluposti" ?
sa tim smajlijima gusimo snagu reci i namecemo kako da se ona cita.
gde je sloboda?
nema je.
fidel kastro gleda ulicne pse i posle filma izjavi da je tu puno nasilja...staljin se samo nasmeja.rambo je najjaci na svetu...
osmeh je nesto vise od dve tacke i zatvorene zagrade.
Nestasna Ameba:Jeste, i da smajliji udju u Pravopis, KRAJNJE JE VREME!!!
Dakle, da se normira upotreba smajlija! Da udju u recnike, takodje, a i neka vrsta gramatike za njih bila bi nam potrebna.
Tada ce smajliji nasi nasusni biti normirani, zvanicno ce uci u standardni jezik i problem resen, dileme nema, smajliji u udzbenicima, beletristika sa smajlijima, naucni radovi sa smajlijima i o smajlijima sirom sveta, Srbi izumitelji norme o smajlijima, ko sisa Nikoli Teslu, Milevu Maric, Ivu Andrica... Nove nauke: smajlologija, smajlografija, smajlozofija, smajlistika...
ZIVELI SMAJLIJI!!!