gost 198384
Iskusan
- Poruka
- 5.443
Za one koje mrzi da pročitaju uvodni post ili nisu u stanju da ga shvate sledi kratko pojašnjenje:
Bez obzira na naslov, ovo nije tema prevashodno o slučaju Taton već o pravoj odnosno političkoj pozadini navijačkog terora. U tom smislu to nije tema o dnevnopatološkim društvenim zbivanjima već deo političke patologije srpskog društva na najvišem nivou.
Dakle:
Bez obzira na naslov, ovo nije tema prevashodno o slučaju Taton već o pravoj odnosno političkoj pozadini navijačkog terora. U tom smislu to nije tema o dnevnopatološkim društvenim zbivanjima već deo političke patologije srpskog društva na najvišem nivou.
Dakle:
Čuh danas da Premijer priča kako su otkrili novostarog svedoka koji tvrdi da se Bris Taton u stvari ubio skočivši lastu sa dvostrukim premetom na golom betonu što bi rekao slavni atleta Aleksić.
Ja zaista ne znam šta se dogodilo onog dana kad je Taton napadnut ali znam da sam video fotografije unakaženog čoveka koji je ubrzo umro.
Jesu li jezive povrede koje je on imao posledica dobrovoljnog skoka ili pak zverskog prebijanja ne znam ali znam nešto drugo.
Pre par dana grupa navijača je u centru Beograda zverski pretukla jednog mladića za koga znam da nije ni Francuz, ni preder, ni navijač, ni kavgadžija več sasvim svakodnevni nezaposleni, bezperspektivni, utučeni mladi Srbin.
Dok se oko 23 vraćao od nekog prijatelja kome je pomagao da zaradi neku siću presrela ga je grupa NAVIJAČA naoružana poluispijenim flašama piva, optužila ga da je nečiji ciganini ili takvo nešto, udarcima pesnicama i tupim predmetima oborila na zemlju, jedan NAVIJAČ ga je nagazio na vrat a druga dvojica su ga šutirala u glavu, stomak i grudi i skakali po ruci dok mu je nisu slomili na više mesta.
Dok je mladić ležao i previjao se od bolova polili su ga pivom i udaljili se veselo komentarišući kako su pokidali smrada.
Sve što imam da kažem i svemu tome jeste da su NAVIJČI pomenutog profila najobičnije poremećene PIČKETINE koje napadaju u ČOPORU i samo ih pripadnost SADISTIČKIM ČOPORIMA čini srećnim i daje im lažan osećaj moći.
Suštinski, to su neuspeli primerci ljudskog roda i najteži oblik malignih parazita.
A ministri, političari i premijeri koji takve uzimaju u zaštitu i ne čine gotovo ništa da bi sa ulica sklonili razularene ČOPORE koji terorišu sasvim obične i regularne građane ne samo ove zemlje već i njene posetioce igraju veoma opasnu igru.
Petog listopada su isti ti čopori premlaćivali, palili i pljačkali a posle su nagrađeni na razne načine za svoj doprinos u oslobađanju Srbije.
Pomenuta sadistička bratstva su vazda korišćena u političkim obračunima, naročito kad treba da se peva nekom o samoubistvu, svejedno da li se taj zvao Slobodan ili Boris.
Ali samo je jedna konstanta: ti čopori terorišu građane po ulicama.
I svako ko ustaje u njihovu odbranu nije ništa bolji od pomenutih.
Možda je čak i gori jer svoju političku moć koristi kako bi štitio najgore među nama.
Takvi političari ne smeju da zaborave da medijska istina nije jedina istina i da ima mnogo ljudi koji još uvek misle svojom glavom i više veruju svom iskustvu nego medijskom ispiranju mozga...
Poslednja izmena: