Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Pretpostavljam da je neduzna...pa i da ga je preveraila niko nema pravo da je ubije.
...

Откуд ти да га је преварила ???

Ти имаш јако пуно претпоставки које ни у чему немају утемељење.
О Јеци се баш такве приче не причају, ево свих ових година.

За истрагу је јако битно да се зна коме је шта крива
јер ћемо тад знати и где да тражимо убицу, разумеш ?

Е сад, коме је она могла бити нешто крива ..?

Ето прво мужу, ако га је варала.
Даље ?
Неком удварачу ако га је одбила.
Онда некој жени чијег је мужа завела.

Дакле све неки љубавни разлози.
За неке друге разлоге треба нам још података о њеном животу.

Да ли је била наркоман ?
Да ли је била члан неке секте ?
Да ли се бавила финансијским или неким другим преварама ?

Па још даље и фантастичније :

Да ли је радила за неке тајне службе, наше или стране ?
Да ли је била члан неке криминалне или терористичке организације ?

...Ona nije ubijena na nasipu vec donesena prebijeana i bacena u onaj kanal.,,,

Који је твој интерес да нас годинама убеђујеш у овај сценарио ?
Ако немаш интерес, да ли си нормалан ?

Зашто се иживљаваш на теми о убијеној жени ?
Да ли си некрофил ?

Obilicu ajde malo prosetaj ...kome ti uskracujes slobodu govora?Izivljavaju se samo oni koji nece da hapse ubice ovog teskog zlocina....Ti koji znaju sve a nece da hapse ubice bi morale decko robijati ali posto ovde nema zakona ni ovaj a ni milion drugih muckih ubistava ce ostati nereseno jer vlast nema interes da hapsi te monstrume....da ti ne nabrajam sada sve neresene slucajeve....Mani se ti Juke koji interesi koji bakraci...Idi u tuzilastvo,policiju,mup pa ih pitaj ko ima interes da kaskaju u mestu 5 godina....Na cijoj si ti strani?Na strani ubica?Delujes mi tako...Ajde vozi i ne komentarisi vise moje postove....

Preminu još jedan lik koji se pojavljivao u ovom morbidnom dark side neka sluzba teatru:

PREMINUO STEVAN ĐOKIĆ: Detektiv i analitičar kriminala umro u 44. godini

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3796227/preminuo-stevan-djokic

I njega kao odnese korona...
Jedno vreme se i on pojavljivao po medijima u vezi ovog slucaja...

OVA ŽENA TVRDI DA JOJ JE POLICIJA REKLA DA NAMAMI ZORANA U STAN I TAMO GA ISPITUJE! Sad poručuje: Neka dođe MUP da me hapsi, ALI JA ĆU REĆI ISTINU! (FOTO) (VIDEO)

https://www.espreso.co.rs/vesti/hro...-da-me-hapsi-ali-ja-cu-reci-istinu-foto-video

...
Da, jeste.
Posle se izvinjavao kad je doznao da sam govorila istinu i samo istinu.

Ako je zoran ubica usled porodicnog brodoloma nije mogao podneti da mu zena odvede dete...to je neka od varijanti....Mada meni ne deluje da je on ostavio dete,sisao dole do nasipa i ubio je onako misteriozno sektaski je raskomadao,vratio se presvukao,i niko nista nije primetio...I posle policija sisala vesla i nije ga provalila?Naravno to je nemoguce.Meni ipak deluje da je ubijena u sektaskom(nazovite ga kako hocete)nekom njihovom ritualu gde je bilo vise osoba prisutnih prilikom ubistva...Posle toga je bacaju u vodu i brisu na vreme tragove iza sebe...To mi vec deluje onako profesionalno...a poznajuci tu sektasku bagru to je njihov potpis...Ne mora ni zoran biti krajnji ubica....ali je saucesnik u nekom smislu bio i stiti ostatak ubica....U svakom slucaju porodica ili porodicno sektasko okruzenje je ucesnik ovog gnusnog zlocina koji se nikada nece rasvetlilti....5 advokata koje placa drzava ili mozda Mitrovic jer je ovaj bio u zadruzi....ili mu mozda advokate placaju mumije sa nasipa ili starac sa stapom?Ili mu advokate kriju ovi iz kurira?Manimo se supljih prica vise.
Da te nesto naučim, sektašica je Rada Matic iz Beča. Već su napisali da je umrla u junu ove godine a umrla je septembru ili prošle godine u aprilu.
IMG-918ce023a23985fdfaf4af8caea527be-V.jpg
IMG-918ce023a23985fdfaf4af8caea527be-V.jpg

Prilozi

• Screenshot_20211128-094831~2.png
    Screenshot_20211128-094831~2.png
    389,4 KB · Pregleda: 46
Nikada ovaj slucaj nece biti resen....ko god da je ubio pokojnu Jelenu....Mislim da drzava zna imena ubica ali nece robijati niko....to dovoljno govori gde i u kakvom okruzenju zivimo...I ne samo ovaj zlocin vec na desetine drugih u proteklih 20 godina...Ne radi se tu o nesosobnosti policije i tuzilastva vec o koruptivnim ljudima kojima se moze biti na vlasti i da ne odgovaraju nizasata.100.ooo eura i sve se resi danas,Pa taman i zataskavanja ubistava i svih drugih zlocina.

POSLUŠAJTE GLAS ZORANA MARJANOVIĆA DOK PRIJAVLJUJE NESTANAK SUPRUGE JELENE: Ovo je snimak razgovora s policijom na dan ubistva​

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3...h_notification&utm_campaign=push_notification

Reakcija policije na ovom snimku...tj nepostojanje iste je skandal...horor...
Bolje bi odreagovali neki random ljudi iz neke pekare ili nekog frizerskog salona ili sta znam...

I "ovo" su sluzbenici policije zaduzeni za bezbednost gradjana ?!
Pa pored ovakvih sluzbenika moze nestati cela drzava, a kamoli neki gradjanin...

Znaci tri sluzbenika su se izmenila na liniji i nijedan nije pokazao ni trunku zainteresovanosti, a kamoli akcije ?!
Kao da ih je prekinuo u partiji jamba ili u izjedanju bureka...pa ono kao..."Ajde ne smaraj nas..."

Strasno...

...

Reakcija policije na ovom snimku...tj nepostojanje iste je skandal...horor...
Bolje bi odreagovali neki random ljudi iz neke pekare ili nekog frizerskog salona ili sta znam...

I "ovo" su sluzbenici policije zaduzeni za bezbednost gradjana ?!
Pa pored ovakvih sluzbenika moze nestati cela drzava, a kamoli neki gradjanin...

Znaci tri sluzbenika su se izmenila na liniji i nijedan nije pokazao ni trunku zainteresovanosti, a kamoli akcije ?!
Kao da ih je prekinuo u partiji jamba ili u izjedanju bureka...pa ono kao..."Ajde ne smaraj nas..."

Strasno...

...
Prijava je konfuzna.

"Halo, dobar dan, ja bih da prijavim nestanak, evo. Ja sam sa ćerkom, ovaj, na nasipu, izašli smo da majka trči, da vežba, ona je otišla da trči i nestala je. Nema je, ovde već pola sata sa ćerkom je tražim na stazi, ovde u Borči. Zajedno smo otišli, devojčica je ovde od pet godina. Ovo je ravna staza, niko je nije video, dostupna je, da li možete vi da je locirate? Ja bih da prijavim nestanak. Majka trči ovde po stazi, možda je pre 45 minuta eto krenula da trči. Nema je, tražimo je svugde. Ovde je na Dunavu, prva rampa, mobilni je dostupan, a ne javlja se. Kad se krene prema nasipu, prvo skretanje, od Borče, od crkve. Niko je nije video. Možete nekako da proverite?", rekao je Marjanović službenici operativnog centra.

Zaista čudna prijava.

"Halo, malopre sam zvao u vezi ovog nestanka, dok je dostupan telefon, molim vas reagujte. Ona je oteta verovatno, gospođo, molim vas. Nestala je, pričao sam sa kolegom iz policije, iz Borče, Boris. On je privatno došao, da li možete nešto da uradite, sa ćerkicom je tražim, molim vas. Marjanović Zoran sam ja. Nestala je", govorio je Zoran.

U Srbiji udba sve zna i sazna.
Jedino ako je neki njihov upleten, onda se prave ludi.
Kum vuçiçev, n.p. ..tu je rešenje.
Onaj Brkic novinar(tabloid) opasno tvrdi i da je taj lik umesan....taj Vucicev kum Nikola Petrovic..mada je to cudno....svakako da je bajka sou na nasipu izrezirana,,,a sud ga sud po toj osnovi...ipak deluje da je Sipka u pravu....

Šipka radi uviđaj i pravi pesme.
Ja mislim da je on u pravu,,,,nije ubijena na nasipu

Ja i ti smo vec 5 godina na ovoj temi i ruku na srce bez Sipke bez suda,bez ovog bez onog njih troje nisu bili na nasipu kada je on zvao policiju...Ubijena je pre ali koliko pre boga pitaj...bacena u kanal i onda su onako u miru lepo pripremili sve i prijavili nestanak..prilicno profesionalno...Znas i sam da Juka to tvrdi 5 godina i pre ovog i onog inspektora,,,Sve je to i logicno...ali nije logicno da policija ulazi u njihovu kucu 15 dana posle ubistva!!!!!
Jako sumljiva rabota.Ko god da je ubica ovo nije odradila jedna osoba...vec vise njih organizovano i pripremljeno.Cak i ovi njegovi advokati deluju uigrano u odbrani...One posekotine po glavi deluju kao da je neko vezao ili drzao a drugi mostrum udarao sekirom po glavi....Satanisticki onako...krvnicki i nemilosrdno...
Ni udarce sekirom nije dobila jedan na jedan vec su se okomili na nju,,,,Pa to zna svatko ko je iole pratio ovaj slucaj...E sad da li je muz zadao te udarce ili neko treci bez dokaza naravno nece proci....Ali opet da ponovim i misljenja sam da policija i drzava zele da rese ovaj slucaj odavno bi bio resen...Ovako nema sanse.

Back