- Poruka
- 9.400
Ok ,nisam te lepo skapirao ....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bitno je kod koga je vracala , zorica se ne bavi magijom već energetskim lečenjem u najbližem smislu poredjenja Reikijem, koji je cenjen i priznat u celom svetu i ljudi koji se lece istocnjackom alternativnom medicinom.Takli smo mi na forumu ,ako ovi nemaju petlje.
- - - - - - - - - -
Samo da se tacno sazna kod koje gospodje je isla pre par godina u Borci..
- - - - - - - - - -
Sipka je pomenuo pre, dve pevacice ....i na tome ostalo ...da se ispitaju te dve pevacice ,pogotovo jednu sta je odmah trazila kod njih nakon Jeleninog nestanka.
to sto smo mi dotakli svašta nešto na forumu i sto mislim da je ovde 90 % slučaj rešen , sve sto novine nisu takle npr odavde, a željne za profitomTakli smo mi na forumu ,ako ovi nemaju petlje.
- - - - - - - - - -
Samo da se tacno sazna kod koje gospodje je isla pre par godina u Borci..
- - - - - - - - - -
Sipka je pomenuo pre, dve pevacice ....i na tome ostalo ...da se ispitaju te dve pevacice ,pogotovo jednu sta je odmah trazila kod njih nakon Jeleninog nestanka.
Sve su to mutni tipovi.
sto se tiče Bekvalac, za ovaj napravljeni scenario o zlostavljanju debelo će naplatiti. Ne verujem joj ni reč , u pitanju je neuroticna i nestabilna žena.
eto Zoranova majka koja je najmanje pričala i koja se nije pojavljivala u medijima davno je dala smernice pomenuvsi Indi, ali to niko nije tako niti će taći.
naravno da nije normalno , zato i kazem da novinea i policija rade ocajan posao
umesto tu doktorku da ispitaju u toku dana , oni je ispituju 2 godine kasnije
tolika neozbiljnost nikako nije normalna
kao i novinarska koja svaki dan spamuje sa nekim * dokazima*
a samo navlace ljude da ih kupuju
dok policija moli boga da onaj prizna
Nataša je histerik žena.
ne treba joj davati prostor za njene gluposti bar ne na ovom forumu, da je normalna sigurno ne bi problem zlostavljanja resavala putem medija, šetajući se do urgentnog je dovoljno za mene da je sve iscenirano, ako je stvarno zlostavljana i pretučena ne bi bila u stanju da se šetka, postoji milion načina da se zlostavljanje resi u tajnosti a ne svetiti se muzu medijskim lincom. Za ovakve se ne brinem, neće njoj dlaka glave faliti, ali iz Jelena zraci andjeo, zato sam ostala i dalje na temi....
I moram da ponovim, zaista niste normalni, ukoliko "vagate" je li neko histerik ili anđeo, alo ljudi, pa zar postoje kriterijumi kod ovako ozbiljnih stvari kao što je nasilje?!
Nasilje je nasilje, i za to nema i ne sme biti nikakvog opravdanja!
- - - - - - - - - -
Po komentarima se da videti da se nije nikud odmaklo sa ovakvim mentalitetom. Žao mi je zbog toga, žao mi je svih vas koji se na taj način odnosite prema sebi i svetu oko sebe, a žalim i sebe što sam se rodila i ostala tu gde jesam. Menjajte se ljudi, pod hitno. Svi smo mi žrtve i svoje nesvesti i neznanja. Osvešćujte se. Odrastite.
ne bitno je kod koga je vracala , zorica se ne bavi magijom već energetskim lečenjem u najbližem smislu poredjenja Reikijem, koji je cenjen i priznat u celom svetu i ljudi koji se lece istocnjackom alternativnom medicinom.
Meni je bilo dovoljno jednom da pogledam tu Indi i da zaključim da se radi o iskomplekdirsnoj, isfrustriranoj osobi punoj mržnje sa veoma niskim koficinentom inteligencije da ne kažem glupoj, ali šta će joj mozak ako ima Ćazima za prijatelja, njegov mozak radi za mnoge i ako je neobrazovan, izuzetno je inteligentan.
Vi niste normalni kada ste u stanju da opravdavate nasilje, izvinjavam se, ali moram tako da kažem. Ne opravdavam nasilje nad ljudima, životinjama, prirodom. I ova nesrećna žena, koju i mrtvu razvlače mediji i čaršija, ako je doživela zlostavljanje u porodici ili bilo gde drugde, a drugi su za to znali i nisu hteli da se "mešaju", što je nažalost "običaj" kod balkanaca, to je žig svekolikog naroda koji se pravi blesav i mutav na sve nepravde što im se dešavaju pred nosem. Nažalost. To je mentalitet u Srbiji. I još ti subkulturni pravci, kojima je i nesrećna žena pripadala, šta reći, sve mi je to poznato i sve mi je to otužno, jer sam se svojevremeno od detinjstva trudila da svoje drugare usmeravam u neke zdrave i normalne muzičke pravce . Za vreme SFRJ ovakvih pojava nije bilo, a kamoli na tv-u, mi stariji smo odrastali uz Kolibriće, klasičnu, i pop i rok muziku. Ovo što se sada svuda plasira, postalo je pravilo, a izuzeci su ono što je nekada smatrano normalnim. I onda imamo generacije i generacije upropaštenih ljudi, što je znak da je ovo društvo daleko od normalnog i emancipovanog građanskog društva nekoliko milijardi svetlosnih godina, čast normalnima koji su tek izuzeci. I treba jednom neko zaista da obrazuje ovaj narod. A od devedesetih pa naovamo, narod je sistematski izložen umnoj retardaciji. I to i danas traje. I posledice su tu. Ovaj nesrećni narod ne ume da brine o sebi. To znaju i ovi koji retardaciju i dalje sprovode, ali izgleda da ili nisu svesni toga da su i oni deo ove priče, ili su pak svesni a veoma podmukli i zli, ili oba. Ovom nesrećnom narodu je preko potrebno OBRAZOVANJE i KULTURA. A svega ovde ima, a toga ponajmanje.