Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Ali ona Nikolicka posebno ,em zbog simuliranja nosenja tela ,em sto se isto druzila sa Cakijem,em joj plus pretio tj.njegova bivsa devojka Manda Popovic je napucala .

- - - - - - - - - -

http://www.balkanlife.net/wp-content/uploads/2016/03/Ana-Nikolic-3.jpg

Za nove clanove na temi ,,,da vide i znaju ..slikano 3-4 dana pre nego sto je Jelena nestala.

A skoro bio skandal Nikolicka pred razvodom zbog znate koga,Ljupke,ova snimila pesmu sa reperom pa se kao spandjali.Inace ta Ljupka je kazu mezimica Dacica i policije.A najvise fotki na profilu ima sa Afrikom RIP,dakle ima tu neka veza izmedju svih njih....

http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/18524/rat-oko-bate.html

Veoma zanimljivo...

- - - - - - - - - -

Sta bese bi sa Sasom Milosevicem ,covek naglo preminuo ,,,,veoma su sumnjive te smrti ,,,a Kiza u zatvor zaglavio ,,,pocinjem da sumnjam sve vise i vise da je njemu neko od starta smestao ..

- - - - - - - - - -

- Pre izvesnog vremena u jednoj emisiji, snimanoj negde na Crngorskom primorju, Indi je puna sebe pričala o tome kako je "Bata" megahit, kako puni diskoteke, da bi na pitanje voditelja o novom projektu počela da priča o nekim novim autorima - kaže za Press Saša Milošević, i dodaje:
- Zorana i mene, koji smo je uprkos svim pevačkim nedostacima podigli na pijedestal na koji mnogi daleko kvalitetniji pevači nisu uspeli da stignu, podvela je pod termin "stara ekipa" kao da smo mafijaši i uličari sa Karaburme.
Na naše pitanje da li su pevači uopšte u obavezi da reklamiraju autore ako im već plate pesmu, Saša kaže:
- Plate oni i gaće, pa na sva zvona pričaju o kreatorima. Spomenu i kućne pomoćnice i vozače i jebače, samo "zaborave" da kažu imena ljudi koji su im dali ono od čega žive. Šta znači priča "platio sam pesmu, pa sad mogu da radim šta hoću?! Po toj logici i gazde mogu da kažu: "Platio sam pevačici nastup, sad mogu da gasim cigarete po njoj". To je džiberska politika - kaže ogorčeno Milošević.

Eto i Milosevic nije imao dlaka na jeziku ,kao i Jelena .

- - - - - - - - - -

https://www.kurir.rs/stars/2939473/...marjanovic-nudio-kada-je-imala-samo-16-godina

Od SOKOJ-a zaradili 500 dinara!
Pesma "Bato, bre", osim u Srbiji i bivšoj SFRJ, može se čuti i u Grčkoj o čemu svedoče mnogobrojni domaći turisti koji su se ovog leta brčkali na Egejskom moru, posebno na Halkidikiju. O slušanju u kafanama, restoranima i diskotekama, na mobilnim telefonima, izlišno je i govoriti - kaže Milošević, i dodaje: - Da smo u normalnoj zemlji, autori bi bili bogati ljudi. Po poslednjem izveštaju SOKOJ-a ja sam na ime malih autorskih prava (emitovanje na radio i TV stanicama, u kafanama, na internetu, preko mobilnih telefona itd) dobio "čak" 500 din! Rešen sam da stvar oko "Bate" isteram do kraja. To je divovski posao, ali ću istrajati. Svaku radio, TV stanicu i internet sajt za koji utvrdim da su ekspolatisali " Batu" a za to nisu dostavili " kosuljiću" SOKOJ-u goniću sudskim putem, i neka budu ubeđeni da ću naplatiti svoj rad.

I ovo je itekako zanimljivo.

Tekstopisac, stomatolog i novinar Saša Milošević, autor stihova za Anu Bekutu, ubijenu Jelenu Marjanović i druge estradne zvijezde, preminuo je u 47. godini. Njegovo tijelo pronašli su rođaci u stanu u Beogradu, a pretpostavlja se da mu je srce stalo u subotu ili nedjelju.
Najveći hitovi iz njegove radionice su "Zlatnik" i "Bato, bre" koje su otpjevaleTanja SavićiIndi, a pjesmu je zajedno uradio saZoranom Marjanovićem, suprugom ubijene pevačice iz Borče.
Saša je autor i stihova uklesanih na spomeniku pjevačice koji glase: "Taman smo, taman disali isto, bila mi je svaka pora kože, ja je više grliti ne mogu, sad je na tebi da je zagrliš, Bože".

Znaci obdukcija nije ni bila uradjena ,znaci oni "pretpostavljaju"?Mlad covek 47 godina !!

E tu treba ispitati stvari,oko estrade,to je jedino Boza rekao i niko vise,svi se prave blesavi.Dovode po emisijama ljude koji ih nisu poznavali,kako ne dovedu na primer nekog Zoranovog kolegu ili prijatelja da cujemo sta imaju reci o njemu,znamo samo sliku stvorenu iz novina kako je nasilnik i monstrum.I uhapsili su ga kad je poceo da dobija simpatije publike.Bas sto se tice onog snimka sa slave,mani bas deluje da je on u tom braku bio slabiji a Jeca dominantnija.

Pevačica Indi Aradinović posetila je vračaru kojoj je platila 3.000 evra, a kada je videla da joj njena magija ne pomaže ceo slučaj je prijavila policiji.
14:42 28. MAJ 2013.
Naime, kako se nezvanično saznaje, pevačica sumnja da ju je obuzeo đavo i zbog toga je posetila jednu gospođu u Borči čije joj se usluge nisu dopale i obe su ispitane u policijskoj stanici.
"Indi je našla jednu vračaru u Borči koju je nekoliko puta u aprilu posećivala. Ona joj je za sve usluge uzela 3.000 evra i sve bi bilo u redu da joj je nešto pomoglo. Kada je Indi shvatila da ju je gospođa prevarila, odlučila je da je prijavi policiji za obmanu. Policija je otišla kod gospođe, zaplenila joj sve stvari koje je koristila za magiju, a zatim je ispitala u policijskoj stanici. Podneta je krivična prijava za obmanu. Inspektori su ispitali i Indi, a kada su završili razgovor pevačica je pitala: A ko će meni sad da istera đavola u meni. Šta sad da radim sa njim?", izjavio je izvor blizak pevačici.
Indi je demantovala da postoje ikakvi vračevi.
"Ne, ne, ne. Ne postoje nikakve vračare. Postoje ljudi koji se bave raznim stvarima, ali to nisu vračare. Ima nečega, ali prava istina neka ostane za mene. Ne želim da pričam o tome i pravu istinu znam samo ja", izjavila je Indi.

http://www.svetplus.com/vesti/27898/indi-zrtva-prevare-dala-vracari-3000-evra-za-isterivanje-djavola

http://www.pressonline.rs/zabava/dzet-set/18524/rat-oko-bate.html

Veoma zanimljivo...

- - - - - - - - - -

Sta bese bi sa Sasom Milosevicem ,covek naglo preminuo ,,,,veoma su sumnjive te smrti ,,,a Kiza u zatvor zaglavio ,,,pocinjem da sumnjam sve vise i vise da je njemu neko od starta smestao ..

- - - - - - - - - -

- Pre izvesnog vremena u jednoj emisiji, snimanoj negde na Crngorskom primorju, Indi je puna sebe pričala o tome kako je "Bata" megahit, kako puni diskoteke, da bi na pitanje voditelja o novom projektu počela da priča o nekim novim autorima - kaže za Press Saša Milošević, i dodaje:
- Zorana i mene, koji smo je uprkos svim pevačkim nedostacima podigli na pijedestal na koji mnogi daleko kvalitetniji pevači nisu uspeli da stignu, podvela je pod termin "stara ekipa" kao da smo mafijaši i uličari sa Karaburme.
Na naše pitanje da li su pevači uopšte u obavezi da reklamiraju autore ako im već plate pesmu, Saša kaže:
- Plate oni i gaće, pa na sva zvona pričaju o kreatorima. Spomenu i kućne pomoćnice i vozače i jebače, samo "zaborave" da kažu imena ljudi koji su im dali ono od čega žive. Šta znači priča "platio sam pesmu, pa sad mogu da radim šta hoću?! Po toj logici i gazde mogu da kažu: "Platio sam pevačici nastup, sad mogu da gasim cigarete po njoj". To je džiberska politika - kaže ogorčeno Milošević.

Eto i Milosevic nije imao dlaka na jeziku ,kao i Jelena .

- - - - - - - - - -

https://www.kurir.rs/stars/2939473/...marjanovic-nudio-kada-je-imala-samo-16-godina

Jako interesantno.Znaci nisu bili u dobrim odnosima kao sto kaze Indi.

E tu treba ispitati stvari,oko estrade,to je jedino Boza rekao i niko vise,svi se prave blesavi.Dovode po emisijama ljude koji ih nisu poznavali,kako ne dovedu na primer nekog Zoranovog kolegu ili prijatelja da cujemo sta imaju reci o njemu,znamo samo sliku stvorenu iz novina kako je nasilnik i monstrum.I uhapsili su ga kad je poceo da dobija simpatije publike.Bas sto se tice onog snimka sa slave,mani bas deluje da je on u tom braku bio slabiji a Jeca dominantnija.

Rekao je i Dobrivoje Radovanovic ,i to pre Boze.

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/p...ivoje-radovanovic-o-slucaju-jelene-marjanovic

Sve pratim od samog pocetka...ta Indy je zaista pravi đavo i bez vracanja,,,orginalna vestica koja sve zna vezano za ovaj zločin.Ona Maja dizajnerka sestra od pokoje isto neka vrsta đavla...arogante obe do srži....vestice..čudi me da ih nisu zvali do mupa....

- - - - - - - - - -

Rekao je i Dobrivoje Radovanovic ,i to pre Boze.

http://www.nedeljnik.rs/nedeljnik/p...ivoje-radovanovic-o-slucaju-jelene-marjanovic[/QUOTE

I Boza i taj Dobrivoje isto arogantni pod stare dane....željni paznje jer je kod kuce nemaju....vrte krug uvek isto.....Indy sve zna,nju ispitati

Dobrivoje se nije toliko eksponirao ,...covek je rekao sta je imao .

- - - - - - - - - -

Kako bas u Borci posetila neku .....?Sta ,ona kao nije poznavala Jeleninu svekrvu ?

- - - - - - - - - -

Od tolike Srbije ,Bosne ,...ona bas otisla u Borci kod neke zene?

Istina nie se eksponirao ali tik posle zločina je bio u ćirilici kod Marica i pokazao veliku dozu besa u konverzaciji...ne volem te likove....a ta Indy je garant bila kod Zorice....ma gde god da ta ide seje nemir...u koja zmija..proverit je vise puta....zna ta mnogo...

http://www.rts.rs/page/stories/sr/s...poslednja-osoba-sa-kojom-je-komunicirala.html

Ove šalteruše u tužilaštvu još nisu na čistom dok ispituju ove babe,duhove,čoveka sa štapom,čamđžije,rogonje,štaponje...sad ovu doktorku....pa ako je ovo istina oni veze nemaju i drze Zorana za đabe u tvorza?Brate da imas dokaz ne bi ispitivao ove nebitne likove....izgleda oni su izgubili kompas...

- - - - - - - - - -

Pa pitanje je da li je isla kod nje.

- - - - - - - - - -

Zasto djavo udje u coveka?Zbog grehova .

- - - - - - - - - -

Ma kakav djavo usao u nju ,to su velika stradanja ,covek kopni ,propada naglo ...

Roky ja sam prosao čak i to i mozda sam merodavan da pricam i o tome....uđe đavo u nekoga ko se zameri nekome i onda taj neko svom mrznjom sveta utera đavla u tu osobu...ima,ima i toga.....zlo zlo u ljudima....svete se jer nije po njihovom!!!!!Kako takve treba zapečatiti....zlo ljudskog roda se sveti i utera đavla i bes i u normalne ljude....KO drugom zeli zlo zbog ljubomore..zavisti nek crkne stoka..a takvih pun grad...

Cekaj je li se ta doktorka zove Milana ili Milena ?Kao ona forumasica iz Borce ,,,zanimljivo .

- - - - - - - - - -

Ja se ne zezam ,djavo stvarno moze da zaposedne coveka ,to su opake stvari ,,,najcesci uzroci su teski smrtni grehovi ,moze i od vradzbina ili neko prokletstvo...

Ma kako god se zove šalteruše iz tuzilastva potpuno izgubile kompas....obavezno da bude javno sudjenje ako ga bude...

- - - - - - - - - -

Cekaj je li se ta doktorka zove Milana ili Milena ?Kao ona forumasica iz Borce ,,,zanimljivo .

- - - - - - - - - -

Ja se ne zezam ,djavo stvarno moze da zaposedne coveka ,to su opake stvari ,,,najcesci uzroci su teski smrtni grehovi ,moze i od vradzbina ili neko prokletstvo...

Pa moze bre i po pravdi Boga i ako nista nisi uradio.....LJUBOMORA I ZAVIST SU ČUDO i ZBOG TOGA LJUDI DRUGIMA SMESTAJU,ali sustigne ih brzo proklestvo...

Pevačica Indi Aradinović posetila je vračaru kojoj je platila 3.000 evra, a kada je videla da joj njena magija ne pomaže ceo slučaj je prijavila policiji.
14:42 28. MAJ 2013.
Naime, kako se nezvanično saznaje, pevačica sumnja da ju je obuzeo đavo i zbog toga je posetila jednu gospođu u Borči čije joj se usluge nisu dopale i obe su ispitane u policijskoj stanici.
"Indi je našla jednu vračaru u Borči koju je nekoliko puta u aprilu posećivala. Ona joj je za sve usluge uzela 3.000 evra i sve bi bilo u redu da joj je nešto pomoglo. Kada je Indi shvatila da ju je gospođa prevarila, odlučila je da je prijavi policiji za obmanu. Policija je otišla kod gospođe, zaplenila joj sve stvari koje je koristila za magiju, a zatim je ispitala u policijskoj stanici. Podneta je krivična prijava za obmanu. Inspektori su ispitali i Indi, a kada su završili razgovor pevačica je pitala: A ko će meni sad da istera đavola u meni. Šta sad da radim sa njim?", izjavio je izvor blizak pevačici.
Indi je demantovala da postoje ikakvi vračevi.
"Ne, ne, ne. Ne postoje nikakve vračare. Postoje ljudi koji se bave raznim stvarima, ali to nisu vračare. Ima nečega, ali prava istina neka ostane za mene. Ne želim da pričam o tome i pravu istinu znam samo ja", izjavila je Indi.

http://www.svetplus.com/vesti/27898/indi-zrtva-prevare-dala-vracari-3000-evra-za-isterivanje-djavola

To je verovatno bila Zoranova majka :think:

...

sta vise razvlacite temu sa par dokaza

danas ispitivali doktorku

2 godine nakon ubistva

zadnji koji je bio u nekom kontaktu sa preminulim daje izjavu nakon 2 god

pa ko je ovde lud

novine luaju gluposti da bi se prodavale

sta vas tera na to

- - - - - - - - - -

sad pogledah , vise od 2god

sta vise razvlacite temu sa par dokaza

danas ispitivali doktorku

2 godine nakon ubistva

zadnji koji je bio u nekom kontaktu sa preminulim daje izjavu nakon 2 god

pa ko je ovde lud

novine luaju gluposti da bi se prodavale

sta vas tera na to

- - - - - - - - - -

sad pogledah , vise od 2god

Tebi je to normalno da ispituju nekog dve godine nakon ubistva ?Sta su pre radili igrali klikere ,svirali qurcu?

- - - - - - - - - -

Zabole me za novine ,ove stvari su izvucene pre ubistva....i mogu da kazem da smo mi na forumu vise razotkrili nego ovi tzv .strucnjaci.

naravno da nije normalno , zato i kazem da novinea i policija rade ocajan posao

umesto tu doktorku da ispitaju u toku dana , oni je ispituju 2 godine kasnije

tolika neozbiljnost nikako nije normalna

kao i novinarska koja svaki dan spamuje sa nekim * dokazima*

a samo navlace ljude da ih kupuju

dok policija moli boga da onaj prizna

Back