- Poruka
- 9.400
I u vezi Natase Bekvalac novine lazu ,cas pisu jedno ,cas drugo ..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
16:55 - Pentagon: Broj ruskih trolova za 24 sata porasta za 2.000%, šire laži o obaranju raketa
Glavna portparolka Pentagona Dejna Vajt rekla je da je za 24 časa porastao broj ruskih "trolova" za 2.000 odsto, dodajući da je već započela ruska "kampanja dezinformacija", nakon sinoćnjeg napada na Siriju.
Slazem se .Mi smo kao narod izgubili identitet ,hrabrost ,cast i to odavno.
Zapad vodi specijalni rat protiv Srbije, nazalost i sa ucescem nekih domacih izdajnika, i zato mislim da je ovaj ritualni zlocin deo tog specijalnog rata...
Mi smo ponizena nacija ,zgazena .
Podseca me na vreme nacizma u Nemackoj ,,,okultna drustva Tule i Vril ,na razne propagandne eksperimente Gebelsa....
- - - - - - - - - -
Ma koji otpor ,slab je to otpor ,,, opozicija uopste ne postoji ,mediji nisu nezavisni ...
Ната исценирала све.
Moguce,nije dvaput za reci....zbog popularnosti malo itd....svasta njima moze da padne na pamet...
Ali ona Nikolicka posebno ,em zbog simuliranja nosenja tela ,em sto se isto druzila sa Cakijem,em joj plus pretio tj.njegova bivsa devojka Manda Popovic je napucala .
- - - - - - - - - -
http://www.balkanlife.net/wp-content/uploads/2016/03/Ana-Nikolic-3.jpg
Za nove clanove na temi ,,,da vide i znaju ..slikano 3-4 dana pre nego sto je Jelena nestala.
Takodje je isto uvrnuto sto je u sportskoj opremi ,kao i Jelena sto je bila obucena.
Ona je jako puna sebe.