Slucaj Jelene Krsmanovic 2

Znas zasto pominjem Nadu ,,zbog navodne modrice ,tj.po pisanju tabloida ,Nada je videla modricu ...i gle cuda tuzilastvo je nije pozvalo kao svedoka ,,,barem zbog toga.Ali eto ,izgleda da ona to nije ni rekla.

- - - - - - - - - -

Onda bi zvali njenog menadzera Doljancevica kao svedoka ,zatim bi trazili ko je jos bio na toj slavi da posvedoci o navodnoj modrici ,ali eto o tome ni reci .

I sto najzesce ,advokati odbrane ni prstom nisu makli da pozovu nekog od tih ljudi ....zato mislim da je ovaj slucaj samo farsa i to je to.

- - - - - - - - - -

Optuznica je prepuna rupa ,ustvari ona nije ni prihvacena jos uvek....

- - - - - - - - - -

Trebalo je ispitati ko je snimao taj monenat sa slave ,,,neko je sedeo pored kuma ,,,i gde je taj snimak bio sve prevucen ,kroz cije ruke je sve prosao ...

Ovo ostalo je ok ,verodostojno ...

- - - - - - - - - -

Takodje veliki broj ikona ,tu ne bi trebalo da se puse cigarete ...

- - - - - - - - - -

Eno na primer za navodno blato na pantalonama ,na vise slika se vidi da nema blata ,nego da je na toj jednoj slici nastao kao nekakav odblesak ...

Слажем се.

Evo vec se doticni oglasio:

Ćazim se oglasio povom prebijanja pevačice: Pomoći ću Nataši!
https://www.pulsonline.rs/puls-pozn...-prebijanja-pevacice-pomoci-cu-natasi/m8wkyw2

Ko je on da bude mecena srpske estrade ?! ?! ?!

I posto se namece kao takav - da li mozda zna ko je ubio Jelenu ?! S obzirom da govorimo o okorelom kriminalcu operativcu Mi6-a, o kojem je jos i nemacki BND pisao kao takvom, a i MUP Srbije pisao u Beloj knjizi... dok nisu u MUP ubaceni insajderi stranih sluzbi...

A posto je jedna od njegovih srpskih pevaljki na Instagramu najavila smrt na estradi, a Jelenina sestra dizajnerka kod njega radila modne revija kao...

Da li je MUP ispitao Cazima ?!

...

Poslednja izmena:
Ona sto je simulirala nosenje tela,se kretala medju sumnjivim licima u kriminogenoj zoni ,pa je svasta mogla da nacuje ?!

- - - - - - - - - -

Kako bese onaj spot Crni sin ,a pozadi repera Borca -nasip ?

Zatim pesma od one sto je isla kod Marjanovica ,,,RiP ,na dan tj.posle godinu dana od Jelenine smrti ...

- - - - - - - - - -

Ko je bese izdavao pasos na fake ime Milos Petrovic ,zar nije bivsi direktor policije cuveni M.Veljovic ,nesmenjivi direktor??

Ona sto je simulirala nosenje tela,se kretala medju sumnjivim licima u kriminogenoj zoni ,pa je svasta mogla da nacuje ?!

- - - - - - - - - -

Kako bese onaj spot Crni sin ,a pozadi repera Borca -nasip ?

Zatim pesma od one sto je isla kod Marjanovica ,,,RiP ,na dan tj.posle godinu dana od Jelenine smrti ...

Prodane duse i sektasi sa estrade su svakako unapred znali da ce biti izveden ovaj ritualni zlocin...

...

To je moje misljenje ,konacno misljenje.

- - - - - - - - - -

Kada se gleda povrsna slika ,tj.lazna slika deluje kao da ju je ubio neko ko je poznaje ,strasno ,,,tako su nam lazno predstavili ,a kada se dublje sagleda i izanalizira ,ubistvo je smisljeno ,planirano do detalja ,nema jasnog motiva ,nema oruzja ,niko od zivih svedoka nije video sam cin ili otmicu ...

- - - - - - - - - -

I sta li bivsi direktor policije zna o slucaju?

Taj se uopste nije oglasavao u vezi ovoga ,umesto njega dr Nesa je palio i zario !

Još malo i kraj.

Cega kraj?Prikupljanju dokaza?Čega?

- - - - - - - - - -

Ubistvo je ocito planirano .Ubistvo nije ocito iz nehata ,strasti ,vec tempirano ,sa podmetnutim i razbacanim stvarima ,ruka profesionalaca je ovde bila umesana ,kako u prikrivanju ,tako i u ometanju istrage.

Samo je pitanje ko je platio profesionalce?

- - - - - - - - - -

Ona njena neka sestra Maja dizajnerka je imala prilicno arogantan stav u cirilici kod Marica.Bese gostovala jednom?Bas neka besnuša do dna.Sestra joj ubijena bi...a ona besni onako na histerican način....nije proslo nezapazeno....

Poslednja izmena:
Juka rekao sam i pre ,da mislim da je sve ovo delo parasluzbi ,sluzbi stranih i domacih ,nekih satanista ,okultista ....

- - - - - - - - - -

Sto kaze Grom prodate duse ....

A sto se tice one dizajnerke i model sestre ,cinjenica je da su one dosta brzo napredovale u karijeri.

Back