gost 413561
Zainteresovan član
- Poruka
- 384
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I dalje samo nagadjanja..
Ukoliko je Jelenino telo bačeno dan ranije u kanal pored nasipa, nameće se pitanje:
Ko je onda pričao u subotu sa Jeleninom pokojnom majkom?
Шипка је сада споран.Samo Sipka prica da je doneta na nasip a glavni ekspert ili kako su ga nazvali super vestak je utvrdio da je ubijena na nasipu. I zvanicna istraga tako kaze. Ubijena je na nasipu. I? Sta cemo sad?
D E F I N I T I V N O U M E S A N A P O L I T I K A U O V A J S L U Č A J.
Mislio sam i nadao se da ubistvo nije povezano politikom ali ipak jeste.Roky kojeg ne vidim vise ovde je imao pravo.
Svedočenje male Jane nije validno jer posle 2god dete se ne može sećati šta je se dešavalo,i podležno je sugestijama/nenad
Slazem se u tome sa tobom ali mislim da ce slucaj razvuci 10 godina da se lova okrene...imam pitanje.Ko placa ove advokate Marijanovicima?
KO PLACA ADVOKATE MARIJANOVICIMA?
Bilo koja zenska osoba prisna sa Zoranom Marijanovicem....ona zoka zorule kako li bese vec....Milica zena od brata mu ili bilo koja druga koja je odglumila Jelenu....i opet je to nagađanje...ko zna da li je pokojna Zorica Krsmanovic pricala sa Jelenom...Taj dan je zavijen u mutan dan da glava boli i tesko to raspetljati...i dalje imam svoj stav da je ubijena na drugom mestu prebacena u kombiju do onog nasipa i bacena u njega u nekoj noci pre 2.4 2016,,,.a da je 2.4 izvedena pokazna tacka kako zavarati trag ubicama...
Roditelji koji imaju 2 blizanca mogu po glasu da poznaju koji je.A ne da neka druga zena odglumi glas cerke...