- Poruka
- 20.250
Па Браћо, пошто се слажемо....ај, да направимо групу....
...poklanjam .......

.da Vas sve cuva..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
...poklanjam .......
.![]()
.da Vas sve cuva..
Американци су учинили све да би испровоцирали исламски свет на прелазак у фундаментализам као одговор на дрски насртај Запада на њихове националне и религиозне вредности ислама. А сада ће добити словенски православни фундаментализам, који је већ просто на помолу. Уместо наказних, празноглавих и недотупавних скинхеда (које стално рекламирају као сведочанство националне претње) мора устати прави православни словенски фундаментализам. И то наоружани фундаментализам који уопште не обраћа пажњу на то како се понашају издајнички марионетски режими наших словенских православних влада.
Незнам из које ти приче долазиш али ово је... незнам... Ненормално... Једини ко је пружао и пружа такву врсту отпора о којој говориш су скинхеди. Ко је по теби разбио хомосексуалце на првој паради у Србији? Скинхеди. Ко је палио ђамије по србији? Скинхеди. Ко је ишао на Б92 после великог митинга за косово прошле године? Скинхеди. Где су тада били твоји православни фундаменталисти.
Једини чин правог православног фундаментализма је изво отац Акакије ( некадашњи скинхед ) са својим зилотима, онда када је разбио хипике на хомољским планинама. Али видим да овде више од пола, ако не и сви православни пљују по зилотима.
Не кажем да ми идеја није драга али нажалост незнам како ти то мислиш да изведеш.
Сам си рекао '' и навијача ''. ( Радови навијачи ) Скинхеди не могу да иду около са истакнутим обележијима као образ. Шта си очекивао да се појаве са заставама крв и част, или шта?
Радови навијачи нису скинси..него само манипулисана руља...од пар ваших идеолога...из Ленглија...
Србски националисти, немају никаве везе са вашом идеологијом...зато би било лепо од вас да признате ..да немате везе са Србством, већ хитлеризомом...чији је идејни наследника данашња америка...илуминати и др...
Није тема идеологија већ активности. Мене не занима да ли је неко за националсоцијалиста или је монархиста све док се активно бори за минимум свима заједничких циљева.