Mstislav
Legenda
- Poruka
- 74.926
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Видим, овде се развила жешћа научна дискусија!
Ево, да и ја допринесем- шта је резултат истраживања генетике Европљана, и који је народ генетски најсличнији Србима у Европи?![]()

Албанци![]()

Они су Срби, нису други народ.Da nisu možda Crnogorci?..............![]()
Ovoliko izrecenih gluposti na jednom mestu, odavno ne procitah.
Zbog teznje za globalizacijom i egoizma i proizilaze ratovi i ostale nesrece naroda.
A sve pocinje od vaspitanja ljudi i sledstveno razmisljanja nesposobnih isfrustriranih ljudi tipa.... bas me briga za druge.... hocu da je meni dobro.... hocu da je meni bolje nego njemu.....
Onda se dolazi do sledeceg razmisljanja:
sad cu i ja kao i on ( jer neumes drugacije) .... i na kraju postajes lopov ili ubica.

На твоју жалост неизмерну- није...
У питању су- Данци; затим, чини ми се- Ирци и Шкоти, а тек онда, можда- Чеси; слабо се и сећам.
Велико научно истраживање, неколико држава је радило заједно, а пројекат је водио неки чувени руски генетичар.
Дигла се паклена галама, јер су многима покварили посао, али им нису могли ништа- имали су непобитне доказе. Ставили су упитник на многе "званичне" историје...
Испоставило се да је "чистота" расе", појам који је направио много проблема и страдања- поприлична глупост која нема никакве везе са реалним стањем.
Покушаћу да пронаћем то, па да поставим овде;биће интересантно.

Неколико насеља у Београду ...као што су Вишњица,Калуђерица,Мали Мокри Луг су осонована од бугарског становништва.
Шта ћеш... У генима нам је да не волимо живети под Турцима, па то ти је.![]()
Да, страх животу каља образ често...Страхујем да ниси Данац, већ само Шиптар![]()

А ти као нешто знаш па нас учиш? Кад год вам се нешто несвиђа ви се ухватите за тог Деретића, као да је он једини који негира ББ историјску школу. Мисим, који си ти тек Деретић са оним да се Србски језик развијао у Војводини? Мало си провидан , знаш..
Видим, овде се развила жешћа научна дискусија!
Ево, да и ја допринесем- шта је резултат истраживања генетике Европљана, и који је народ генетски најсличнији Србима у Европи?![]()
Neću ti 100 puta objašnjavati ovo za Vojvodinu, nađi ranije komentare.
Nije problem u negiranju nego u nedostatku dokaza. Ako je "BB škola" netačna, to onda ne znači da možeš lupiti bilo šta drugo.
I ne učim ja vas nego vi namećete gluposti zbog kojih vam se smeje naučni svet.
Ova glupost je ravna onoj da Srbi imaju turske "altajsko-anadolske HG-2 grupe" 49%NAUČNO DOKAZANO: Srbi najstariji narod iz čijeg gena potiču Hrvati, Bosanci i Arijevci!
Jedino glupo ovde je što si ti bez ikakvog razloga Deretića uopšte uvlačio u priču.
U video prilogu koji si tako bez ikakve veze etiketirao razgovaraju dva Hrvata od kojih je jedan novinar a drugi katolički fratar doktor istorije
... Zar se ne osećaš izuzetno glupav kad vidiš da dokazi govore da je Deretić sve vreme u pravu ?
Okolni narodi. Ako ne računamo Crnu Goru, BIH i Makedoniju, Srbiji je genetički najbliža Rumunija.
Tvoj komentar:
Ти ниси научни свет као што то нису ни овдашњи дркоши који мисле ако су прочитали пар књига да су ухватили Бога за муда..
Ја стем не'ам ништа, види ти то са Кљосовим.Ova glupost je ravna onoj da Srbi imaju turske "altajsko-anadolske HG-2 grupe" 49%
Zato što to nisu nikakve mitomanske gluposti niti je iko pominjao Deretića.
No kad si ga već spomenuo, zar se ne osećaš izuzetno glupav kad vidiš da dokazi govore da je Deretić sve vreme u pravu ?
Da, ja nisam naučnik ali očigledno vi jeste ili pokušavati biti poturajući ove besmislice. Ja ne izmišljam istoriju, to vi radite, koristim samo ono što su ljudi već izučavali naučnim metodama, no eto vi pseudo-naučnici imate neke svoje naučne metode, ali vam fale dokazi.
A dokaz je? Ne mislim na žrvljotine pseudo-istoričara i neka njihova tumačenja, nego konkretan dokaz, na šta se pozivaju? Na koji izvor?Pola današnjih Mađara vodi preklo od RASE.
Mađari su genetički slični zapadnim Slovenima, a ne nama. Ne razumem zašto Srbe stavljate u centar svega. To što Mađari liče više na nas nego na Mongole ne znači da su Srbi, Mađari takođe više liče na sve ostale evropljane nego na Mongole, pa šta sad i neki bugarski mitoman može reći da su Mađari Bugari baš zbog tog razloga.Huni su bili niski crnokosi krivonogi, a dovoljno je pogledati na ulici današnje Mađare da ti sve bude jasno
Ја стем не'ам ништа, види ти то са Кљосовим.![]()
Ма, да, нека будалетина што држи катедру на Харварду...Kljosov nije nikakav stručnjak nego lažnjak poput Petrovića i sličnih.

Ма, да, нека будалетина што држи катедру на Харварду...![]()
Па најурили будалу, кад лупета којешта...Ali ne drži.

Potpuno se slazem . Dok njima se ne dozvoljava ratovati medjusobno(Holandjanima,Austrijanima,Svabima) oni neće da to rade...Kazem malo drugacije.Upoznao sam nekolko Nemaca(moji vrsnjaci) i mogu slobodno da kazem,sto oni nisu cak i sposobni za rat. Ulizane kukavice,mindjusari u usima.A zene(studentkinje koje su dosle u grad,gde i ja studiram) su im ruzne ko djavo ,ali to je najmanje bitno.
Sto hoću da kazem ? Imam zelju da kazem,sto Mi Sloveni u XXI veku smo bolji od njih. Manje kod nas je ulizanih momaka,zene nam su br.1 ,ali zato,sto smo opasni za Sorosa i njihove sluge,oni zele da nas istrebe.
Cak i ne macom.Propagandom.Rasnim mesanjem ,promovisanjem k***luka u medijama,praznoglavnih starleta i degenerike.
Sloveni su toliko superiorni i perfektni tako sto u slovenskim zemljama alkohol, droga, prostitucija, abortus, korupcija, kriminal su broj jedan nacionalni sport, a Moskva, Kiev, Beograd su postali gradove gde nemacke ulizane kukavice, minjusari u usima dolaze da se provode sa kurvama po splavovima i kafanama.
Sloveni su toliko superiorni i perfektni tako sto su pobile sve svoje nacionalne intelektualne elite i tako komunisticke zidovske zlikovce postali nacionalni heroji. Prema nekim podatcima 70% uticajne boljshevike bili su Zidovi. Da ne pricam koliko su i dan danas uticajni Zidovi kod Rusa.
Имали смо заједничка велика словенска држава у десетог века,када и Срби су били у саставу Бугарске империје.Али нажалост ви сте се побунили и отцепили.
![]()