Slovenska rasa

:lol:
На твоју жалост неизмерну- није...
У питању су- Данци; затим, чини ми се- Ирци и Шкоти, а тек онда, можда- Чеси; слабо се и сећам.
Велико научно истраживање, неколико држава је радило заједно, а пројекат је водио неки чувени руски генетичар.
Дигла се паклена галама, јер су многима покварили посао, али им нису могли ништа- имали су непобитне доказе. Ставили су упитник на многе "званичне" историје...:lol:
Испоставило се да је "чистота" расе", појам који је направио много проблема и страдања- поприлична глупост која нема никакве везе са реалним стањем.
Покушаћу да пронаћем то, па да поставим овде; :roll: биће интересантно.

- - - - - - - - - -

Da nisu možda Crnogorci?..............:lol:
Они су Срби, нису други народ.

- - - - - - - - - -

NAUČNO DOKAZANO: Srbi najstariji narod iz čijeg gena potiču Hrvati, Bosanci i Arijevci!

Anatolij Aleksejevič Kljosov, profesor biologije Harvadskog univerziteta, u svom naučnom radu izneo je tvrdnje da je srpski gen star 12.000 godina i da potiče od Nojevog sina
Mapa srpskog gena, navijači, DNK Foto: Tanjug/Dragan Stanković/FreeDigitalPhotos/cooldesign/wikipedia/Hxseek
Ako je DNK analiza, koja ostavlja tragove o svakoj individui na planeti i ako je ona otkrila da je Darvin podmetnuo lažne kosti da bi podupro svoju teoriju evolucije, onda nema nijednog razloga da se sumnja u naučni rad Anatolija Aleksejeviča Kljosova, profesora biologije Harvadskog univerziteta, koji tvrdi da je upravo ovom analizom dokazano da su Srbi pranarod današnjim Slovenima i mnogim drugim narodima Evrope čiji je gen star 12.000 godina!

Američki naučnik ruskog porekla sa Harvarda Anatolij Kljosov, koji je i predsednik naučne konsultativne uprave Međunarodnog genealoškog biroa, u svom naučnom radu kaže da su u stvari i Rusi potomci onih kojima je prapostojbina bila na teritoriji Balkana, to jest današnje Srbije, Bosne, Crne Gore i Makedonije.

– Srpski geni (R1A1) su stari 12.ooo godina naspram drugih koji su od 4 do 7 hiljada godina. Svi Anarodi (osim dva) u Evropi imaju preko 40% srpskog ili prasrpskog gena – tvrdi ovaj naučnik.

Ako je suditi po mapi srpskog gena koja je urađena po studiji ovog naučnika ovaj gen ima preko 60 odsto stanovnika današnje Srbije, BiH, Hrvatske, Crne Gore, Danske, severnog dela današnje Nemačke, kao i južnog dela Skandinavije, ali i dobrog dela Velike Britanije.

Prema ovim nalazima, nosioci R1a1 − genetske oznake, na Balkanu su živeli još pre nekih 12.000 godina. Posle nešto više od dve stotine pokolenja oni odatle izbijaju na istočnoevropsku ravnicu, gde se pre 4.500 godina pojavio predak savremenih Rusa i Ukrajinaca roda R1a1.

Prema tvrdnjama dr Kljosova može se zaključiti i da danas “srbuju” oni koji u svojim genima ni nemaju srpsko poreklo što se DNK analizom može lako otkriti.

Kljosov u svom naučnom delu daje istoriju ruskog naroda od biblijskog Jafeta, sina Nojevog, do njegovih dana. Na jednom mestu, međutim, autor piše kako su se Jafetovi potomci naselili prvo u donjem toku Dunava, današnjoj Srbiji, da bi zatim neki od njih otišli na sever.

Ruska istoriografija je ove podatke oduvek uzimala za ozbiljno, pa se u ruskim školama učilo kako su oni došli “sa one strane Karpata”. Za njih su “one strane Karpata” ovaj deo gde danas žive Srbi, koji su, u eri ljubavi sa Sovjetima, ovu lekciju iz istorije doslovno prepisali i preneli u svoje udžbenike. Za Srbe, međutim, Nestorove “sa one strane Karpata” treba da glase “sa ove strane Karpata”. Taj deo ovde nikada nije shvaćen.

SRBI SU ARIJEVCI

Profesor sa Harvarda i osnivač Ruske akademije DNK – genealogije kaže da je u dinаrskim predelimа bivše Jugoslаvije primećenа je velikа učestаlost genа koji je, zbog svog nаlаzištа, među lаicimа poneo ime “ilirski”. Stručnjаci su mu, međutim, dаli dostа suvopаrаn nаziv I2а2-dinаrik (ovo se zove hаplo grupа, skrаćeno hpg).

Doktor nаukа Anаtolij Aleksejevič Kljosov je predsednik nаučne konsultаntske uprаve Međunаrodnog geneološkog biroа i professor biologije nа Hаrvаrdskom univerzitetu. Nаjveći je živi stručnjаk zа hpg R1а1 kojа je tipičnа zа sve Slovene. Ovа hаplo grupа je u većoj ili mаnjoj meri zаstupljenа među svim slovenskim nаrodimа, аli u znаčаjnoj meri i među nаjvišim kаstаmа u Indiji.

Nа osnovu postojećih mutаcijа, koje je veomа studiozno proučаvаo, Kljosov je došаo do zаključkа dа svi Sloveni potiču sа Bаlkаnа. I to ne bilo gde sа Bаlkаnа, već iz dаnаšnje Srbije i Bosne. Stаrost nаših primerаkа R1а1 je – 12.000 godinа. Od tаdа smo, znаči, mi nа ovim prostorimа.

Stаrost primerаkа R1а1 kod nаjviših indijskih kаstа je dаleko mlаđа − negde oko 3.850 godinа, što odgovаrа vremenu dolаskа аrijevаcа nа te prostore. Kljosov dаlje zаključuje dа su Arijevci, u stvаri, Sloveni koji su sа područjа Srbije stigli do Indije.

Koristeći nаjnovijа nаučnа sаznаnjа iz genetike, profesor Kljosov zаključuje dа su se pre oko 4.800 godinа prаevropljаni iz Podunаvljа podelili. Oni koji su pošli nа istok postаli su kаsnije Sloveni, oni koji su krenuli nа zаpаd postаli su govornici tаkozvаnog Kentum jezikа, nekаdа zаjedničkog indoevropskog govornog područjа.

– “Indoevropski jezici”, tаj eufemizаm, je svojevremeno nаstаo usled neshvаtаnjа štа to povezuje sаnskrit i njegove vаrijаnte, s jedne strаne, i evropske jezike, s druge. Sаdа je to postаlo sаsvim jаsno. Arijevski jezici predstаvljаju osnov i evropskih jezikа, i sаnskritа, i “indoevropskih” irаnskih jezikа. Nа Dnjepru, Donu i reci Urаl nisu živeli “nаrodi koji su govorili nа irаnskim jezicimа”. Sloveni su tаmo živeli, prаsloveni, Arijevci, i to je bio njihov jezik. To su oni svoj jezik doneli u Indiju, Irаn, Avgаnistаn – tvrdi profesor.

Po Kljosovljevim zаključcimа nosioci R1а1 nа Bаlkаnu su živeli još pre nekih 12.000 godinа. Posle nešto više od dve stotine pokolenjа oni odаtle izbijаju nа istočnoevropsku rаvnicu, gde se pre 4.500 godinа pojаvio predаk sаvremenih Rusа i Ukrаjinаcа rodа R1а1.

Polа milenijumа kаsnije ovi prаsloveni stižu do južnog Urаlа, а 400 godinа kаsnije kreću nа Indiju, gde dаnаs živi oko 100 milionа njihovih potomаkа. Jednа grupа tih bаlkаnskih prаslovenа uputilа se nа Bliski istok, gde se tаkođe i dаnаs nаlаze nosioci hpg R1а1. Stаrost njihovih genа Kljosov dаtirа nа 4.000 godinа.

Ovoliko izrecenih gluposti na jednom mestu, odavno ne procitah.
Zbog teznje za globalizacijom i egoizma i proizilaze ratovi i ostale nesrece naroda.

A sve pocinje od vaspitanja ljudi i sledstveno razmisljanja nesposobnih isfrustriranih ljudi tipa.... bas me briga za druge.... hocu da je meni dobro.... hocu da je meni bolje nego njemu.....
Onda se dolazi do sledeceg razmisljanja:
sad cu i ja kao i on ( jer neumes drugacije) .... i na kraju postajes lopov ili ubica.

Ocigledno nisi puno citao :hahaha:

No nisam ja rekao da se uspeh meri novcem. Moze se uspeh meriti i time ko je bolje vaspitao decu, ko se vise trudi da ocuva prirodu i cistocu drustva, ko siri pozitivnije misli. Vidis, ti koji si prepun mrznje garant patis sto nemas najnovji ajfon i merdzu i da vozas dve tri maloletnice. Mislim ako ti mozes da prejudiciras mogu i ja ne?

Upravo je to poistovecivanje sa nacijom, rasom proisteklo iz duhovnog neuspeha.

Словени имају широка лица, чак и кад су мршави, и ниски су. Руси такође имају јако често чудне, велике носеве и наглашене јагодице. Украјинци имају и сиве очи као хаски. Пољаци су светли и имају широка лица. Зато генерално Словени нису оно, што би се рекло, kissable.

Германи имају правилна црта лица, мршавије и издуженије фаце и естетски пријају оку, а исто тако и део Западних Словена (Нарочито Чеха) који има доста германске ДНК. Зато Германи делују баш küssbar, што би се рекло. Остаје питање да ли цео свет налази Германе лепима јер они то стварно јесу или јер лепоту обликује Холивуд. Проблем је што су некад толико прозирни и лишени мимике да делују као бели роботи, а то није баш атрактивно.

Јужни Словени су високи (то је плус) и тамнији, па делују онако, снажно, здраво и мистериозно. Али исто могу да буду ужасно длакави или да имају сасушена, орловска лица.

Романи и Грци су мали, дебели, тамни, длакави и имају лошу косу. Они су најнеатрактивнија група европских народа.

Келти су црвени и пиргави, ниски и имају неке огромне листове. Ни они нису много лепи, љуби их мајка.

- - - - - - - - - -

:lol:
На твоју жалост неизмерну- није...
У питању су- Данци; затим, чини ми се- Ирци и Шкоти, а тек онда, можда- Чеси; слабо се и сећам.
Велико научно истраживање, неколико држава је радило заједно, а пројекат је водио неки чувени руски генетичар.
Дигла се паклена галама, јер су многима покварили посао, али им нису могли ништа- имали су непобитне доказе. Ставили су упитник на многе "званичне" историје...:lol:
Испоставило се да је "чистота" расе", појам који је направио много проблема и страдања- поприлична глупост која нема никакве везе са реалним стањем.
Покушаћу да пронаћем то, па да поставим овде; :roll: биће интересантно.

Страхујем да ниси Данац, већ само Шиптар :(

GLL0M9y.png

Неколико насеља у Београду ...као што су Вишњица,Калуђерица,Мали Мокри Луг су осонована од бугарског становништва.

pa to si upravo od mene ovde i čuo i sad mi valjaš sopstvenu priču - a istina je da su stanovnike tih delova bg ponekad zvali ''bugarašima'' jer su neki sa juga/jugoistoka (makedonija npr)
tako da ne laži, bulgare

Шта ћеш... У генима нам је да не волимо живети под Турцима, па то ти је. :cool:

hehe tako nekako

ps. al se zeleni kod turaka,šiptara,bulgara, rumuna i žabara....

Poslednja izmena:
А ти као нешто знаш па нас учиш? Кад год вам се нешто несвиђа ви се ухватите за тог Деретића, као да је он једини који негира ББ историјску школу. Мисим, који си ти тек Деретић са оним да се Србски језик развијао у Војводини? Мало си провидан , знаш..

Neću ti 100 puta objašnjavati ovo za Vojvodinu, nađi ranije komentare.
Nije problem u negiranju nego u nedostatku dokaza. Ako je "BB škola" netačna, to onda ne znači da možeš lupiti bilo šta drugo.
I ne učim ja vas nego vi namećete gluposti zbog kojih vam se smeje naučni svet.

Видим, овде се развила жешћа научна дискусија!:lol:
Ево, да и ја допринесем- шта је резултат истраживања генетике Европљана, и који је народ генетски најсличнији Србима у Европи?:roll:

Okolni narodi. Ako ne računamo Crnu Goru, BIH i Makedoniju, Srbiji je genetički najbliža Rumunija.

Ти ниси научни свет као што то нису ни овдашњи дркоши који мисле ако су прочитали пар књига да су ухватили Бога за муда..

Neću ti 100 puta objašnjavati ovo za Vojvodinu, nađi ranije komentare.
Nije problem u negiranju nego u nedostatku dokaza. Ako je "BB škola" netačna, to onda ne znači da možeš lupiti bilo šta drugo.
I ne učim ja vas nego vi namećete gluposti zbog kojih vam se smeje naučni svet.

Jok nego ti si ovde taj koji lupeta ko Maksim po diviziji.

Odgledaj video pa ćeš da vidiš da ništa smešno nema u njemu i da je intervju dao naučnik Hrvat koji ama baš nikakvog razloga nema da izmišlja i bavi se mitomanijom u korist Srba.

NAUČNO DOKAZANO: Srbi najstariji narod iz čijeg gena potiču Hrvati, Bosanci i Arijevci!
Ova glupost je ravna onoj da Srbi imaju turske "altajsko-anadolske HG-2 grupe" 49%

- - - - - - - - - -

Jedino glupo ovde je što si ti bez ikakvog razloga Deretića uopšte uvlačio u priču.
U video prilogu koji si tako bez ikakve veze etiketirao razgovaraju dva Hrvata od kojih je jedan novinar a drugi katolički fratar doktor istorije

Tvoj komentar:

... Zar se ne osećaš izuzetno glupav kad vidiš da dokazi govore da je Deretić sve vreme u pravu ?

Okolni narodi. Ako ne računamo Crnu Goru, BIH i Makedoniju, Srbiji je genetički najbliža Rumunija.

Pola današnjih Mađara vodi preklo od RASE.

Huni su bili niski crnokosi krivonogi, a dovoljno je pogledati na ulici današnje Mađare da ti sve bude jasno

- - - - - - - - - -

Stoji sad još i više sa obzirom da je jasnije da nisi ni pogledao video prilog koji si komentarisao.

Ти ниси научни свет као што то нису ни овдашњи дркоши који мисле ако су прочитали пар књига да су ухватили Бога за муда..

Da, ja nisam naučnik ali očigledno vi jeste ili pokušavati biti poturajući ove besmislice. Ja ne izmišljam istoriju, to vi radite, koristim samo ono što su ljudi već izučavali naučnim metodama, no eto vi pseudo-naučnici imate neke svoje naučne metode, ali vam fale dokazi.

Moj komentar neiskasapljen....

Zato što to nisu nikakve mitomanske gluposti niti je iko pominjao Deretića.

No kad si ga već spomenuo, zar se ne osećaš izuzetno glupav kad vidiš da dokazi govore da je Deretić sve vreme u pravu ?

- - - - - - - - - -

Da, ja nisam naučnik ali očigledno vi jeste ili pokušavati biti poturajući ove besmislice. Ja ne izmišljam istoriju, to vi radite, koristim samo ono što su ljudi već izučavali naučnim metodama, no eto vi pseudo-naučnici imate neke svoje naučne metode, ali vam fale dokazi.

Ti si samo jedan duduk koji ignoriše dokaze.
Pre tebe ih je bilo još ko zna koliko , a bilo je i onih gorih, koji su ih sakrivali i uništavali.

Pola današnjih Mađara vodi preklo od RASE.
A dokaz je? Ne mislim na žrvljotine pseudo-istoričara i neka njihova tumačenja, nego konkretan dokaz, na šta se pozivaju? Na koji izvor?

Huni su bili niski crnokosi krivonogi, a dovoljno je pogledati na ulici današnje Mađare da ti sve bude jasno
Mađari su genetički slični zapadnim Slovenima, a ne nama. Ne razumem zašto Srbe stavljate u centar svega. To što Mađari liče više na nas nego na Mongole ne znači da su Srbi, Mađari takođe više liče na sve ostale evropljane nego na Mongole, pa šta sad i neki bugarski mitoman može reći da su Mađari Bugari baš zbog tog razloga.

- - - - - - - - - -

Ја стем не'ам ништа, види ти то са Кљосовим.:roll:

Kljosov nije nikakav stručnjak nego lažnjak poput Petrovića i sličnih.

Potpuno se slazem . Dok njima se ne dozvoljava ratovati medjusobno(Holandjanima,Austrijanima,Svabima) oni neće da to rade...Kazem malo drugacije.Upoznao sam nekolko Nemaca(moji vrsnjaci) i mogu slobodno da kazem,sto oni nisu cak i sposobni za rat. Ulizane kukavice,mindjusari u usima.A zene(studentkinje koje su dosle u grad,gde i ja studiram) su im ruzne ko djavo ,ali to je najmanje bitno.
Sto hoću da kazem ? Imam zelju da kazem,sto Mi Sloveni u XXI veku smo bolji od njih. Manje kod nas je ulizanih momaka,zene nam su br.1 ,ali zato,sto smo opasni za Sorosa i njihove sluge,oni zele da nas istrebe.
Cak i ne macom.Propagandom.Rasnim mesanjem ,promovisanjem k***luka u medijama,praznoglavnih starleta i degenerike.

Sloveni su toliko superiorni i perfektni tako sto u slovenskim zemljama alkohol, droga, prostitucija, abortus, korupcija, kriminal su broj jedan nacionalni sport, a Moskva, Kiev, Beograd su postali gradove gde nemacke ulizane kukavice, minjusari u usima dolaze da se provode sa kurvama po splavovima i kafanama.

Sloveni su toliko superiorni i perfektni tako sto su pobile sve svoje nacionalne intelektualne elite i tako komunisticke zidovske zlikovce postali nacionalni heroji. Prema nekim podatcima 70% uticajne boljshevike bili su Zidovi. Da ne pricam koliko su i dan danas uticajni Zidovi kod Rusa.

Sloveni su toliko superiorni i perfektni tako sto u slovenskim zemljama alkohol, droga, prostitucija, abortus, korupcija, kriminal su broj jedan nacionalni sport, a Moskva, Kiev, Beograd su postali gradove gde nemacke ulizane kukavice, minjusari u usima dolaze da se provode sa kurvama po splavovima i kafanama.

Sloveni su toliko superiorni i perfektni tako sto su pobile sve svoje nacionalne intelektualne elite i tako komunisticke zidovske zlikovce postali nacionalni heroji. Prema nekim podatcima 70% uticajne boljshevike bili su Zidovi. Da ne pricam koliko su i dan danas uticajni Zidovi kod Rusa.

Какво је стање у БЈРМ ? Јел у стању полураспада или туто финито ?

Имали смо заједничка велика словенска држава у десетог века,када и Срби су били у саставу Бугарске империје.Али нажалост ви сте се побунили и отцепили.

First_Bulgarian_Empire.png

Ta država nije bila slovenska. U tadašnje vrijeme jeste počelo utapanje Bugara u Slovene, ali daleko od toga da je i blizu završeno. Unutrašnja kohezija u toj državi je bila - nula. Naravno da su se Srbi oslobodili prvom prilikom. Kasnija Samuilova država je imala daleko veće šanse za opstanak, ali ..eh..

@Cari-brod Rekao sam da anti slovenski sentiment postoji, ne da su se svi današnji "Bugari" odrekli slovenstva. Ko zna u kom pravcu će se stvari odvijati u budućnosti. Vidim da se sada umanjuje i trivijalizuje slovenstvo.

Back