- Poruka
- 48.453
Не постоји еволуција. То је измишљотина. Да је тако бела раса не би постојала. А на другим континетима се вековима успешно одржава.
Бијела раса је широк појам,преширок
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не постоји еволуција. То је измишљотина. Да је тако бела раса не би постојала. А на другим континетима се вековима успешно одржава.
Не напротив, ти си балкански примитивац који све своди на односе мржње и љубави. Историјски руско-пољски односи су далеко сложенији него што их ти замишљаш и неозбиљно је да их представљаш пресликано у светлу балканске мржње.
Пољска је земља Коперника, Мицкијевића, Сјенкјевића, Петрушке и далеко надилази моћи твог ума да појмиш ту сложеност, међусобну испреплетеност с Русима и другим народима, која је све само не проста како је ти замишљаш.

Бијела раса је широк појам,преширок. То се у преводу зове генетички дрифт и то је само један фактор а има их маса који утичу на разлике попут неслучајна укрштања, миграције, мутације, природна селекција али пошто ниси у материји да не гушим.
Не напротив, ти си балкански примитивац који све своди на односе мржње и љубави. Историјски руско-пољски односи су далеко сложенији него што их ти замишљаш и неозбиљно је да их представљаш пресликано у светлу балканске мржње.
Пољска је земља Коперника, Мицкијевића, Сјенкјевића, Петрушке и далеко надилази моћи твог ума да појмиш ту сложеност, међусобну испреплетеност с Русима и другим народима, која је све само не проста како је ти замишљаш.
Тачно да је бела раса ствар генетике то си добро рекао.
Ево један кратак и јасан текст.Ствар је заправо врло једноставна само ми волимо компликовати.
Генетичари објаснили зашто се Јужни Словени разликују од Западних и Источних
https://ruskarec.ru/science/2015/09..._sloveni_razlikuju_od_zapadnih_i_i_43257.html
Тачно да је бела раса ствар генетике то си добро рекао.
Да ли и ми Бугари смо дел из Словенској раси?
Постоји само једна раса, људска раса, и постојите ви, подраса идиота нацистичких...
- - - - - - - - - -
Врати се у степе азије кратконоги..
Шта ти није јасно ретардирани блгарину?
Zapadni Sloveni su se mešali sa Germanima a Istočni Sloveni sa Vikinzima a i sa Mongolima i još nekim azijskim narodima.
Južni Sloveni su se dosta mešali sa raznim balkanskim plemenima koje su zatekli a posle i sa Turcima.
Prema tome ko zna kako su pravi čisti Sloveni izgledali, ne zna se ni kako su Germani i Vikinzi tačno izgledali jer i oni su se mešali sa kim su stigli.
Да ли и ми Бугари смо дел из Словенској раси?
Тако је. Стари Словени мешали су се са Викинзима који су са својим бродовима нормално крстарили великим рекама данашње Русије, Украјине и Пољске, и насељавали обале истих.Zapadni Sloveni su se mešali sa Germanima a Istočni Sloveni sa Vikinzima a i sa Mongolima i još nekim azijskim narodima.
Južni Sloveni su se dosta mešali sa raznim balkanskim plemenima koje su zatekli a posle i sa Turcima.
Prema tome ko zna kako su pravi čisti Sloveni izgledali, ne zna se ni kako su Germani i Vikinzi tačno izgledali jer i oni su se mešali sa kim su stigli.
Oduvek posvadjana.Mi smo zapravo svetski fenomen.S jedne strane smo najbolja rasa na svetu,gostoprimljiva,vaspitana,inteligentna,romanticna i osećajna a s druge strane lako je nas posvadjati . Dovoljno je da politicari jednog slovenskog naroda kazu,sto drugi narod je nas neprijatelj i igraju na taj nacin,sto podsećaju nas na bratoubilacke ratove . Tako je i kod nas. Kaczyński kaze : ,,Rusi uvek su nas mrzeli,uvek imaju zelju da nas napadnu'' i mnogo uplasenih ljudi u ovo veruje . Neki Ruski politicari kazu ,, Poljaci su rusofobska stoka i nas mrze ,ajde da ih vredjamo,moramo se spremiti za rat'' .Isto je bilo i s Ukrajincima . Politicari neukrajinskog porekla ,,porosenko(waltzman) ,hrojsman napravili su Majdan i izbacili Janukovica sa vlasti,a posle poceli progonjavati Ruse i ruskojezicne Ukrajince sa istoka .
Zasto svi nam ,Slovenima,zele sve najgore i po svaku cenu hoće da nas posvadjaju? Zato ,sto smo buntovna ,ratoborna rasa i samo tako mogu nas pobediti . Osim toga promovisu takodje degeneriku,slucajni seks i mesanje sa arapima itd. itd. Drage Slovenske zene,sto se lozite na arape? Ste br.1 na svetu a neke od vas mesaju se s doslicama sa bliznjeg istoka ? Sto oni će Vama dati? S pocetka će da vas tretiraju kao dame,a posle pokazu pravo lice i će vas tretirati gore nego zivotinje,jer kod njih u kultury zena je na nizem nivou nego koza.Takve su cinjenice.A cilj promovisanja takvih mesanih brakova je samo unistenje slovenskog duha i nase sjajne ,jedine rase. Svi moramo da budemo svesni,sto trenutno traje borba za nas opstanak na svetu !
Pozdrav!
Nemo bre bato da palamudis sve je tako jednostavno oni nas i Ruse mrzu zato sto nismo Katolici.
Aj sad kad si tako pametan kazi mi a sto toliko volu Rvate.
Jacu da ti kazem da se ne mucis zato sto im njiov Papa tako reko pa ga slusaju ko ludi.
Sve je bre mico prosto ko pasulj.
![]()
Ви сте ишли коњицом на немачке тенкове, то је за уџбенике и филмове. То се зове дух, то су муда..
Свуда докле су стигли римо-католици са Карлом Великим, а касние са Хабзбуршком монархијом, дотле је и измишљени континтент "Европа".Ја никад нисам срео ниједног Пољака или Пољакињу што мрзе нас Србе. Воле нас, али воле и Хрвате и најбоље мишљење имају о Југославији односно о могућности заједнице Срба и Хрвата. То је неко њихово мишљење као словенског народа.
То што се не воле највише са Русима, њихова је ствар и ја немам намеру да посредујем између два словенска народа. Само, Руси у својој политици нису били тако наивни како вас велики број замишља и није ни чудо што су Пољаци дизали револуције, борили се на страни Наполеона против Руса. То је било пољско стремљење за слободом, а из њихових очију поробљивачи су били Немци и Руси. Читао си пуно глупости из ратних деведесетих где се све католичко генерализовало, вероватно и ону чувену Војводину књигу.
Пољаци не представљају никакав рубни менталитет него народ чији је битни део менталитета и дубока укорењеност у католицизму. Пољаци су други словенски народ после Руса по трајању државности и имали су вишевековно племство - шљахту. Имају своју засебну развијену словенску културу са свим особеностима.
Рубне области католицизма, а и православља су Белорусија, Украјина, али и сви ми на Балкану. Пољска то није. Пољаци су у целости католици (с минималним незнатним упливом протестантизма).
Свуда докле су стигли римо-католици са Карлом Великим, а касние са Хабзбуршком монархијом, дотле је и измишљени континтент "Европа".
Ја никад нисам срео ниједног Пољака или Пољакињу што мрзе нас Србе. Воле нас, али воле и Хрвате и најбоље мишљење имају о Југославији односно о могућности заједнице Срба и Хрвата. То је неко њихово мишљење као словенског народа.
То што се не воле највише са Русима, њихова је ствар и ја немам намеру да посредујем између два словенска народа. Само, Руси у својој политици нису били тако наивни како вас велики број замишља и није ни чудо што су Пољаци дизали револуције, борили се на страни Наполеона против Руса. То је било пољско стремљење за слободом, а из њихових очију поробљивачи су били Немци и Руси. Читао си пуно глупости из ратних деведесетих где се све католичко генерализовало, вероватно и ону чувену Војводину књигу.
Пољаци не представљају никакав рубни менталитет него народ чији је битни део менталитета и дубока укорењеност у католицизму. Пољаци су други словенски народ после Руса по трајању државности и имали су вишевековно племство - шљахту. Имају своју засебну развијену словенску културу са свим особеностима.
Рубне области католицизма, а и православља су Белорусија, Украјина, али и сви ми на Балкану. Пољска то није. Пољаци су у целости католици (с минималним незнатним упливом протестантизма).