SLOVENIJA vs hrvatska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Teško je vjerovati da razumna i inteligentna osoba tako rezonira.
Više dakle vjeruješ pričama i propagandi, nego vlastitim očima i iskustvu.

Meni mogu razni ljudi pričati 100 godina da su Srbi loši, kad ja znam da nisu.
Ne može narod biti negativan. Mogu biti samo pojedinci.

Da li sam ja rekla da su loši? Nisam... samo sam replicirala nekom napred da nisu prijateljski nastrojeni prema Srbima, u većini. I to je istina. Ako se ti i ja sada počupamo, gađamo tanjirima i ispljujemo - za mene postaje nemoguće da se sutra kao nešto volimo i iskreno družimo. Možemo samo, ako baš moramo, da se trpimo.

Da li sam ja rekla da su loši? Nisam... samo sam replicirala nekom napred da nisu prijateljski nastrojeni prema Srbima, u većini. I to je istina. Ako se ti i ja sada počupamo, gađamo tanjirima i ispljujemo - za mene postaje nemoguće da se sutra kao nešto volimo i iskreno družimo. Možemo samo, ako baš moramo, da se trpimo.

Ali draga, pa ti si upravo opisala jednu balkansku, bračnu idilu! :hahaha:

Ima li išta ljepše, nego poslije takvog "fajta", miriti se u krevetu!? :per::per:

ajoj jadnice mala,pa ti ne možeš bez vize ni u jednu od tih zemalja pa neznaš. kad vam ukinu vize i ako ikad odeš negdje iz te srbije, vidjet ćeš koliko vas europljani ''vole''

Meni je savrseno dobro i u mojoj zemlji.:hahaha: Tebi u tvojoj nije?:think:

Vec se uveliko govori da ce 'rvatska imati oko 12.mil stanovnika,ali ne 'rvata vec tih vasih "prijatelja"(Nemaca,Austrijanaca i ostalih bogatijih od "siromasnih rodjaka" 'rvata koji ce da rade za male pare u svojim bivsim odmaralistima i hotelima).

Divno,divno prijateljstvo..:hahaha: Sve ste prodali,povlacite se sve dalje od mora,ne mozete ni svojim jezikom da govorite u svim hotelima.Gazde Nemci uveli pravilo da se govori nemacki pa sobarice moraju da "sprehaju"usred "lijepe vase".

E,sad vidi ko je "jadan"??!!!:per:

serbinovo2.jpg

sada znam zašto mrzite srbine

prestionica se vam zove po srbima

Vec se uveliko govori da ce 'rvatska imati oko 12.mil stanovnika,ali ne 'rvata vec tih vasih "prijatelja"(Nemaca,Austrijanaca i ostalih bogatijih od "siromasnih rodjaka" 'rvata koji ce da rade za male pare u svojim bivsim odmaralistima i hotelima).

Divno,divno prijateljstvo..:hahaha: Sve ste prodali,povlacite se sve dalje od mora,ne mozete ni svojim jezikom da govorite u svim hotelima.Gazde Nemci uveli pravilo da se govori nemacki pa sobarice moraju da "sprehaju"usred "lijepe vase".

Ako neko želi da se bavi turizmom, mora imati školovano osoblje koje govori strane jezike, kako bi se gost osjećao što udobnije i potrošio što više novaca.
Ja razumijem što ti to ne možeš shvatiti, ali to je tvoj hendikep, a ne hrvatski.
Neka se prodaje! Neće to nigdje otići. Zauvijek ostaje u Lijepoj našoj, a Švabo dolazi i razvija nam turizam, a mi bolje živimo.
Španci prodali kompletnu Ibizu Njemcima, a gle čuda, Ibiza je još uvijek španjolska!
Neću te više opterećivati, nije tvoja glava za razmišljanje. :bye:

Radim, zdrav sam, živim u preljepoj zemlji..tako da imaš pravo, meni je u mojoj Hrvatskoj savršeno.

Ne brini, ne rade oni za male pare u odmaralištima. Ja vjerujem da ti takvu lovu možeš samo sanjati. Zato što je tako ''loše'' ima i puno srba željnih rada u Hrvatskoj za vrijeme sezone. A Hrv.brodogradilišta neću ni spominjat, srbi i rumunji glavna ''fizikalci'' radna snaga.

A to što sam putovao mi je samo plus u životu! Putovanja su bila turistička i jedan dio su bila sportska natjecanja. Tako da ja mislim da si ti u ovoj priči jadnica.:per:

evo još jedan dokaz

hrvata ne volijo ni hrvati
sviđajo se mu čehinje i slovenke
a hrvatice ne.

ali puno poznatih hrvatskih političara imali je slovenaca za otaca, ili muža
maček
rudolf
milka planinc
pa znaš gdje se kvalitetea proizvodi.

a hrvati smrde po ribama
a na rhvatsko idejo samo slovenački penzionisti
a ono malo mladine u istro gdje ima najmanje ghrvata
muguče ti hrvatica kaže da je slovenka što se srami

A to što sam putovao mi je samo plus u životu! Putovanja su bila turistička i jedan dio su bila sportska natjecanja. Tako da ja mislim da si ti u ovoj priči jadnica.:per:

Pa, ti nemas veze sa stvarnoscu.Da li ti mislis da je nama onemoguceno da putujemo? I,sta mi je tesko da izvadim vizu?

Otkad se vas otarasismo videsmo sveta.Vi letujete svake god.u Makarskoj ili nekoj dr.selendri,a mi putujemo po svim destinacijama.Opametili se Srbi pa ne daju vise pare 'rvatima i bivsoj braci.

Pa, ti nemas veze sa stvarnoscu.Da li ti mislis da je nama onemoguceno da putujemo? I,sta mi je tesko da izvadim vizu?

Otkad se vas otarasismo videsmo sveta.Vi letujete svake god.u Makarskoj ili nekoj dr.selendri,a mi putujemo po svim destinacijama.Opametili se Srbi pa ne daju vise pare 'rvatima i bivsoj braci.

Najbolje provedem godišnji kada sam na moru u Hrvatskoj! A tko želi negdje drugdje, sretan mu put.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back