fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.727
pametniji su oni i nece da dozvole rat.
Ko zna:
I ZLO i CRO tonu sve dublje u ekonomski ponor, ko zna kako će to završiti!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u slucaju rata srbi koji bi ucestvovali i kojim slucajem preziveli, svakako bi zavrsili u nekoj od jama bilo od hrvata ili slovenaca, mada bi slovenci opet to kulturnije odradili, nebi zalili metak za razliku od hrvata koji bi se malo igrali raznim ostrim predmetima prvo. imaju toliko vestina iz proslosti.
tako da neka hvala, daleko im lepa kuca i jednima i drugima
Današnji Hrvati su kulturni i normalni ljudi. U Hrvatskoj Srbi imaju svoje mjsto u vladi, dakle Hrvati su sad Srbima prijatelji. .

Prijatelj možeš biti samo s nekim ko te smatra ravnopravnim:
Vratite onda Srbe u Ustav RH kao konstitutivan narod!
Brisanje je postiglo svoj cilj, Srbi su zbrisali u 'bolje' krajeve.![]()
Ko to mi? kakve ja veze imam sa hrvatskim ustavom? Imam isto koliko i sa ovim srbijanskim oktroisanim.

Prijatelj možeš biti samo s nekim ko te smatra ravnopravnim:
Vratite onda Srbe u Ustav RH kao konstitutivan narod!
Brisanje je postiglo svoj cilj, Srbi su zbrisali u 'bolje' krajeve.![]()

Današnji Hrvati su kulturni i normalni ljudi. U Hrvatskoj Srbi imaju svoje mjsto u vladi, dakle Hrvati su sad Srbima prijatelji. .
Hoće li i Srbija staviti Hrvate u Ustav kao konstitutivan narod?![]()
Na osnovu čega reciprocitet? Srbi u RSK (vojnoj Krajini) su služili za više ciljeve tadašnjeg gospodara, a Hrvati u Srbiji su eventualno služili samo ciljevima onoga zločinca JeBoTita!![]()
Istru vratiti Slovencima pod hitno, ako se budu protivili odmah uvesti protektorat nad hrvatskom.
Kakvi crni prijatelji, kada nas ne podnose. Možda mogu da budu civilizovani, ali ne i prijateljski nastrojeni - u većini.
kakvi?hrvati ste *****
ako vam svi ne kažejo da ste najbolji najljepši najjači najboagti
bacate mu boco u glavo ili ga bacate u more kod dubrovnika.
vjerovatno ste htjeli se ljubiti sa srbima 1945 ali oni vas nisu htjeli i zato ste hih pobili 700 000 u jasenovcu
ovaki ljigavci su samo ci.gani još.
svaki dan iz svake stvari svakog čkovjeka učinijo nacionalnost
ovakih rasista nisam video u životu
hrvati ste *****
ako vam svi ne kažejo da ste najbolji najljepši najjači najboagti
bacate mu boco u glavo ili ga bacate u more kod dubrovnika.
vjerovatno ste htjeli se ljubiti sa srbima 1945 ali oni vas nisu htjeli i zato ste hih pobili 700 000 u jasenovcu
ovaki ljigavci su samo ci.gani još.
svaki dan iz svake stvari svakog čkovjeka učinijo nacionalnost
ovakih rasista nisam video u životu

Draga, ti nisi očito nikad upoznala Hrvata.
Ko ti je reko da Hrvati ne podnose nekoga.
Mi možemo biti prijatelji, drugovi, ljubavnici, bračni partneri, ..... sa svakim Srbinom, tj. Srpkinjom koji to žele i koji i nas drže za takve.
A nekima možemo biti najgora noćna mora ako nas vrijeđa, ponižava, zlostavlja, ...