SLOVENIJA vs hrvatska

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Današnji Hrvati su kulturni i normalni ljudi. U Hrvatskoj Srbi imaju svoje mjsto u vladi, dakle Hrvati su sad Srbima prijatelji. .

Danasnji hrvati mogu da budu koliko hoce kulturni,jer su sproveli svoj plan da trecinu Srba pobiju,trecinu pokatolice,a trecinu isele...Kakvo mesto u vladi? O cemu pricas?:dash:

To je primer takvog licemerstva,a od nas se jos trazi da sve zaboravimo i nastavimo kao da nista nije bilo.Pa nije ovo decija igra....nismo se gadjali prackama...ljudi su ginuli..

Draga, ti nisi očito nikad upoznala Hrvata.
Ko ti je reko da Hrvati ne podnose nekoga.
Mi možemo biti prijatelji, drugovi, ljubavnici, bračni partneri, ..... sa svakim Srbinom, tj. Srpkinjom koji to žele i koji i nas drže za takve.

A nekima možemo biti najgora noćna mora ako nas vrijeđa, ponižava, zlostavlja, ...

Cccc... je da, pa nisam se ja juče rodila. Nećeš verovati ali dovoljno sam dugo živela da sam videla Hrvate - live :roll:

evokakvi ljigavci ste
kažete sse ovim

d ovdje čekate ko jastrebi da neki postaviju koment

080429-pigeon-picture.jpg

gru gru

Ravnodušnost nije isto što i odbojnost. Naš personalni svet i naša lična iskustva nisu početak i kraj. Srbi su kao narod imali priliku da utvrde gradivo i još jednom se podsete ko to ono behu Hrvati. Za moj život, jedan takav podsetnik je - dosta.

Teško je vjerovati da razumna i inteligentna osoba tako rezonira.
Više dakle vjeruješ pričama i propagandi, nego vlastitim očima i iskustvu.

Meni mogu razni ljudi pričati 100 godina da su Srbi loši, kad ja znam da nisu.
Ne može narod biti negativan. Mogu biti samo pojedinci.

Ali cinjenica je da hrvate niko,bas niko ne voli...To ipak nesto govori.;)

Pa ni ne mora nas volit. Ali ajde, kad već spominješ da nas nitko ne voli, ajd mi reci tko to voli srbe?? Pa svi vas mrze! Misliš da vas slovenci vole?? Ako misliš varaš se. Albance, Bosance neću ni spominjati. Vjeruj mi, obišao sam svijeta i upoznao ljudi što ti nikada u životu nećeš i mogu ti reći da nitko nema lijepo mišljenje o srbima. E da, a u Americi ste posebno poznati po Miloševiću, u negativnom smislu naravno.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back