- Poruka
- 8.889
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A zashto je uvreda uvreda? Uopshte nema logike.![]()

ДОБРО ИМА ГРЛА НИСУ ИЗБУШИЛИ
ЗНАЈУ ОНИ ТО А И ВОЛЕ

Ima. Pošto e nije akcentirano, nego je vrlo kratko, zamjena sa ije ili je nema smisla.
Doduše, bilo je i takvih nakaradnih pokušaja!![]()
Slovenac policajcu na Braču: Svi ste govna, kakva vam je država, takvi ste i vi!
Tekst: Dragan Miljuš
Foto: Vladimir Dugandžić (Cropix) Arhiva
SLOVENAC Gordan Visočnik, kojega su jučer popodne zaustavili u Sutivanu na Braču, sasuo je čitav niz uvreda policajcima.
"***** jedno, šta me gnjaviš dok sam na godišnjem", rekao je Slovenac prometniku. Na policajčevo iznenađenje, Visočnik je nastavio: "Svi ste vi govna. Kakva vam je država, takvi ste i vi". Izgrednika je policija privela u policijsku postaju Supetar te na Prekršajni sud.
Visočnik je vozio Saab bez pojasa, a na prednjem sjedalu je sjedilo malo dijete. Tridesettrogodišnji Slovenac je pušten nakon obrade, a odluka Prekršajnog suda trebala bi biti poznata tijekom dana.
Na Visu Slovencima izbušili gume
Slovenci su, pak, izvukli deblji kraj na Visu. U uvali Stončica netko je prije dvije noći nožem proparao šest guma na tri slovenska automobila. Šteta se procjenjuje na tri tisuće kuna. Policija traži počinitelja.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/...kva-vam-je-drzava-takvi-ste-i-vi-/441599.aspx
kdor ne skače ni slovenc hej,hej,hej!!!![]()
..
.eeeeeeeee...eeeeee....češo bi se ON...samo po džepu..i da vidis reda...

Odmah na početku, ovo nije nikakva uvrijeda, baš naprotiv, čisto zanimanje za nešto s čime se vjerojatno svi susrećemo pa bih molila i cure i dečke da razbiju taj tabu....ili potvrde!
opet imate problema sa jezikom?Vidim i tamo pratiš politiku?

Slovenci su zatečeni u nedopuštenom zaronu u glavni izvor Cetine
KNIN, ŠIBENIK - Nakon tragedije na izvoru rijeke Cetine, u kojoj je smrtno stradao 38-godišnji ronilac i podvodni snimatelj Dejan Šarman iz Maribora, kažnjena su dvojica slovenskih državljana koji su bili s njime. Kako su potvrdili na Prekršajnom sudu u Kninu, prema nepravomoćnom rješenju, jer su zatečeni u nedopuštenom zaronu u glavni izvor Cetine u Civljanima kod Knina 11. srpnja, kažnjeni su novčanom kaznom od 2500 kuna.
Kako se navodi, u toj skupini ronilaca koja se uputila u vrlo opasno ronjenje u speleološkom lokalitetu izvora, bila su tri slovenska i dva hrvatska državljanina. U Prekršajnom sudu u Kninu kažu kako se uskoro očekuje prekršajni postupak protiv još dvojice hrvatskih državljana, također zbog nedopuštenog ronjenja u izvoru Cetine.
Izuzev spomenutoga, podignute su i prekršajne prijave protiv četvorice ronilaca koji su bez dopuštenja Ministarstva kulture ronili u speleološkom objektu Veliko vrilo Cetine, koji je spomenik prirode, pa su za to trebali ishoditi posebne dozvole. Za taj prekršaj zakon za fizičke osobe previđa kaznu od sedam do 30 tisuća kuna, a suci imaju pravo izmjeniti iznos kazne s obzirom na okolnosti događaja, kažu u Prekršajnom sudu u Kninu.
Slovenski državljani koji su ronili u izvoru Cetine svoj su prekršaj obrazložili nepoznavanjem hrvatskih zakona. Podsjetimo, u dugotrajnu, vrlo zahtjevnu i opasnu akciju potrage za nestalim slovenskim roniocem bilo je uključeno 20 specijaliziranih speleoronilaca Hrvatske gorske službe spašavanja, liječničke ekipe, policija i drugi.
Unatoč jasnim zakonima, na Velikom vrelu Cetine koje je značajano i kao strateški važan izvor pitke vode, mještani iz okolnih sela često su viđali grupe ronilaca iz stranih zemalja, što po njima upućuje na potrebu ozbiljnije brige o najvažnijim državnim resursima.
Vidim i tamo pratiš politiku?![]()

Seronju slovenskoga treba odrati kaznom da upamti da se djeca ne voze na prednjem sjedalu!
Slovenci strance kažnjavaju bez milosti i jedva čekaju da ulove nekog.
Tako treba i prema njima!
Zelo dobro si opisal Hrvate, njihovo nekulturo in hudobijo.
Ni v interesu Evrope in civilizacije da Hrvaska vstopi v EU.
..samo da znas da sam ti skinuo slike koje si postavio na FB....ali necu ih postaviti..zabranjeno zakonom..na Krsti.....Krstane ti li si?..ee...sad smo te provalili..ti si Krstan...aaaaaaaa...dosla maca na vratanca.....
Mogu da se zakunem da sam chuo uvrijeda.
Tebi pobjeda meni uvrijeda - Enes Begovic
1.) pukla zora kao srce u grudima
Dal me sanja il je drugog ljubila
Hladne kise kucaju u prozore
Tuge nose da mi srce opkole
Ref. 2x
Tebi pobjeda meni uvrijeda
Rastanak je nas
Boze daj joj sve najbolje
A meni daj sta das
2.) tvoja slika doce mi u snovima
Sjenka tuge u mojim je ocima