SLOVENIJA POVEĆAVA BROJ VOJNIKA NA KOSOVU

kako mislis da sam ovde siguran....

da zivim u serbiji ... i nisam imao nikakvih znacajnijih problema zbog svoje slovenske krvi i prezimena... mogu ja da idem kad hocu i gde hocu... samo nebi voleo da se nadjem negde u bosni medju muslimanima jedino od njih i cvikam... pravoslavac sam a govorim srpski i to sa jakim bg akcentom...

rokavec:
kako mislis da sam ovde siguran....

da zivim u serbiji ... i nisam imao nikakvih znacajnijih problema zbog svoje slovenske krvi i prezimena... mogu ja da idem kad hocu i gde hocu... samo nebi voleo da se nadjem negde u bosni medju muslimanima jedino od njih i cvikam... pravoslavac sam a govorim srpski i to sa jakim bg akcentom...

Како бре то када смо ми Срби постали геноцидан народ?
Шалим се увек си на добро дошао,па ево Срби и Словенци праве савез добар почетак зар не!?Србин градоначелник Љубљане а Словенци најповлашћенији инвеститори у Србији,мајко мила па то је ...
Значи да ти је мајка одавде,неге има примера да се све рачуна по женској линији.
А што се зелених тиче ту нема помоћи то је глобални проблем који америка намерно постиче да би изазвала контролисан рат,а да јој се не деси аниглобалистички социјални све отшти рат.
Нека си ти нама жив и здрав мајка Србија воли сву своју децу у тме се види њена снага.

Korner zastavica:
Ma bas me zabole. Mogu i marsovce da posalju ako nema ko drugi.

Па то је и било за очекивати од вас госпон цуцек.
Судија офсајд ...
Нема ништа од марсоваца,марсовци су већ доле ,само када сви оду на своје планете остадосмо сами ,ми и они а онда Баскет бол ,опен јур маут ....Ај лав дис гејм.

Obersturmfuehrer:
mene zanima samo jedna stvar...
amerikance i ostale zovete okupatorima...
ruse koji su isto bili na Kosovu (da li su i dalje? ) ne zovete...
zasto?

Што се мене тиче рује се само приваљују на православље иначе су тешки ко црна земља,и тешко оном кога је Рус бранио а Кинез хранио!

srbija do grcke:
23.11.2006 11:17 LJUBLJANA (Tanjug) - Slovenija planira da u drugoj polovini februara iduće godine poveća broj vojnika na Kosovu i Metohiji, sa 214 na 600, izjavio je danas slovenački ministar odbrane Karl Erjavec.

On je na konferenciji za štampu najavio da će na Kosovo i Metohiju biti upućen motorizovan bataljon, napominjući da će to, ujedno, biti i najbrojnija slovenačka vojna misija u inostrantvu.

bratska okupacija :evil: :-x :???:

A sto se cudite toliko? Zar ste propustili one vesti o sklapanju ekonomske saradnje izmedju Slovenije i Kosova? Takodje i Hrvatske i Bosne sa Kosovom? (Ocekujmo uskoro i njih na Kosovu... :evil: )
Ta vest je odavno bila i cudi me da niko od vas to nije primetio... Ako je pronadjem, prilozicu je ovde.

Inace, ovo govorim jer je sasvim logicno da: gde su investicije - tu je i neko da ih cuva!
Dakle, Slovenci kao uspesni biznismeni, slanjem veceg broja vojnika na Kosovo, osiguravaju svoje investicije i, to je sve.

Back