NEPOBEDIVO SUNCE
Elita
- Poruka
- 23.131
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakve su oni zločine mogli napravit kad su ih razguzili što partizani, što ustaše. ono malo jada što je ostalo nije znalo "di im je ****** a di glava"
Kako ne dosadi Hrvatima da nas ubeđuju da su naši preci likvidirali kvislinge po Sloveniji?Dok sam bio mlad i naivan pitao sam bar nekoliko desetina ljudi za koje znam da su bili u partizanima o dešavanjima u tim slovenačkim pripizdinama i nisam našao nijednog koji je bio tamo...a bilo ih je i sa visokim činovima,invalida koji su obišli Jugu pljugu,svakakvih...Srba naravno.

Baš to.Al' pojaviće se opet neki Hrvat da me ubeđuje da je to uradio moj tata.Oni to vole da rade iz nekog razloga.šta to znači?
da ninsu ovo radili srbski partizani ili šta?
ovo u laškem unčinili su slovenci
Kako ne dosadi Hrvatima da nas ubeđuju da su naši preci likvidirali kvislinge po Sloveniji?Dok sam bio mlad i naivan pitao sam bar nekoliko desetina ljudi za koje znam da su bili u partizanima o dešavanjima u tim slovenačkim pripizdinama i nisam našao nijednog koji je bio tamo...a bilo ih je i sa visokim činovima,invalida koji su obišli Jugu pljugu,svakakvih...Srba naravno.
Pa Srba je bilo najmanje u vrhovnoj komandi partizanske vojske,a najviše Slovenaca.Po tome se vidi da su Slovenci bili najsposobniji partizanski komesari.Ajde misoni, ljeba ti, reci ti svoju teoriju ko je pobio te jadne ljude?
Taman fali jedna.

Pa Srba je bilo najmanje u vrhovnoj komandi partizanske vojske,a najviše Slovenaca.Po tome se vidi da su Slovenci bili najsposobniji partizanski komesari.![]()
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/hrvatska-nacija-tone-u-depresiju-recept-je-manje-kukanja.html
očekuje pojačan broj novih hrvatskih komentatora ovdje

..Bum te nagradil...ako sam ispravno napisao.
Pa Srba je bilo najmanje u vrhovnoj komandi partizanske vojske,a najviše Slovenaca.Po tome se vidi da su Slovenci bili najsposobniji partizanski komesari.![]()

Moša Pijade nije Srbin a ako je on komandovao operacijama u Sloveniji ne bi me čudila tolika streljanja.Moša Pijade, Koča Popović, Peko Dapčević, Aleksandar Ranković, Milovan Đilas, ...
Mislim da ne treba nastavljati.![]()
Moša Pijade nije Srbin a ako je on komandovao operacijama u Sloveniji ne bi me čudila tolika streljanja.
Moša Pijade nije Srbin a ako je on komandovao operacijama u Sloveniji ne bi me čudila tolika streljanja.

Pa da je Tito hteo da sredi stvari dovoljno je bilo da zaduži Mošu za Sloveniju i Leku za Kosovo...i danas bi još uvek postojala Juga pljuga.Nije. On je bio u Vrhovnoj komandi. Od svih ovdje imena, ti se zakači baš za maloga Mošu!![]()

u ovo novo pronađenom rudniku nije bilo streljanja. ekipa glumila aušvic (napravili improviziranu plinsku komoru)
to je terapija za vse ljudi ki majo občutek da jih nimajo radi![]()

Pa da je Tito hteo da sredi stvari dovoljno je bilo da zaduži Mošu za Sloveniju i Leku za Kosovo...i danas bi još uvek postojala Juga pljuga.![]()

Pa da je Tito hteo da sredi stvari dovoljno je bilo da zaduži Mošu za Sloveniju i Leku za Kosovo...i danas bi još uvek postojala Juga pljuga.![]()

Pa ja nisam jugonostalgičar.zahebo vas tito, zahebo vas slobo... hebote, Vas uvjek netko zahebe![]()
...a pogledaj tvoje zemljake,polovina vas pati za komunizmom.